Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

А,на този язовир където ще е събора,риба може ли да се лови?
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
      А,на този язовир където ще е събора,риба може ли да се лови?
      По принцип може ,но понеже е зарибен от наемателите е срещу някакво заплащане което в момента не знам какво е...а струвами се по врене на събора ще е такава гюролтия че късмета не се знае дали ще е на страната на рибарите ....но ако желаеш и сега можеш да ловиш там забраната не важи
      Ако остане някой след събора може и да облажи тигана..
      Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

аз ще участвам с лодка самоделка. с бочката сигурно ще сме там. има и една правена фреза със скорости на която и слагаме гуми и трето колело със седалка но ще ни е трудно до вземем всичко. имам и идея за мини бъги и събора ще ми е от голяма полза. а ще имали наливна бира и скара че да знаем дали да си носим
        Honda CR-V I 2000 г.
        0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнение
          аз ще участвам с лодка самоделка. с бочката сигурно ще сме там. има и една правена фреза със скорости на която и слагаме гуми и трето колело със седалка но ще ни е трудно до вземем всичко. имам и идея за мини бъги и събора ще ми е от голяма полза. а ще имали наливна бира и скара че да знаем дали да си носим
          Благодаря колега за готовността за участие ....бира задължително ще има мезета и храна също ..ще отида да заснема още веднъж мястото с повече подробности и ще разговарям отново с наемателите на мястото, за това което биха могли да предложат за приятното прекарване по време на този събор , а дори и за тези които поискат да отидат и по-рано или да останат и за следващия ден ..Вече споменах че мястото е удобно за палатки и каравани така че може да се мисли и за това...

Коментар

Лелееее тази тема била от няколко дни и аз чак сега я виждам.
            За сега нямам ангажименти за 26.06. там съм- гаранция.Нямам обаче нищо което мога да покажа (което не значи, че ме върти главата по-малко от вас) и само ще зяпам.
            П.п.идеята е перфектна и този събор ще е от полза на всички , а пък ако стане традиция няма да има цена.
            "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнение
              Лелееее тази тема била от няколко дни и аз чак сега я виждам.
              За сега нямам ангажименти за 26.06. там съм- гаранция.Нямам обаче нищо което мога да покажа (което не значи, че ме върти главата по-малко от вас) и само ще зяпам.
              П.п.идеята е перфектна и този събор ще е от полза на всички , а пък ако стане традиция няма да има цена.
              Благодаря и на теб колега ....Наистина и аз ще съм горд с опита си да събера повече хора които ги болят главите ,а цяр няма за тази болка, и по лошото е че е заразно и виж и друг реши да се захване да организира в друг град нещо подобно.... Хубаво е да покажем и на подрастващите , неща с които да ги поизкараме от баровете и компютърните игри и да се пооцапат малко с реални оръдия на труда ,а не само виртуално да мечтаят....то и мечти трябват ама в разумни граници.....
              Както казва колегата Жоро Нешев "Като сте рекли сбор -нека да е сбор" аз пък ще кажа като сте рекли традиция -ми нека да го направим традиция .Едно време носех байрака на България като трябва пак ще го развея
              Прикачени файлове

Коментар

И аз обещах да дойда но днес проверих 26-юни ми е зает.
                Но ще опитам да направя нещо че да можем да се съберем с трайковете.

Коментар

Едно време носех байрака на България като трябва пак ще го развея Прикачени икони
                  Гошо много са архивни тези снимки!Първоначално помислих че са от царско време.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                    И аз обещах да дойда но днес проверих 26-юни ми е зает.
                    Но ще опитам да направя нещо че да можем да се съберем с трайковете.
                    Благодаря и на теб Вальо че си готов да се включиш в събора ...наистина ако можеш да се размениш с някой твой колега ще е добре за всички и за теб като атрактивна личност и за посетителите които ще се съберат ...дори бих те ангажирал като направим плакатите (афиши) да поемеш разлепването им в Бяла Слатина ...Днес с колегата Александров уговорихме да ни съдейства една фирма за отпечатването им и скоро ще внесем проекта само да доуточня няколко детайла с кмета и началника на полицията...

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                      Гошо много са архивни тези снимки!Първоначално помислих че са от царско време.
                      Е то царско имаше и на скоро пак за кратко.....това е от далечната 1989 .когато бях плав и неразумен ....не че се е променило кой знай какво от тогава , че даже сега на моменти съм и по див, но ще видите на събора ..

Коментар

Няма проблеми само ги направете и ще бъдат разпространени из раьона ни.
                        Тишо ми знае данните да ми ги пратите.

Коментар

Благодаря на администратора на форума Венцислав Петров за това че ми дава възможност да пусна реклама за предстоящия събор и да могат по-вече колеги и посетители да разберат и участват в този събор ....

Моля участници и посетители да заявят предварително присъствието си за да може да се направи някаква обща представа колко хора да очаквам ,тъй като до сега не е правен подобен род събор и няма никакви данни за интереса му.

Зaявки за участие и посещение приемам тук в темата,на лични съобщения,на телефон 0877045892 или на имейли charlie19@dir.bg или charlie19@abv.bg

Коментар

участвам с лодка . 2 човека
                            Honda CR-V I 2000 г.
                            0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнение
                              участвам с лодка . 2 човека
                              Благодаря колега .... точен си ...
                              До тук станахме трима сигурни.

Коментар

Много ми се иска и аз да присъствам,но точно тогава започва жътвата,а имам и две състезания и незнам дали ще опазя машината читава!Ако всичко върви по план,там сме!
                                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X