Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Ще преборят ли скапаната хидравлика на Тодор?

Коментар

С чест и достойнство, най-сетне видях разветия Българския флаг на Дакар.
      Сълзи от гордост!
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Уххх най-накрая да мръдне тоя спот.Че както беше зациклил пред некакво хале ....
        Всъщност колко ли е забавянето като време на информацията, от реалната позиция на терен към показването й върху картата?

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
          Уххх най-накрая да мръдне тоя спот.Че както беше зациклил пред некакво хале ....
          Всъщност колко ли е забавянето като време на информацията, от реалната позиция на терен към показването й върху картата?
          Споко бре знаеш ли каква е врътня там.
          За СПОТА Сабин трябва да каже той е бог на тези системи.
          Мисля че от 10-15мин е реакцията.
          Помагали са на черния Хамър за някакъв проблем.
          Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 02-01-11, 03:22.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Ще преборят ли скапаната хидравлика на Тодор?
            Стефане,това не е хидравлика а електрическа рейка.
            За нормалните хора казваме че е хидравлика.
            Дава ядове защото комповете на машините са сменени със спортни.
            За да не минават машините в авариен режим.
            А рейката е последното нововъведение за 2010 в тези АТВта.Както и предния торсион.
            Ключовете за контакт и фарове дето имат чип също са сменени.
            Ще ги обучат днес и утре няма да има ядове.
            Тези машини не са карани досега и ще имат детски болести..

Коментар

На сухо може и да не е толко тъпо. Не знаех че е електрическо. В телевизора кормилото му се премяташе като лопата на пиян трудовак. Така ще се утрепе за два часа от умора.
              Кой болен мозък завира компютри в тия железа ...((( И що не са им ги дали да ги улегнат навреме ...

Коментар

Стоя и гледам умно в компа и още немога да повярвам че това е истина.Момчета вие сте велики,вие вече сте победители,от тук нататък,само можете да направите победата посладка.Много късмет,вие другото явно го умеете!!!

Коментар

Не знам за вас, но аз имам някакво особено вътрешно усещане, че нашите ще се представят отлично!! Наречете ме оптимист, фантазьор...
                  Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                    Не знам за вас, но аз имам някакво особено вътрешно усещане, че нашите ще се представят отлично!! Наречете ме оптимист, фантазьор...
                    Ми разбира се, че ще се представят отлично, и двамата могат да карат, а конкурентите и те са хора като тях, не са метеорити. Само спокойствие и пазене на машините...

Коментар

Последното предаване по ТВ7 направо ме просълзи

Само най-близките до отбора са наясно какво направиха тези хора за да стигнат до там. Най вече браво на Тодор! Без него нямаше да се стигне до тук. Този човек мина през нечовешки препятствия и зор за да стигне до тук. Хвърлят се в игра, която не познават - от тук нататък всичко е късмет. Успех!

Коментар

http://dakarbg.com/cgi-bin/e-cms/vis...p=0020&n=30&g=
                        Ето и кадри от стартирането на нашите...уникално...
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                          Просто питайте.
                          Може ли да смятаме , че спота на Петър показва местоположението и темпото на Тодор и Пепи. Т.е. разрешено ли е на медиините автомобили да навлизат в кервана(то иначе няма как да отразяват състезанието де ама все пак...) да оказват техническа и друга помощ на участниците и изобщо да ги съпровождат на къса дистанция?
                          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                          Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                            Ми разбира се, че ще се представят отлично, и двамата могат да карат, а конкурентите и те са хора като тях, не са метеорити. Само спокойствие и пазене на машините...
                            Ицо, конкурентите не са проблем - пустинята, умората, скритите препятствия и поддръжката на машините е това с което трябва да се преборят! Ако някой от нашите успее да завърши при 1во участие в Дакар това ще е повече от победа за мен! Знам какво е 500-600км състезание и на какво приличам аз и техниката след това. Тука говорим за толкова на ден + пустиня + стотици състезатели по трасето т.е. нулева видимост от прахоляка. Отделно са и с АТВ-та, което е най неподходящата машина в случая. Не случайно казвам ще им трябва много късмет.

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                              Може ли да смятаме , че спота на Петър показва местоположението и темпото на Тодор и Пепи. Т.е. разрешено ли е на медиините автомобили да навлизат в кервана(то иначе няма как да отразяват състезанието де ама все пак...) да оказват техническа и друга помощ на участниците и изобщо да ги съпровождат на къса дистанция?
                              Не. Не се движат заедно. От време на време може и да са заедно по "връзките" между специалните етапи, но по време на състезанието - забрави!

Коментар

Вчера след финала на отсечката в бивака механиците са ремонтирали проблемите по машините на Тодор и Пепи.
                                Вече всичко е наред.
                                Пеко,Драев и Румен само са вечеряли в бивака и направо са тръгнали към финала на СС-1 за ден втори.
                                Видяли са се за 10 минути с Тодор и Пепи.
                                В 4;20 е стартирал Марк Кома а те са тръгнали 2 часа преди него.
                                В 5;20 са стартирали Тодор и Пепи...
                                Днес карат по различни маршути.През ноща е валяло.Всички били много учудени.
                                Това е добре защото Тодор и Пепи днес имат качване до 1500м.
                                Публиката по пътя на състезанието вече се превръща в проблем за медиа колата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X