Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
    Много ми се иска и аз да присъствам,но точно тогава започва жътвата,а имам и две състезания и незнам дали ще опазя машината читава!Ако всичко върви по план,там сме!
    Дано нямаш ядове с машината та да и се порадваме на сбирката щото колкото по вече толкова по весело.
    ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Мисля че е ясно с какво ще участвам аз ,дано да имам време за боята и на триколката
      Прикачени файлове

Коментар

Идеята за събор на самоделните машини е супер! Преди година си мислех за нещо подобно, но не мислех че може да се осъществи. Подкрепям и идеята на Жоро Нешев за декларация до Министерството на транспорта. Ако имам възможност ще присъствам на събора.

Коментар

Дано не ставам банален с благодарностите си, но мненията и отзивите ме карат да си мисля че всеки тайничко се е надявал нещо подобно да се случи.Нека наистина който и каквито въпроси и идеи има за поставяне, да заповяда на този събор и от там да ги отправим към институции ,министерства, и там където е нужно .. като инициатор и организатор на този събор аз съм за всичко което ще е полезно за нас самодейците .. почти щях да забравя че миналата година точно на 01.06.2009 аз започнах изграждането на моя проект за ховеркрафт части от това изграждане може да се види от клиповете.Сега съм на финалната права както се казва и резултатите ме успокояват
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:165.jpg
Прегледи:2
Размер:43.2 КБ
ID:5181262Натиснете снимката за да я уголемите

Име:163.jpg
Прегледи:2
Размер:53.1 КБ
ID:5181261

Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
            Дано не ставам банален с благодарностите си, но мненията и отзивите ме карат да си мисля че всеки тайничко се е надявал нещо подобно да се случи.Нека наистина който и каквито въпроси и идеи има за поставяне, да заповяда на този събор и от там да ги отправим към институции ,министерства, и там където е нужно .. като инициатор и организатор на този събор аз съм за всичко което ще е полезно за нас самодейците .. почти щях да забравя че миналата година точно на 01.06.2009 аз започнах изграждането на моя проект за ховеркрафт части от това изграждане може да се види от клиповете.Сега съм на финалната права както се казва и резултатите ме успокояват
            [ATTACH=CONFIG]214222[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]214221[/ATTACH]

Надявам се за събора да е готов,за да го видя на живо.
            0осем9осем7шест0осем7едно
            Миро

Коментар

Надявам се за събора да е готов,за да го видя на живо.
              Със сигурност ще го видиш.Дори да не е още ховър то поне като лодка ще го видиш.Очертава се да стане интересно.Мисля и аз да се включа като участник с една машина(нещо подобно на мотоциклет).

Коментар

И днес направих няколко стъпки за да се потвърди пред кмета на град Севлиево готовността и сериозноста на този събор
                документите по-долу са внесени в деловодството на общината и са под номер 96.67 от 02.06.2010 г.
                Предоставям на всички да се запознаят със съдържанието им, а има и неща от програмата които трябва да се спазят.

ДО КМЕТА НА ОБЩИНА

СЕВЛИЕВО
                Г-Н Й.СТОЙКОВ

У В Е Д О М Л Е Н И Е

от Георги Найденов Георгиев от гр.Севлиево, ул.”Марин Попов” №22
                за връзка и контакти -тел. 0877045892 и email charlie19@dir.bg .

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КМЕТЕ,

Инициатор и организатор съм на “Първи събор на самоделни машини, изобретения и разработки “, който ще се проведе на 26.06.2010 г. на територията на гр.Севлиево и землищата на гр.Севлиево и с.Сенник.
                Този събор има за цел да събере на едно място, всички ентусиасти и изобретатели на самоделни машини, да покаже на широката публика тези изобретения, да се обменят идеи и опит.Понеже имам желание това да стане публично събитие и с участието на всички желаещи, ще е необходимо и Вашето одобрение.Организаторите на това събитие, имаме намерение да популяризираме това мероприятие сред гражданите на гр. Севлиево, с почетна обиколка на града, демонстрация и представяне на участниците и техните произведения.
                Като инициатор, заявявам твърдата воля, че участниците ще спазват обществения ред, законите, както и всички подробности уговорени и указани от Вас и съответните длъжностни лица в Община Севлиево.Имаме нужда и от озвучаване на събитието, което ще се проведе на събора – поляните около язовира (източно от с.Душево и южно от с.Сенник).
                Към настоящото уведомление, Ви моля да приемете и програма на събитието, където са описани по точен час всички планирани демонстрации.Вярвам, че тази инициатива ще се превърне в ежегодна традиция, като ползата ще е взаимна.

С УВАЖЕНИЕ:…………………..

гр.Севлиево
                02.06.2010г.

ПРОГРАМА

на

“1-ви събор за самоделни машини, изобретения и разработки” 26.06.2010 г. в гр.Севлиево

1.До 9.50 часа - събиране на участниците в събора и подготовка за парад през площад „Свобода” гр.Севлиево.Сборен пункт площадката пред зала „Дан Колов”(битака).Условие на парада:всички машини които нямат собствена регистрация да бъдат транспортирани по начин уреден с закон (регистрирани ремаркета,платформи,колесари или превозни средства позволяващи нормално и безопасно придвижване) останалите с регистрация могат да се движат на собствен ход .
                2.В 10.00 часа - организирано тръгване на шествието по улица “Стефан Пешев” и преминаване през площад „Свобода” в посока изход за гр. София до кръстовището с улица “Никола Петков” (светофари).Движението продължава по улица “Никола Петков”.При кръстовището пред фирма „Видима” се тръгва по улица “Марин Попов” в посока изход за Габрово.В местността „Чакала” се отделя в дясно от главния път за село Душево.Преди селото по указателни табели и отличителни знаци се пристига на уреченото място за събора.
                3.До 11.45часа - подготвяне на участниците и машините за представяне.
                4.В 12.00часа - официално откриване на събора.Слово на организаторите, официалните лица и желаещи от участниците.
                5.След 12.30 часа свободна програма : демонстрации, представяне, запознаване с машините и участниците.
                6. 18.00часа - официално закриване на събора
                Забележка :Участници които не са успели да пристигнат за парада от 10.00 часа могат да се придвижват към уреченото за събора място.
                Посетителите и групите от други градове могат да направят същото с цел, да не се натоварва излишно пътя в времето между 10.00 и 11.00 часа.

Организатор :Г.Георгиев

Коментар

E няма да се класирам до 10 в Севлиево. Мързи ме да ставам толкова рано , когато си правя кефа. Виж към 12 сигурно ще цъфна.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от jordan-bg Преглед на мнение
                    Ако имам възможност ще присъствам на събора.
                    Да видим на какво може да качим двете бъгита, и да се стягаме за събор!
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                      E няма да се класирам до 10 в Севлиево. Мързи ме да ставам толкова рано , когато си правя кефа. Виж към 12 сигурно ще цъфна.
                      Когато и да пристигнеш все ще е интересно. но ако успееш до 10 ще те очаквам за парада ....бладодаря ти все пак за твърдото обещание че ще дойдеш...

Хайде следващия моляяяяяяя, не се блъскайте един по един
                      има място за всички в лудницатааааааааа

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Да видим на какво може да качим двете бъгита, и да се стягаме за събор!
                        Момчета готини сте и вие и мисля че ще се справите и Севлиево ви очаква и най вече аз
                        Агитка ще има ли от ваша страна и колко ще е ако може да се предвиди ????

Коментар

И аз ще направа сичко възможно с баща ми да закараме нашата самоделка,снимки по късно ще кача.
                          Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
                          0883 39 72 04

Коментар

Там съм.От сега съм предупредил жената, че тогава ще съм в разход(леле как съм се надъхал).............................айде бе нестана ли вече 26.06.
                            "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Браво момчета, това ми харесва че има и желаещи за участие и такива които са нетърпеливи ....Подготовката върви с пълна пара дори вече има и лого за събора.
                              По него се трудим с колегата Александров и още едно приятелче от няколко дни .Самото лого е супер нестандартно както и всичко свързано с този събор .Има и още интересни неща които се подготвят, но те ще бъдат представени на самия събор.
                              Сега водя преговори за няколко хиляди хапчета валидол .валерян и други успокоителни ...също така съм ангажирал шивашка фирма да шие възглавнички за челата на посетителите, че като си бият мастики да се омекотява удара ......
                              Бира и скара ще има до насита ...

Хайде да видим кой че е следващият участник или кандидат изобретател!!!!
                              Прикачени файлове

Коментар

До тук организацията върви по план, но търся съдействие по въпроса с поставянето на няколко (две или три) химически тоалетни за по голямо удобство на участници и посетители по време на събора ... Ако има някой възможност да подсигури и този не маловажен въпрос ще е доста добре .По принцип правя опит, но ресурсите ми не са безгранични и всяко предложение е добре дошло...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X