Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Ивайло, нали в тази тема само новини за нашите ще публикуваме и постове с браво, успех и т.н. Нека не разразяваме дискусии относно предимства и недостатъци на едните и другите АТВ. И без друго сега в три теми се разпокъсват нещата, пък и въртим страници с дискусии за да стигнем до някоя новина.

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
      Точно така.И това какво ви говори?
      Машините на Тодор и Пепи са двуцилиндрови и 4x4.
      Махачек прави изкючение защото кара с 900cc.Това е двуцилиндров двигател от Ямаха ТДМ но няма 4x4.
      Айде мислете като ''дакарци''.Има какво да се каже по темата..
      Aми на двуцилиндровите им е доста по висок центъра на тежеста и това ги лишава донякъде от тракшън по завоите а при вчерашната лизгавица ги връща още по назад, другия момент с независимото окачване ги прави и по тесни и повечето кила(с тея бидони отзаде) и нещата си идват на място, не мисля че Ренегадите ще имат некво предимство на дюните даже обратното, да не измарят толкова и съхраняват силите, има си комфорт но това е ТОП-съзтезание и трябва да си подготвен физически не е разходка. Близнак ти другото си го написал, нищо и аз да си го кажа Аржентинците не са будали имат си опита с машините, знаят си терена и избират това което е най-удачно а не това къде им харесва, а това за едноцилиндровите че не са деянливи означва да нема кьорав мотор или АТВ-е на финала, явно Ямахата ще мачка при АТВ-ата, WV при жипките, КТМ при моторите и Камаз при камионите, иначе наште момчета са герои в моите очи и само да успеят да завършат .... незнам нямам думи как да го опиша но ще е нещо велико.
      Последно редактирано от Tpunep; 03-01-11, 11:53.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
        Ивайло, нали в тази тема само новини за нашите ще публикуваме и постове с браво, успех и т.н. Нека не разразяваме дискусии относно предимства и недостатъци на едните и другите АТВ. И без друго сега в три теми се разпокъсват нещата, пък и въртим страници с дискусии за да стигнем до някоя новина.

Има много теми защото състезанието е голямо и интересно.
        Сигурно за теб е много трудно да разлистваш страници на компа.
        Аз когато гледам тези теми си почивам.
        Българите там карат АТВта и не виждам нищо лошо да коментираме техниката и класирането на нашите учасници.
        По добре ми се видя да знаете нещо за състезателните машини от колкото да коментираме тук в тази тема други учасници.
        Добре така да бъде.Нека в темата да се пишат само поздрави и пожелания
        Сега ще трябва да направя нова тема за българското участие и машините с които участват.

Коментар

Предлагам мненията за другите участници и машини да си отидат в регулярната тема Дакар 2011, аз затова съм я подкарал отделно. Иначе има и официална заключена само за четене тема с най-важното и без коментари ТУК

Нека тук да си пишем само за Пепи и Тошо, техните машини, колегите журналисти и тойотата...

Коментар

Ивайло, и аз като всички в тази тема се вълнувам и преживявам емоциите от участието на Тодор Христов и Петър Ценков.
            Разбира се, че ми е важно какво се случва с тях и машините им. В този смисъл, пък и доколкото за първи път имаме репортери на Дакар, моля те, не ни карай да "чакаме видеото" или някой знещ да напише за особеностите на Ренегада. Пич, пиши два реда : брата се обади, живи са, не са яли, не са спали, на Тодор са му сипали нафта, Петър е сменил ремък, тръгнаха в три тази сутрин, ще се чуем пак в пет....
            Ей такива неща.
            Сигурен съм, че и ти не си ял и спал, и че готвиш поредното предаване...
            Сигурен съм и, че след края ще четем най/пълният и невероятен репортаж, който някога е имало от Дакар, писан от 1во.л.ед.ч. подкрепен с много снимки и видео, но какво става днес, сега?
            Доколкото нашите нямат мобилен интернет и едва ли са в състояние да пращат снимки и т.н. е ясно, че си говорите по тел.
            Пиши к'во става там. Моля те.
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Така и никой не каза какво е това "лошо гориво" ! Нафта ?
              Защото там едва ли има бензин под 98 ! Или другия вариант е някакво алтернативно гориво , нали има няколко автомобила с подобни ?
              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Пилотът на "Фолксваген" Карлос Сайнц поведе колоната след първия етап на рали "Дакар", а единият от българските представители Тодор Христов имаше сериозни проблеми и едва се размина с отпадането.

Той потегли много по-късно заради проблеми с горивото, като в резервоара на неговия Can-Am е бил сипан дизел вместо бензин. Христов все пак стартира минути преди камиона метла, който маркира отпадането на състезателите.

Българинът пропусна първата контрола и в крайна сметка завърши 24-и на 37:59 мин. зад победителя Йозеф Мачачек с "Ямаха". За пропуснатата контрола той може да понесе наказание, но до момента такова все още не му е наложено.

Другият роден представител Петър Ценков завърши на 20-а позиция с пасив от 26:23 мин. зад лидера в подреждането. Забавянето на Христов попречи на двамата българи да реализират тактиката си за движение в тандем.
                На това попаднах в "Дневник" http://www.dnevnik.bg/sport/avto-mot..._se_razmina_s/
                Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                  Има много теми защото състезанието е голямо и интересно.
                  Сигурно за теб е много трудно да разлистваш страници на компа.
                  Аз когато гледам тези теми си почивам.
                  Българите там карат АТВта и не виждам нищо лошо да коментираме техниката и класирането на нашите учасници.
                  По добре ми се видя да знаете нещо за състезателните машини от колкото да коментираме тук в тази тема други учасници.
                  Добре така да бъде.Нека в темата да се пишат само поздрави и пожелания
                  Сега ще трябва да направя нова тема за българското участие и машините с които участват.
                  Чета абсолютно всичко свързано с Дакар по всички теми, следя спота, гледам сайта на Дакар. Много ми е интересно подробности за машините на нашите участници, но хич не ми е интересно да чета анкета "Хайде сега намерете разликите между всички АТВ" и още мнения с догадки какви са те. Това си е моето виждане и щом е интересно на повечето нека си остане така. А темите ще си ги разлиствам. Все пак заглавието на тази тема говори, че ще намираме информация само за нашите, а другото в темата, която izo4x4 отвори или в третата за Дакар 2011. Няма нужда от нова тема. За репортерите ни също е доста интересно, тъй като и тяхното не е лека работа и е свързана също с интересни преживявания.

Коментар

Какво стана с нашите момчета днеска? Останалите вече по четири контроли минаха, нашите ги няма никакви. На старта на ССа виждам, че са били един след друг (през три минути).

22 261 CENKOV (BGR) CAN-AM 08:44:30

23 265 HRISTOV (BGR) CAN-AM08:47:00
                    Последно редактирано от killyou; 03-01-11, 13:23. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com
                      Бате чакай видеото по ЕС или хвърляй боб
                      Светнаха най-накрая. Христов е 14-и на WP1, Ценков е на 18-о място. Явно и днеска ще е супер бавен търакера

Коментар

Нашите днес започнаха добре! Лошото е, че след вчерашния етап Тошо има 6 часа наказания!!! и в момента е 28-ми в генералното след етап 1...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                          Нашите днес започнаха добре! Лошото е, че след вчерашния етап Тошо има 6 часа наказания!!! и в момента е 28-ми в генералното след етап 1...
                          Може ли за една контрола 6 часа? Тези направо го закопават Тодор.

Коментар

Първоначално публикуван от Христо Преглед на мнение
                            Може ли за една контрола 6 часа? Тези направо го закопават Тодор.
                            Само с това не могат да го закопаят. Пилците се броят на финала, а до там време и километри - много.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Христо Преглед на мнение
                              Може ли за една контрола 6 часа? ...
                              Едва ли е само за една контрола. Вероятно има и някакво наказание за закъснението на старта на SS-а, а може и нещо друго. Засега само можем да гадаем.

Иначе днес, доколкото може да се вярва на дакарския сайт, двамата се движат с около минута разлика, като Тодор кара отпред.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Статията за двамата от днешния брой на вестник "24 часа".

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X