Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Една лоша новина: Земетресение с магнитуд 7.1 по Рихтер е разлюляло централните части на Чили. Дано да няма жертви и значителни разрушения.
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение
      Аз докато чакам, да попитам... Защо по ТВ7 са само 10 мин. репортажите и вчера и днес?

Колега има тема за предаването,пиши там.
      Аз как мога да пиша в тази тема,в темата за предаването и да ходя до студиото за да излъчваме.
      Напънете се малко и вие за да са по прегледни темите.
      Питайте ме сега дали Роби има предно предаване.
      -НЕ НЯМА...

Коментар

Тодор е вече в бивака.
        Заредил е лошо гориво и машината е спряла.Много време е загубил да оправи проблема.После е карал само на малкия резервлоар и това е довело до чести зареждания.
        Репортерската Тойота е със счупена кормилна рейка в бокса.
        Сега я сменят с нова,защото утре ще карат по трасето на състезателите.
        Вече липсват и стикери от колата.От публиката направо ги свалят.
        Страшни проблеми има с тези шашкъни,Драев ги гони за да могат да тръгнат нормално без да смачкат някой фен.
        И после се качва в движение.....
        Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 02-01-11, 22:40.

Коментар

Първоначално публикуван от nism0
          Казвай веднага,аз Евроспорт нямам

п.п.Ако някой знае по коя от on-line телевизиите може да се гледа Евроспорт,да сподели...ще почерпя
          По принцип в сайта на Евроспорт има секция Live, но за да се гледа трябва да си инсталираш техен плейър и да си платиш - не е безплатно. Доста се рових за да стигна до този извод! И аз понеже по това време в повечето случаи съм още в офиса ще си пусна кабелна за да мога да гледам репортажите!
          Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
          0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Близнак моля те обясни за Роби? Аз също гледах репортажа и мисля ясно чух, че каза 4х4 плюс централизирана система за управление на налягането в 4те колела. Грешно съм разбрал сигурно, защото не мога да си обясня, защо му е на Роби да лъже?!!
            Георги Танев (0+)
            Land Rover Discovery 1 300 TDi
            Land Rover Club Bulgaria
            0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

На репортажа превода ли слушаше или на английски?

Защото днес този от евроспорт говореше нещо за водолази и преплуване

Коментар

Живей за всеки дъх!

Коментар

Гледах едно интервю с Роби по някаква Австралийска телевизия там не чух да споменава че е 4х4 каза че са подобрили ъглите на заход от пред малко по прибрана е предницата че са работили по система за управление на налягането в задните гуми и подобряване на ергономията в кокпита никъде не чух да казва че е 4х4.А колкото до коментара по Евроспорт днеска ме сбърка коментатора то не бяха водолази и гмуркания а накрая се оказа че Алес Лопраис кара Ман,а не Татра.Явно малко му е трудно превеждането на този човек.
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Превод в ефир не е лесно когато не разбираш за какво говориш! Просто трябва човек който е в час с офроуд ралита!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                      На репортажа превода ли слушаше или на английски?

Защото днес този от евроспорт говореше нещо за водолази и преплуване
                      Събине опитах се от двете да сглобя нещо, но в крайна сметка не се получи нищо. Чух какво каза човека на ЕС на български, същевременно с това това, което успях да разбера по устните на Роби не съвпадаше с българския превод та за това попитах Ивайло за информация
                      Георги Танев (0+)
                      Land Rover Discovery 1 300 TDi
                      Land Rover Club Bulgaria
                      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Интересно ми е откъде зареждат гориво та Тодор е налял лошо такова?!?
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                          Превод в ефир не е лесно когато не разбираш за какво говориш! Просто трябва човек който е в час с офроуд ралита!
                          ...та тоя човек коментира почти 40 % от всички предавания на ден по евроспорт ,дори и преки ! даже се чудя как успява, за уважение е не само това! а и че във всяко предаване отделя не малко за двамата ни пилоти и неща от кухнята на отбора,дано да има от къде да черпи повече инфо непосредствено преди репортажите.Има разбира се какво да се желае,но едва ли това е най важното ...
                          Последно редактирано от douglas; 03-01-11, 00:00.
                          [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER]
                          [CENTER][COLOR=darkorange]Мото клуб "Екстрийм Райдърс" Търговище[/COLOR][/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                            Интересно ми е откъде зареждат гориво та Тодор е налял лошо такова?!?
                            Много коли много различни горива! Възможността да налее неправилното гориво е голяма и май това е точната дума "неправилното" а не "лошо" гориво

Коментар

Roreto Gordini-й, демек Роби Гордън, оставиха го завалията да си направи даже репетиция за подскока. Евала Горди. Евала евроспорт, Евала а.с.о.
                              Браво и на фолксВагината-дас-карррр.
                              Къде са тръгнали нашите без генералски ДЖокери.
                              ...!!
                              Към славата!

Рекламите са сякаш Дакар е в задния двор на фау-ве-то.
                              А Чили са рибари!
                              Дакар са собствена държава, на нечий чужд континент. Страхотия и нашите мъжаги са там.
                              Да оцеляват.
                              В трудности и саботажи.
                              Дано да оцелеят, защото оня лудия и вързан за АТВ-то ще кара.
                              А Петър, 47-годишен папардюнгел се мери със световните "светила".
                              Само поздрави и благопожелания.
                              И ако си забрави егн-то ще бий.
                              Пешо, като ги изпреварваш, би.биткай им,3-РИ пъти.
                              На трибагреник, нищо че за повечето е 3-ри цветен парцал.
                              Успех Хора, Да се Върнете Живи И Здрави.
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
                                Близнак моля те обясни за Роби? Аз също гледах репортажа и мисля ясно чух, че каза 4х4 плюс централизирана система за управление на налягането в 4те колела. Грешно съм разбрал сигурно, защото не мога да си обясня, защо му е на Роби да лъже?!!

Жоро тази тема е за Тодор и Пепи!
                                От 32 години няма българин дето да се е подготвил и състезавал на Рали Дакар.
                                Сега имаме двама но явно няма да имаме тема за тях.
                                Много ви моля има тема за тези въпроси.Защо ни усложнявате работата.
                                Казвам работата защото съм зает по 24 часа с това рали. Мариела Христова също е много заета.Ако пазим темата от въпроси за други състезатели и ненужни постове как ще ви информираме.Няма да имаме сили.
                                Не виждате ли че на това рали всичко виси на косъм?
                                Много големи отбори отпадат още на първите етапи.
                                Всеки ден има някакви проблеми.България няма необходимият опит и финанси за това рали.И въпреки това правим всичко възможно да сте добре информирани.
                                Знам че много хора помогнаха и сега ви е интересно.Но има още две седмици до края на ралито.А това е много време.Всеки ден получавам поне 5-6 мейла от АСО и внимателно ги препрочитам за да не стане някаква инфекция с момчетата от Дакар.Защото те нямат нет.И е много трудно с комуникациите,даже изнервящо.За другите проблеми няма да пиша.
                                Иначе и аз съм фен на Роби Гордън но българското участие ми е по важно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X