Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Плакатите вече са при мен утре започвам да разлепвам.
    Намерих човек да разлепи и в гр.Червен Бряг.
    Ако си пратил на там да не пращам и ас.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
      Плакатите вече са при мен утре започвам да разлепвам.
      Намерих човек да разлепи и в гр.Червен Бряг.
      Ако си пратил на там да не пращам и ас.
      Ок Вальо...нямам пратени за там ,така че раздели по твое усмотрение или да ти пращам още някой друг плакат за има и там ...те вече по намаляха но има още някой друг при мен и при Александров....

В най скоро време ща започне реклама и по Дарик-радио поне така ме увериха от общината с които имат някакви отношения и с тази медия...
      Изпратени са покани до министъра на спорта и на министъра на транспорта ,така че ако нямат ангажименти и ако имат желание са поканени за да присъстват на този събор ...така ще може да се предложат и разгледат въпроси които нас ни вълнуват и с какви проблеми сме длъжни ние да се борим за да правим какви ли не опити да се регистрира дадено превозно средство, и да се опитаме да намерим общи решения по-много от въпросите които ни вълнуват....
      Разбирате че колкото по силно се извика ( по-вече участници се съберем )толкова вероятността да има резултат е по-голям ...

Отново приканвам който има възможност да присъства на събора нека дойде без значение да ли като участник или посетител ....Убеден съм че ше има какво да се покаже и види....
      Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

[QUOTE=charlie19;1196589]Ок Вальо...нямам пратени за там ,така че раздели по твое усмотрение или да ти пращам още някой друг плакат за има и там ...те вече по намаляха но има още някой друг при мен и при Александров....

Тези който са при мен ги разделих за Бяла Слатина-8 и за останалите градове по-4.
        Ако се намери мераклия да разлепи в друг град ще се обадя.

Коментар

[QUOTE=valio zila;1196644]
          Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
          Ок Вальо...нямам пратени за там ,така че раздели по твое усмотрение или да ти пращам още някой друг плакат за има и там ...те вече по намаляха но има още някой друг при мен и при Александров....

Тези който са при мен ги разделих за Бяла Слатина-8 и за останалите градове по-4.
          Ако се намери мераклия да разлепи в друг град ще се обадя.
          Ако ти е останал някой плакат ми го запази утре ще мина да го зема (аз съм съседа с другата самоделка)
          Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
          0883 39 72 04

Коментар

[QUOTE=ichods;1197118]
            Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение

Ако ти е останал някой плакат ми го запази утре ще мина да го зема (аз съм съседа с другата самоделка)
            Мини в нас съм си.

Коментар

Май намерихме превоз за нашите бъгита, надявам се да участваме като "изложители", а не като зрители.
              Ако котката мине път-ще дойдем поне да позяпаме...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Здравеите нестандартни мозъци и от мен!! Радвам се че най после направихте такава сгляда!! Мисля че освен мен ще има и още луди глави от Енина!! Няма плакати амааа.. Дано Весочар направи нещо!
                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Май намерихме превоз за нашите бъгита, надявам се да участваме като "изложители", а не като зрители.
                  Ако котката мине път-ще дойдем поне да позяпаме...
                  Абе ако трябва запрете котките някъде и заповядайте да си направим едно голямо и истинско шоу и да покажем че Българина е голяма работа отново ,
                  и главата не я носи само за закачалка на шапка , и ръцете не са просто едни израстъци които да се чуди къде да завре или да му пречат..

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                    Здравеите нестандартни мозъци и от мен!! Радвам се че най после направихте такава сгляда!! Мисля че освен мен ще има и още луди глави от Енина!! Няма плакати амааа.. Дано Весочар направи нещо!
                    Зповядайте и не само от Енина а от всякъде .. за плакати има още десетина броя но дай телефон и име за да изпратя по куриер ...

Коментар

Здравейте колеги,
                      аз съвсем нищо не разбирам от нещата, които сте успяли да сътворите, но ще ми бъде много интересно да ги разгледам и да си поговоря с Вас.
                      Та, въпросът ми е ще има ли възможност да опъна една палатка сред вашата компания, ей така като зяпач?
                      08седемшест5едно513четири

Коментар

Снимки ще пуснете ли,че бяхме се наканили да идваме , но малко кофти се получи. Повечето в събота са на работа.

Коментар

че защо да неможе? затова е събор ама то едва ли ще има нужда от палатка, защото събора ще е за 1 ден . от сутринта до вечерта или съм грешка нещо. всички са добре дошли. и колкото повече...... толкова повече беше казал един рошльо
                          Honda CR-V I 2000 г.
                          0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                            Здравейте колеги,
                            аз съвсем нищо не разбирам от нещата, които сте успяли да сътворите, но ще ми бъде много интересно да ги разгледам и да си поговоря с Вас.
                            Та, въпросът ми е ще има ли възможност да опъна една палатка сред вашата компания, ей така като зяпач?
                            Заповядай колега ....палатки ,каравани ,кемпери кой с каквото желае да заповяда ...място има колкото искаш.. който желае още от петък може да пристигне и да си избере място за лагер ...незнам с какво време лично аз ще разполагам около тази организация, но все някак ще нина в петък вечерта за да видя как се забъвляват по нетърпеливите ...вече има и други желаещи да пристигнат с преспиване и си мисля че ще се заформи голяма веселба ....

Коментар

Гошо обади ми се ако имаш нужда от помощ около организацията на събора. Знаеш как да ме намериш!

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                                Гошо обади ми се ако имаш нужда от помощ около организацията на събора. Знаеш как да ме намериш!
                                В четвъртък около 18 часа ще събера всички които ще помагат за да се разпределят дейностите около мероприятието и ще се разберем кой какво ще прави..
                                Последно редактирано от charlie19; 22-06-10, 00:21.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X