Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Разлепих плакатите в Силистра, лепнах и един два в Дулово, но нямах възможност да пиша покрай състезанието в Чирпан.А за събора,там сме!Мисля да нощуваме в петък направо на язовира.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
      Разлепих плакатите в Силистра, лепнах и един два в Дулово, но нямах възможност да пиша покрай състезанието в Чирпан.А за събора,там сме!Мисля да нощуваме в петък направо на язовира.
      Заповядайте и ако има нужда да ви упътвам за мястото звънкайте по телефона 0877045892
      Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Мамкаму и временце!!! Дано нени извърти някоя кушия??
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

няма лошо време има лоши дрехи и не подходяща компания

Коментар

И ние ще дойдем в Петък вечерта. Аз, Данчо(Jordan-bg) и Дедо поп(Румен Милков-Freeflyer) с неговия бус. Надявам се да можем по някакъв начин да съберем и двете ни бъгита, но ако не се съберат ще докараме само едното.
            Има ли наблизо горичка-да съберем дръвца и да си запалим огънче? Челагер без огън не струва. Приятна компания без бира и печено на жар-също
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Като чета какви настроения се заформят , няма как да не дойда.Идеята е най-големия паразит. Само дано времето да е приятно.Сигурен съм че ще е интересно .
              Последно редактирано от kotarakafeliks; 22-06-10, 18:23.

Коментар

Щом Кольо каза, че ще идваме,значи ще идваме , дано се получи добро събитие и всички да са доволни .
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от kotarakafeliks Преглед на мнение
                  Като чета какви настроения се заформят , няма как да не дойда. Само дано времето да е приятно.Сигурен съм че ще е интересно .
                  Ми то щом ти с твоето произведение ще си там-аз да не идвам, че ще ме е срам да покажа моя дръгел...
                  Шегувам се разбира се, ще се видим на поляната в Петък вечерта.
                  Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                  Щом Кольо каза, че ще идваме,значи ще идваме , дано се получи добро събитие и всички да са доволни .
                  Сега ме изкара и някакъв шеф-щом съм бил казал... Правилното е-щом се уговорихме...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

ААААААААА радвате ме момчета има и горичка и ще има всичко ..направо ме настройвате и аз да не се прибирам в къщи че ще е голяма веселба ...

Коментар

• От: 1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

И на мен ми минават подобни мисли! Освен това от няколко години имам чисто нова палатка още непробвана. Дори да не успея да дойда в петък с преспиване ще дойда да се запознаем.

Коментар

От два дена се боря с Чирпанската кал,няма сваляне.След като приключих,машината остана без боя,лъсна жив алуминий,надявам се че няма да ме върнете!
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                          От два дена се боря с Чирпанската кал,няма сваляне.След като приключих,машината остана без боя,лъсна жив алуминий,надявам се че няма да ме върнете!
                          След война всички оръжия са обелени ,така че не се притеснявай .

Коментар

Колеги, на мен ми се идва за купона в петък, но тъй като ще тръгна по- късно вечерта (към 19 часа), бихте ли постнали някакви координати на мястото за да не се лутам по тъмниците?
                            И още нещо- ще има ли със сигурност палаткаджии, за да не се окаже, че като дойдем със сина ми на мястото ще сме само двамата?
                            08седемшест5едно513четири

Коментар

В началото на темата колегата чарли 19 е постнал снимка с координатите.Но дори и без тях няма как да се объркате. Ако идвате от София минавате през Севлиево и държите посока Габрово.На 5км след Севлиево има разклон за Троян и Априлци(преди него няма друг няма друг) . Завивате и след 6км ще видите табелите за събора.Ако някой се загуби да ми се обади да го заведа-0899885777-Веско
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ddjs.png
Прегледи:1
Размер:2.72 МБ
ID:5187973
                              Последно редактирано от VESO4AR; 23-06-10, 11:30.

Коментар

Благодаря колега.
                                08седемшест5едно513четири

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X