Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Триколка от ЗАЗ

Перфектен клип с меко казано подходящо озвучаване.

Само малко критика ако може? Защо те нямаше на Сопот та само аз и Александров мерихме неравни сили в жестоката конкуренция на Митко Кълвача?
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Добрата новина е че се събрахме 80% от маисторите на трайкове в БГ и решихме напролет да се организира събор основно за триколки датата ще се определи тази събота.
      ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04678.jpg
Прегледи:1
Размер:239.4 КБ
ID:5212821Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06410.jpg
Размер:190.7 КБ
ID:5212820Натиснете снимката за да я уголемите

Име:020772780.jpg
Размер:58.1 КБ
ID:5212819Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06514.jpg
Размер:146.5 КБ
ID:5212818Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06489.jpg
Размер:165.4 КБ
ID:5212817Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06533.jpg
Размер:158.1 КБ
ID:5212816Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06407.jpg
Размер:182.1 КБ
ID:5212815Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06504.jpg
Размер:141.5 КБ
ID:5212814Ето малко снимки на триколките които се събрахме
        Да не забравя и бай илия от пловдив но едвали има някой който не е виждал неговия траик

Коментар

Ето и една която се надявам догодина също да е сред нас по магистралите на родината.
          Забравих да спомена че майстора на трайка е от Сопот
          Прикачени файлове

Коментар

[QUOTE=Жоро Нешев;1287502]Перфектен клип с меко казано подходящо озвучаване.

Както писах това е първия клип на него се учихме.
            За сопот не съм и знаел можехте да пишете тук.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
              За сопот не съм и знаел можехте да пишете тук.
              Е то вече му е 10то юбилейно издание на тоя събор. И като , че ли по традиция се събират най-много трайкове на него. Вероятно , заради също така традиционния конкурс за най-красив трайк. По традиция си е и един от най-хубавите събори. Сигурно заради това , че е последен за сезона. Пак по традиция си вали , ама на кой му пука - за последно е.... тази година. Пък догодина ще се броим пак.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ето малко снимки от разходката из Леденика с трайка.

Поздрави за изработката на трайка.
                За пръв път виждам трайк да върви на задни гуми дано да те слуша.
                НОNDA-900RR - RENAULT MEGANE SCENIC 1.9DTI - OPEL CORSA 1.3 mi

Коментар

Хубава тема за всички които са на път да започнат свое творение.
                  А най хубавото е че тук се виждат многоброините необМиснени неща които водят до грешки,
                  и всеки който започне нещо има от каде да се учи и да не ги допуска.
                  Поздрави темата е супер образователна.

Коментар

Здрвеите колеги реших да сложа по мощен двигател на трайка. Намерих подходящ но с малко липси по вечето ги намерих и за сега ми останах капците за главите.
                    Двигателя е СУБАРО 1.8 модела а дв ЕА81 не знам на 1.6 дали капаците с същите ако някой има информация.
                    На някой ако му се намират такива капаци и са му за даване да свирка.
                    Ето и малко снимки на прераждащото се животно.
                    Прикачени файлове

Коментар

Здрасти Тишо изгуби се.
                      Защо се отказа от самолетния двигател.

Коментар

Здрасти Тишо изгуби се.
                        Защо се отказа от самолетния двигател.
                        Що що като го подгоня по магистралата камионите все ме натискат и искат да ми се катерят по гърба не му достига мощност.
                        Междо другото му бях монтирал газовата уредба е работеше превасходно но като ми припадна този двигател започнах да го напасвам без много да му мисля

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
                          не знам на 1.6 дали капаците с същите ако някой има информация.
                          На някой ако му се намират такива капаци и са му за даване да свирка.
                          Ето и малко снимки на прераждащото се животно.
                          Хахахаха! Мъките не свършват никога а?

Имам на двора Импреза 1.6 от 90г. някъде си. Ама съм го приготвил за донор и аз. Само дето мисля де е следващ трайк. Колкото за проба можем да ги свалим обаче.
                          0888932647

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
                            Що що като го подгоня по магистралата камионите все ме натискат и искат да ми се катерят по гърба не му достига мощност.
                            Междо другото му бях монтирал газовата уредба е работеше превасходно но като ми припадна този двигател започнах да го напасвам без много да му мисля

Какво прекара през изпарителя да го подгрява (маслото) или ..........

Коментар

[QUOTE=Жоро Нешев;1457046]Хахахаха! Мъките не свършват никога а?

Здравей Жоре нали знаеш че ние лудите не можем да стоим мирни.
                              Двигателя който имаш с ангренажен ремък ли без моя е без ангренаж а капаците на главите са ламаринени.
                              Ако двигателя ти е като моя ще го коплираш лесно към всяка скоростна кутия.

Коментар

Какво прекара през изпарителя да го подгрява (маслото) или ..........
                                Вместо през масления радиятор прекарах маслото през испарителя и готово.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X