Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Благодаря на колегата VESO4AR за това че посочва мястото и маршрута до него..и аз мислех да направя нещо подобно но все не оставя време на последък...Ще добавя че след излизане от града в посока Габрово и по точно в местоста Чакала където се отклонява пътя за нястото на мероприятието ще има поставени насочващи (временни ) табели със надпис "СЪБОР" ..В момента се правят и най-късно в петък 25.06 сутринта ще са поставени на разклоните на пътищата .
    Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
      И още нещо- ще има ли със сигурност палаткаджии, за да не се окаже, че като дойдем със сина ми на мястото ще сме само двамата?
      Ще има, ще има... Поне ние ще сме там-трима човека с две палатки, две бъгита и един бус. Ще се ориентираш по миризмата на печено на жар
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

При вас не вали ли бре, в Бургас ни удави дъжда
        Вземете непромокаемите палатки и шатра за барбекюто
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Сега гледах прогнозата за събота:
          http://www.accuweather.com/en-us/EUR.../forecast.aspx
          Времето не се очертава да е слънчево! Севлиево има има много специфичен микроклимат(много труден за прогнозиране).Да се надяваме синоптиците да грешат.Миналата седмица когато порой удави София тук дори не капна.Тогава прогнозата беше за много дъжд.
          Според мен дъжда не бива да ви плаши и да гаси ентусиазма.Товарете техниката и идвайте!

Коментар

И аз съм поръчал една огромна порция по-добро време ...надявам се да ми я доставят на време и да изглежда прилично.. и наистина тук трябва да изпраскат една метереологична станция ,защото все едно времето тук е по-различно ,както се казва редовно ни заобикаля времето което се прогнозира за цялата страна....Аз се притеснявах да не би да не стига бирата от жеги, а се оказва че това не било толкова страшни ,но и тя няма да остане де.....

Коментар

http://www.focus-news.net/?id=n1411462 ето че започна се и по агенциите така че няма лабаво
              Също така забелязах наглостта на една фирма която няма да назовавам за да не и правя допълнителна реклама ...Тази фирма се самоизтъква като ГЛАВЕН СПОНСОР .....никой не ме е питал и никого не съм упълномощавал за главен спонсор , на всичкото отгоре същата тази фирма е заличила моите истински спонсори и се е само-назначила като единственна ....и да си имаме уваженията ,ако някой се смята за такъв е сгрешил времето мястото и човека ...благодаря но от такива спонсори не мога да си затворя джобовете.

Коментар

Времето не се очертава да е слънчево! Севлиево има има много специфичен микроклимат

Абе еййй Севлиево да нее на изолирано място??

Стар приятел ми е казвал за въпрос на дядому: Абе Пенчо ,наше село да нее на изолирано място? Щом кажат по телевизията : На изолирани места ще превали и в село вали!
                Че и Севлиево! Абе вали гърми там сме!!
                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Да времето тук е по различно хората също Днес се показва едно слънце и се надявам утре да е още по-добро ...стягайте багажа и атакувайте смело .
                  Който още се дву-уми има още няколко часа да прави това ....
                  От сега приветствам с добре дошли на това необичайно и първо по рода си събитие

Вече имам уверението на участници които са тръгнали за Севлиево и тази вечер ще са на Севлиевска земя

Коментар

Вече имаме гости! Дойдоха интересни машини.

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                      Вече имаме гости! Дойдоха интересни машини.
                      Фотографите, искаме снимки
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

И аз съм готов машината е готова за път утре рано рано тръгваме като пристигна ще се чуем да ме напътите защото Севлиево не ми е познато.
                        Прикачени файлове

Коментар

с наи искрени пожелания за успех на мероприятието ЩЕ ГО ПОДКРЕПИМ . MC THE BLACK ROSES-KAZANLAK

Коментар

Въпреки късния или ранен час мога само да кажа че на язовира са захвана такъв купон че не е истина ...Тук вече са Петър Петров от Силистра ,Кольо и Данчо от Шумен ,Жоро Нешев ,Юрий Фурсов от Перник , Людмил Стоянов от Варна и още други участници ....
                            Наговарят се утре вечер да останат по голямата част защото мястото много им допадна и най-вероятно ще се заформи отново нещо...интересно
                            Времето е спокоино и тихо и се надявам така да е и през целия ден.

Коментар

Коментар

малко снимки от мен ,обърнете внимание на две със чичко Фър голям зор голям смях беше докато влезе в бъгито на Андрей и показа завидни умения в карането
                                Прикачени файлове
                                Последно редактирано от gugushko; 26-06-10, 16:26. Причина: допълване

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X