Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БЪГИТО МИ Е ВЕЧЕ С ДВА ДВИГАТЕЛЯ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: БЪГИТО МИ Е ВЕЧЕ С ДВА ДВИГАТЕЛЯ.

Първоначално публикуван от kotarakafeliks Преглед на мнение
    "Да знаеш че вятър те вее на бял кон Андрей ".
    Вятър друг път, торнадо те върти върху стадо мустанги Иначе си ми в голяма полза, душевно много ме успокояваш че аз не съм най-болния.

Коментар

А знаеш ли , какво е 16 години да се учиш да свириш , да репетираш по 5-6 часа на ден и на 16-тата да излезеш на сцената да изсвириш едно парче и само да получиш аплаус, без нито една стотинка. Тук май е същото. Добре че си имам такава нагласа от миналите ми метаморфози и сега това не ме тормози или както ми казваше моя учител по валдхорна в муз. училище в Плевен: "Да знаеш че вятър те вее на бял кон Андрей ".
      Имам бегла представа от две години пиано. Това през далечната 1976-7г. Ама пианото още си го имам. Красив инструмент от 1903та.

Яворе то си имаше официална селекция миналата година в Севлиево бе . Знаеш колко сме горе долу. И кой колко не е в ред също. Ама Андрей верно е съвсем в челните редици.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Може и да съм най-отпред. Преди 6 години , когато и представа си нямах от бъгита , летенето ми беше "извънкласната форма" и направих ето тези машинерии, така си мисля че убедително се нареждам отпред в класацията, а вие преценете сами.. http://vbox7.com/play:60c57009

Коментар

Ами аз все си мислех,че буташ масло,ама май забравяш да си доливаш!
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Човек, ти си уникален!!! Радвам се, че все още има хора, като теб в България! Този "въздушен тунел" има ли къде да се види(пробва)?
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Преди 2 години го бях пуснал , когато дойде някой мераклия . Но от тогава си стои така. Имам идея да го продам, но и не сам търсил желаещи. А и носталгията ми пречи. Като знам колко труд , нерви и време ми струва. А и ако искам да ги осребря, не се знае какво може да последва.

Коментар

Преди 2 години го бях пуснал , когато дойде някой мераклия . Но от тогава си стои така. Имам идея да го продам, но и не сам търсил желаещи. А и носталгията ми пречи. Като знам колко труд , нерви и време ми струва. А и ако искам да ги осребря, не се знае какво може да последва.
                Аз пък си мислех, че вече си го продал на аероклубовете, Бригадата за специални операции и няколко лунапарка.... Уви!
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Може да се каже че напредвам и то смело. За всичко програма и т.н , което отнема много време. Но и без това няма да успея за Златоклас с алуминиевия корпус.Трябва много внимателно да се изпипа а и винаги нещо се пропуска или някой размер не е правилен. А и за това ми трябва карантията, която вече е вътре и утре ще има пак тестове.Ако всичко е наред направо ще го натоваря на ремаркето и ще се отдам малко на машинериите ми от които си вадя хляба, че нещо го занемарих.
                  Прикачени файлове

Коментар

Ето малко снимки от днешния тест.Обърнете внимание на каската ми , която не е за много дебели глави като моята, но защо да не е за умни!.Има ги на "Плод и зеленчук" .И не са скъпи!
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от kotarakafeliks; 16-04-11, 17:20.

Коментар

Каската ти е много подходяща за лятото,но тези радиатори,като се намажат с кал след 3 завоя...ко става!? Нямам търпение да го видя на златоклас,а пусни някой клип,нямаш ли сниман,че има още една седмица.

Коментар

След малко. Сега ги качвам.

Коментар

Ето и клипове от днешния тест..Двора на фирмата ми стана тесен, за това поизлязох на паркинга отпред докато дойдат от полицията. Не ми взеха книжката, но събудих всички "задремали" от Младост2 А кокошките от района вече ще носят яйца с по два жълтъка http://vbox7.com/play:94f1cc4e
                          http://vbox7.com/play:23450599 http://vbox7.com/play:99bb5a9c http://vbox7.com/play:45df3579
                          Последно редактирано от kotarakafeliks; 16-04-11, 17:37.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                            Каската ти е много подходяща за лятото,но тези радиатори,като се намажат с кал след 3 завоя...ко става!? Нямам търпение да го видя на златоклас,а пусни някой клип,нямаш ли сниман,че има още една седмица.
                            Еееее че кога е имало кал на Златоклас? Ако има кал ще ги сменимкакъв е проблема.

Коментар

Прекрасно Бъги!Поздравления за положения труд!
                              Звукът от клиповете е невероятен!
                              0осем9осем7шест0осем7едно
                              Миро

Коментар

Нямам в предвид специално Златоклас,а по принцип...и да ли ще е възможна смяна в движение.Естетически стоят отлично,създават илюзия за някакви спойлери за 800-те коня,но се обзалагам,че ще се пълнят с кал и ще имаш грижи с бойлера.Някакви дифузьори с принудително охлаждане примерно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X