Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

В момента са на трасето.Можете да видите СПОТА.
    Махачек и Патронели се движат в първите 20 общо от мотори и АТВ.
    Чакат Тодор и Пепи да минат.
    Организаторите направо си правят гавра с журналистите.
    Следят ги с шибаното трипи и чакат да накажат някой.
    Сутринта много рано са им дали карта нарисувана на ръка.
    И след много въртене защото картата е грешна са се добрали до ССа
    Довечера журналистите ще вдигат бунт в лагера.

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
      Ивайло, и аз като всички в тази тема се вълнувам и преживявам емоциите от участието на Тодор Христов и Петър Ценков.
      Разбира се, че ми е важно какво се случва с тях и машините им. В този смисъл, пък и доколкото за първи път имаме репортери на Дакар, моля те, не ни карай да "чакаме видеото" или някой знещ да напише за особеностите на Ренегада. Пич, пиши два реда : брата се обади, живи са, не са яли, не са спали, на Тодор са му сипали нафта, Петър е сменил ремък, тръгнаха в три тази сутрин, ще се чуем пак в пет....
      Ей такива неща.
      Сигурен съм, че и ти не си ял и спал, и че готвиш поредното предаване...
      Сигурен съм и, че след края ще четем най/пълният и невероятен репортаж, който някога е имало от Дакар, писан от 1во.л.ед.ч. подкрепен с много снимки и видео, но какво става днес, сега?
      Доколкото нашите нямат мобилен интернет и едва ли са в състояние да пращат снимки и т.н. е ясно, че си говорите по тел.
      Пиши к'во става там. Моля те.
      Присъединявам се към молбата на Димо. Вмомента всеки иска да знае само едно - какво става там.

П.С. Четеш мисли! Благодаря!
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Пепи и Тошо са 20-и и 21-ви на 6-тата контролна точка, вече саминали две-трети от етапа... На 19 - 20 минути са от водача

Коментар

Първоначално публикуван от Христо Преглед на мнение
          Може ли за една контрола 6 часа? Тези направо го закопават Тодор.
          Ламбрев не се ли сещаш какво е станало?

На Дакар когато стартираш от бивака ти тече контролно време за преминаване на леасона.Важното е да спазваш ограниченията.
          Имаш и време в което да стартираш на СС-1
          Това че не си стартирал на СС-1 не означва че времето за старт не ти тече.
          Така е и тук в българският шампионат.

Коментар

Че сайта губи информация и "накъсва" е верно,но си е съвсем прилично средство за информация.С елементарно съпоставяне на картата с контролните точки и тази от спота пък може да се добие представа и от терена през който минава трасето (например в момента журналистическата кола е някъде в района на 5 контрола,според мен).
            То бива да искаме информация в реално време,ама пък чак се отива към границите на невъзможното.
            От това което е в момента ,по-добро ще е само ако някой намери връзки в Пентагона да ползваме техните сателити,за да може да се гледа пряко.

Коментар

Първоначално публикуван от b_petkov
              Колега, как я намираш тази информация???
              Ето тука, ако зацикли, обаче http://gaps.dakar.com/2011/dakar/stage-02/aso/ukie.php Дава че на 7ма точка е минал Пепи 20-и

Коментар

В момента са минали там където са журналистите. Пепи се движи на 10-15 минути пред Тодор.
                Имат към 70-80 километра до финал на ССа.
                И двамата изглеждат добре и се движат бързо по трасето.
                Пеко,Румен,Драев и американеца тръгват за да ги посрещнат на финала на секцията.

Коментар

Малък анализ от мен без претенции за истинност: Тодор и Пепи са стартирали един след друг през 2,30мин. До зоната за зареждане в средата на етапа(6т. от лайвтайминга) са карали рамо до рамо след което Пепи най-вероятно е потеглил наколко мнути прди Тодор и като гледам е с малко по-високо темпо, на 7т. Петър е около 6мин. пред Тодор, двамата са съответно 20 и 23 на тази контрола на която са минали всички 27 от 28 стартирали, 28-я го няма и на предишни контроли и вероятно е отпаднал или не е минал. На контрола 8 за сега е минал само Петър и като сравнявам времената на тези около него с времената от предишната контрола май е вдигнал темпото.

П.П. Тодор също мина 8т. и е вече на 14 мин. след Петър. Написаното от мен е на база само на лайвтайминга. На едното от класиранията в етапа пише и часа на преминаване и може да се направи сметка дали карат заедно или не.
                  Последно редактирано от Иван Жоров; 03-01-11, 16:40.
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

Зарежи сравняването, таймингът май малко е бъгав... пак...

Коментар

Браво, Пепи за сега е 16-ти на финала на SS-а(а Пепи ли казах извинявам се, CENKOV (BGR).)
                      Последно редактирано от didogen; 03-01-11, 17:05. Причина: допълнение
                      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com
                        Мормот казваш! А когато трябваше да се помага какъв бях? Нали за да имаме информация помогнахме всички от този форум, знам че сте много натоварени, но не върви да ме питаш дали ми се чака видеото или да ми кажеш. Трябва да вадим инфо от други сайтове а уж си имаме репортери там, някак си ми се губи връзката. Живи здрави да са момчетата да финишират, но не ти прави чест да се ебаваш с нас!!!
                        Явка, върнете малко газта и двамата с Иво! Иво просто е пренатоварен, разбирам го, смятам че едва ли спи по 2 часа на ден и просто си е изпуснал нервите... Имаме репортери, но ви гарантирам, че е много-много-много трудно да намериш връзка при такава ситуация и да предадеш някаква информация. Нека никой не се сърди, знаем какъв уникален репортаж ще има тук като се приберат. Дотогава ще се информираме както можем.

Да раздвижим малко важната част - Пепи е завършил етапът и на "скреча" (най-първото класиране) е 16-и

Коментар

Какво става с Христов?

Коментар

На 10 контрола преди финала е 19-и

Коментар

Споко появи се .......... 22-ри е !

Overall:

Пепи е 17-ти
                              Тодор 24-ти

РЕСПЕКТ!!!

ПП Мамата ...... с тези наказания много часове са му сложили на Христов ...... доста има да наваксва (отчайващо много)
                              Последно редактирано от Стефан Слабов; 03-01-11, 17:40. Причина: дописване
                              0887 246718

Коментар

Може и да е пускано напред в темата, но тази страница днес се промени малко в по-добър вид.
                                Има инфо, но не знам колко е актуално, но е по-добро отколкото във форума засега.
                                http://dakarbg.com/cgi-bin/e-cms/vis...=001&p=0019&g=

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X