Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 1 Събор на самоделни машини , изобретения и разработки Севлиево 2010г.

Браво Юрий това наистина може би ще накара още по-вече хора да дойдат и да видят странните ни изобретения и лудите ни намерения
    Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

И аз го гледах по бтв и се почувствах някак си горд че хора от форума стават известни със своите златни ръце.
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Имам едно предложение към организаторите и то е следното. Може да се обявят телефонни номера на хотели или други места където могат да отседнат хората, които мислят да посетят събора. По този начин ще могат да уговорят предварително своето преспиване. Въпреки че събора е по план 1 ден, доколкото съм разбрал, няма да е много удачно да пътува човек вечер след дълъг ден, пък може да е пийнал и някоя бира.В крайна сметка предполагам че при желание може да се нощува и на палатка на самата поляна. Другото за което се сещам което най-вероятно е взето под внимание от организаторите е храната.Като има толкова много изобретателни хора дошли от къде ли не би било хубаво да има място където да хапнат по нещо и да изпият една студена бира.

Това са моите предложения, които нямат за цел да упреквам никого а просто с чисти намерения мисля, че дори и малко но е помощ която мога да отдам като жител на града. Най-много съжалявам, че няма да имам възможност да посетя това интересно събитие, но пожелавам всичко хубаво на всички отправили се насам.

Коментар

Ето че плаката е вече факт. Той е напечатан и от понеделник ще тръгне към различни краища на страната .За някой градове вече има уредени посрещачи на плакати но за някои все още нямам и търся мераклии за съдействие при разлепването им .
          Ето и самият плакат и тук:
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
            За някой градове вече има уредени посрещачи на плакати но за някои все още нямам и търся мераклии за съдействие при разлепването им .
            :
            Може и към "гр." Банкя да пратиш няколко броя ..... Ще ги лепна.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
              Може и към "гр." Банкя да пратиш няколко броя ..... Ще ги лепна.
              Добре Жоре таман ще си увесиш един в гаража
              Други някой мераклия например за Пловдив , Стара Загора , Димитровград,Хасково , Ямбол,Сливен,Добрич, Силистра,Русе ,Плевен,Видин, или от където и да е .Може и като лично съобщение или по телефон написан е в подписа ми..

Коментар

Първоначално публикуван от KasalmoR Преглед на мнение
                Имам едно предложение към организаторите и то е следното. Може да се обявят телефонни номера на хотели или други места където могат да отседнат хората, които мислят да посетят събора. По този начин ще могат да уговорят предварително своето преспиване. Въпреки че събора е по план 1 ден, доколкото съм разбрал, няма да е много удачно да пътува човек вечер след дълъг ден, пък може да е пийнал и някоя бира.В крайна сметка предполагам че при желание може да се нощува и на палатка на самата поляна. Другото за което се сещам което най-вероятно е взето под внимание от организаторите е храната.Като има толкова много изобретателни хора дошли от къде ли не би било хубаво да има място където да хапнат по нещо и да изпият една студена бира.

Това са моите предложения, които нямат за цел да упреквам никого а просто с чисти намерения мисля, че дори и малко но е помощ която мога да отдам като жител на града. Най-много съжалявам, че няма да имам възможност да посетя това интересно събитие, но пожелавам всичко хубаво на всички отправили се насам.
                Благодаря колега за съветите и по принцип правим всичко възможно за да има всичко изброено от теб, но имам и един съвет към теб и всички които четат само последните постове ,нека отделят малко време и прехвърлят и други страници до тук са едва 4 не е като да се 40 например и ще разберат за какво постоянно апелирам
                От понеделник нататък ще дам интервюта и по медиите за да се опитам за пореден път да попитам господин Българина ."Защо не е свикнал да се обади като тръгне на някъде, а тръгва ей така на сама глава??? Мога ли аз да предвидя колко храна и напитки да подсигуря за събора или пак ще е недоволен защото бирата била топла и скарата много се бавела ????" Все пак това е първо такова събитие и няма никаква статистика за това какво да се очаква и като участници и като зрители ...
                Отново апелирам МОЛЯ УЧАСТНИЦИ И ПОСЕТИТЕЛИ НАПРАВЕТЕ ОПИТ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕН ПО НЯКАКЪВ НАЧИН БИЛО ТО ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ ИМЕЙЛ
                TЕЛЕФОНА МИ Е 0877 О45892 И ИМЕЙЛ charlie19@abv.bg

Коментар

Може да ми пратиш малко повече плакати един приятел да разлепи в гр. Козлодуй както и в АЕЦ-Козлодуй.

Коментар

Мисля ,че вече ще стане хубав собор ,дано само, да си имаме всяка година все повече и повече участници ,май никой не спомена , че са добре дошли и недовършени машини ,при подобен семинар ,все ще се намери някой да ви помогне ,поне с някоя умна идея ,или с ''непотребен '' чарк , забутан в гаража.

Коментар

Малко се бях запилял с тази организация и ме нямаше тук за да поддържам огъня.....имах леки проблеми с тези плакати но от утре 16.06 тръгват по направление...
                      Днес огледах как върви подготовката на терена и мога да кажа че всичко влиза в график за сега .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Foto(26).jpg
Прегледи:1
Размер:44.9 КБ
ID:5185708.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Foto(23).jpg
Размер:48.4 КБ
ID:5185706Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Foto(24).jpg
Размер:44.3 КБ
ID:5185707
                      Има и за тигана добра риба ,но да се уточним мрежата която показвам е на собствениците на язовира ,иначе се лови с въдица Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Foto(21).jpg
Размер:51.2 КБ
ID:5185710Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Foto(22).jpg
Размер:52.5 КБ
ID:5185709
                      Който иска да дойде ден преди събора може да резервира места за преспиване в къщи за гости и семейни хотели с прекрасна обстановка ... дано това не се счете за реклама защото искам да помогна за по-приятното прекарване по време на събора http://www.bulgaria-accommodation.com/bg/sevlievo.html
                      http://www.dankolov.com/

Коментар

Не предлагай да ги ловим (няма да има време) по добро предложение ще е печени шарани на скара със студена бира.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                          Не предлагай да ги ловим (няма да има време) по добро предложение ще е печени шарани на скара със студена бира.
                          Е всичко е възможно ...може и да се пооблажим....
                          Прати ми на лично съобщение имена за да ти истрелям плакати ..номера на телефона ти вече имам

Коментар

Ето една машина хибрид-самоделка която изявява желание за участие на събора и се подготвя усилено...
                            Прикачени файлове

Коментар

Изпреварил ме е. Това ми е автомобила мечта за движение по Софийските задръствания..... само че с купе от стара Волга с еленче.
                              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Търся мераклия да разлепи десетина плаката за събора в Бургас...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X