Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

http://play.novatv.bg/play/230842 Ето ни по новините.

Коментар

Ама даваите още клипове и снимки
      0885 297985,мтел-Радо
      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

http://vbox7.com/play:c2900a48
        http://vbox7.com/play:16fb9c7c
        Последно редактирано от valio zila; 27-06-10, 11:17.

Коментар

Новата чудесия на Чарли , много е красива Ама и каките са красиви де

Може би най-красивото бъги ...

... и най-красивото Траби

RAV 4
          F650GS

Коментар

Ето ни и по bTV:
            http://www.btv.bg/videos/emisii/vide..._260610_g.html
            Новината за събора започва на 14 минута.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11085-.JPG
Прегледи:1
Размер:367.9 КБ
ID:5188575Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11101-.JPG
Размер:389.8 КБ
ID:5188574Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11091-.JPG
Размер:426.5 КБ
ID:5188573Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11093-.JPG
Размер:428.2 КБ
ID:5188572Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11100-.JPG
Размер:396.7 КБ
ID:5188571Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11122-.JPG
Размер:419.0 КБ
ID:5188570Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11090-.JPG
Размер:428.0 КБ
ID:5188569Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11148-.JPG
Размер:392.9 КБ
ID:5188568Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11102-.JPG
Размер:380.6 КБ
ID:5188567Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11126-.JPG
Размер:424.9 КБ
ID:5188566Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11087-.JPG
Размер:390.4 КБ
ID:5188565Прекрасен събор.Голямо браво на организаторите.Догодина,дано се съберат още повече ентусиасти!
              Ето и снимки:
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11123-.JPG
Размер:408.7 КБ
ID:5188564
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Отново ще благодаря ...Но да си говорим направо .Без всички вас това едва ли би изглеждало така...но като за първи път така е ..
                Повярвайте имах доста малко информация за бройката на участници и машини ..Като за първи път успяхме да съберем 35 машини от всякъкъв характер...Това не трябва да бъде база за сравнение защото поради различни причини и фактори не успяха да дойдат още няколко като да не се изсилвам но са между 5 и 10 ...
                Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Ето снимки предоставени ми от колегата Людмил Гинчев
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от godech; 27-06-10, 20:54.
                  0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Някои са се дублирали
                    0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Направо мога от тук да си попълня колекцията от снимки на този събор ....че както са видели всички на събора не успях даже да подвия крак от обикаляне и ангажименти .... ще се опитам да разбера кога ще бъде излъчено и заснетото по ХОБИ ТВ за да се види какво са заснели ...Там ще се покаже най-подробно всичко ....
                      Отново благодарности към всички които не пожалиха средства и време за да дойдат на място и да видят и участтват във всичко това .....
                      благодарности към колегите petroffbg и kotarakafeliks за шоуто което направиха с бъгитата ,valio zila е на всякъде в медиите (благородно му завиждам) ,колегата Людмил Стоянов който със своя ховеркрафт отсрами мен и Юрий с това как трябва да се движат тези машини както и за съветите от личен опит натрупан с години които ни даде в разговор след събора ..специална благодарност към моя колега ,съгражданин ,съорганизатор и приятел aleksandrov1973 който до последните часове се труди за да покаже и неговия трайк "Frankie" ..Не мога да подмина и колегата Жоро Нешев и му се извинявам че в суматохата не успяхме да повдигнем въпроса за регистрации и узаконяване на самоделните машини ,а този въпрос засяга и мен за ховера ми че имам някаква идея за да не стой само като красива кукла ада мога на следващ събор да кача и да повозя някого (естествено след като по оправя някой неща още по него).
                      Последно редактирано от charlie19; 28-06-10, 01:06.

Коментар

най много благодарности заслужава ''виновника '' . Хуваво мероприятие ,на мен много ми хареса града ,гостеприимство на хората ,чистота и много щъркели

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
                          най много благодарности заслужава ''виновника '' . Хуваво мероприятие ,на мен много ми хареса града ,гостеприимство на хората ,чистота и много щъркели
                          Вярно е аз до някъде съм виновен за да стане това и знам че пак ще съм виновен .... само дето започнаха да ме питат къде ще е следващия събор ...някъде било казано по медиите за това а аз не съм чувал нищо ....по-точно още ми пискат ушите от първия ....ако на някого му хрумна тази идея нека ми се обади за да го посъветвам за грешки които аз направих и да не се получават пак...
                          Последно редактирано от charlie19; 29-06-10, 17:54.

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
                            ако на някого му хрумна тази идея нека ми се обади за да го посъветвам за грешки които аз направих и да не се получават пак...
                            Аааа, не, не!
                            Догодина по същото време пак ще има събор, и пак в Севлиево, и организатора пак ще си ти!
                            Вече знаеш къде са пропуските и слабите места, и за следващият път ще си на ниво.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Аааа, не, не!
                              Догодина по същото време пак ще има събор, и пак в Севлиево, и организатора пак ще си ти!
                              Вече знаеш къде са пропуските и слабите места, и за следващият път ще си на ниво.
                              Подкрепям Кольо.
                              0осем9осем7шест0осем7едно
                              Миро

Коментар

Благодаря ви колеги за това че сте готови да ми гласувате доверие за следващ събор...Това ме кара да започна по-оттдалеч да подготвя нещата и вече има и нови идеи за догодина ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X