Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГАВРАТА С БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И БЪЛГАРЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ДАКАР БГ

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
    А какво точно се е случило,никой ли няма да напише подробности.Или поне къде може да се прочете нещо,защо никой не каже истината!?
    Виж темата Да подкрепим Българския отбор на Дакар
    Със себе си съм имал повече проблеми,
    отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
    Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
      А какво точно се е случило,никой ли няма да напише подробности.Или поне къде може да се прочете нещо,защо никой не каже истината!?
      Колега, има две теми - почети и после, ако има нещо неясно - попитай Към предната тема има линк и тук дори
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

И кому беше нужен цели този цирк .....????
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Не знам за вас, но мен ме е срам от тези двете теми...
          Няма знаение кой е крив, и кой е прав, единственото важно е, че се изложихме като кифладжии... Аз по никакъв начин не съм замесен в скандала, даше и тениска не съм си купил, но сега след като прочетох темите ми е криво. А не можеше ли всичко още в началото да се каже ясно-това е така, другото-иначе, и да няма интриги и сплетни.
          Това е един от моментите в които ме досрамява, че съм българин, засрамете се и вие-които направихте тази сапунка...

А толкова много исках да видя българи на Дакар, макар и не истинският...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            ... А не можеше ли всичко още в началото да се каже ясно-това е така, другото-иначе, и да няма интриги и сплетни...
            Можеше, но тогава едни пари нямаше да дойдат там, където дойдоха, едни интервюта нямаше да се случат и едни публикации нямаше да съществуват. Едни пичове нямаше да са на топа на устата и едни фланелки нямаше да се продадат, за да се закупи със средствата от тях къмпинг оборудване ... Коле, както е казано "Блажени са вярващите!"
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

А не можеше ли всичко още в началото да се каже ясно-това е така, другото-иначе, и да няма интриги и сплетни.
              Ако беше казано в началото,че е поредната издънка,кои щеше да си купи шапка или фанелка.Някои хора станаха известни на гърба на други,но сега известноста ги погреба

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                Можеше, но тогава едни пари нямаше да дойдат там, където дойдоха, едни интервюта нямаше да се случат и едни публикации нямаше да съществуват. Едни пичове нямаше да са на топа на устата и едни фланелки нямаше да се продадат, за да се закупи със средствата от тях къмпинг оборудване ... Коле, както е казано "Блажени са вярващите!"
                А кадели е това къмпинг оборъдване

Коментар

Еее, как бе - останало е на състезанието, в ляво от клона, прецакал колата ...
                  Кръвна група 0+

Коментар

Малко се забърквам във форумни сапунки..
                    От беглият поглед върху създалата се ситуация... Прави впечатление на мен следното:
                    Някой си не искал флага на България върху колата си. ОК, прав е!
                    Колеги, вие като ходите на работа сложили ли сте си флага върху колата? Пеете ли с пълно гърло химна на България? Строй пред работа с хмина, мотивация, ала-бала?
                    Злати, до колкото разбрах е инвестирал собствени пари и сили в това. Може - прави го. Евала..
                    Стана ясно (или аз се заблуждавам) че това е частна инициатива без участие на Държавата. Никой не е е длъжен ( и не трябва без разрешение и подкрепа) да вее байрака по всякакви трошки! Трябва да има правила за това! Иначе тия дето ги върнаха от франция ще си направят триумф (по римски) в Париж!
                    Националният флаг не е нещо което се развява наляво-надясно. За това трябва да има правила! Даващ-получаваш. Точка.
                    LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                    2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                      Чета всичко от началото заедно с изтритите постове, но тогава бяха по-скоро като нападки, без нищо конкретно. Както и да е. Оставам си пак с поговорката, че мъжко дупе един път се ...., макар вече да съм изгубил бройката. Ще чакам други участници да се появят, пък до тогава ще гледам как чужденците се подготвят и ще им се радвам.
                      Привет!
                      Имам да питам едно питане...
                      Ами ние обикновените юзери що не можем да четем това което Вие четете...може пък там между редовете да лъсне и някой друг задник...
                      Тъй де нали дискутираме...къде е тая информация...или само избрани могат да я ползват...възниква въпроса защо...
                      И аз като Спарки и теб приятелю бях от тези които пожелаваха успех...вече не знам какво да мисля...
                      Далеч съм от мисълта да адвокатствам на когото и да е било...
                      Просто си търся истината за мене си...не някой да ми я насажда...
                      Грозна картина...когато Мерде са удари във вентилейтор...
                      Последно редактирано от hun_ter; 23-09-10, 22:42. Причина: допълнение...
                      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                      .................................................................................................
                      Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение
                        Съжалявам, че не сме били пред компютрите, през цялото време да отговорим на въпросите Ви, но както всички вече разбрахте, в момента имаме по-належащи проблеми и задачи пред себе си от това да опровергаваме нечии нападки. Всеки, който се е свързал с нас, е разбрал истината. Всеки, който има желанието да го направи – може да ни се обади по всяко време. Хорската злоба и завист е безкрайна, не очаквайте от нас да отговорим със същото. От месеци насам имаме една много чиста и положителна за всички българи цел и ничие злорадство няма да ни спре да я преследваме докрай.
                        Както се казва – „Колкото хора, толкова и версии”. Целта на „ Пътят на коприната” беше да изпробваме колата, а не да я потрошим. Както знаете, поради финансови причини не разполагахме с резервни части, за да си позволим да съсипем единствените, които имаме. Грижа на пилота е да пази автомобила, особено когато целта му е да се тества, защото му предстои десетократно по-сериозно изпитание след това.
                        Грижа на пилота е и да пази собствения си живот и този на навигатора си, който в случая е мое дете. Оставяйки настрана този факт, всички вие знаете, че Алекс Джуниър е професионалист и многократно го е доказал. Щом е преценил, че скоростта е прекалена, рискована и неразумна, значи е така. Да си пилот не означава да натискаш газта докрай, докато се размажеш някъде, а да имаш умението в тандем да постигнеш максималните резултати.
                        За всички, които искрено се интересуват какво предстои - нищо по-различно - предстои Дакар и участието ни там. На сайта www.alexmotors.bg ще излагаме актуална информация всяка седмица.
                        Относно медиите - подаваните досега прессъобщения винаги са съдържали техническа информация за колата, отбора, участията в състезания и предстоящите такива. За разлика от много други, които биха се възползвали и го правят, НЯМА да си правим ПР със скандал. В последната седмица не е имало публикации в медиите, защото не сме подавали информация. Тя ще бъде подадена днес и отново ще съдържа само такава информация.
                        И кото за финал никога не съм бил лъжец и крадец.

И сериалът продължава...

1. Поне 1 час след написаното от Златко, Иванови четоха темата - може да са скрити, но не от всички После си легнах и нямам информация.

2. Тези хора живеят в някакъв техен си свят. За каква истина говорят??? Някой който му има телефона да вземе да му звънне да го пита и да разкаже.

3. Какъв Дакар?? Виртуален??? Защото ако е такъв, аз го играх още миналата година .... очакваме монтажи на снимки как те са на Дакар - залегнете малко на изучаване на фотошоп, защото наслагани изрезки от вестници няма да минат!

4. Е кой ограби колата??? Окачването да не е твое??? Кой скъса знамето?

От последния пост на А. Иванов преди да заключи темата защото не му е хич удобна разбрах само едно положително нещо - най сетне се е усетил, че е смешен и не се бие в гърдите какъв безкомпромисен националист е той! Има надежда все пак... бавно загрява обаче!

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                          Привет!
                          Имам да питам едно питане...
                          Ами ние обикновените юзери що не можем да четем това което Вие четете...може пък там между редовете да лъсне и някой друг задник...
                          Тъй де нали дискутираме...къде е тая информация...или само избрани могат да я ползват...възниква въпроса защо...
                          Ами защото сме обикновенни(простосмъртни) юзери затова не можем да четем всичко.Може да станем много начетени.

Коментар

Първоначално публикуван от Antoaneta Преглед на мнение
                            Ако беше казано в началото,че е поредната издънка,кои щеше да си купи шапка или фанелка.Някои хора станаха известни на гърба на други,но сега известноста ги погреба
                            Аз не си купих тениска. Не защото не исках да подкрепя нашите на Дакар, а защото първо не обичам тематичните дрехи, и второ-не мисля, че едни тениски и шапки могат да допринесат нещо в събирането на финансите за Дакар. Както се написа още в началото на другата тема-нужни са няколкостотин ХИЛЯДИ евро...
                            От шапки и тениски малко трудно ще е да се помогне за достигане на тази сума.
                            Но кампанията си вървеше, макар и на мен да ми беше малко смешна, но си мислех, че е плод на форумния ентусиазъм-"Хайде да направим нещо в подкрепа..."
                            Няма значение, важното е, че мечтата на много хора да видим българския екипаж на Дакар да развява нашето си знаме е провалена.
                            Остава да стискаме палци на другите българи, но те пък са под френски флаг... Нищо, утехата ни ще е, че все пак са си наши-българи.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                              И сериалът продължава...

1. Поне 1 час след написаното от Златко, Иванови четоха темата - може да са скрити, но не от всички После си легнах и нямам информация.

2. Тези хора живеят в някакъв техен си свят. За каква истина говорят??? Някой който му има телефона да вземе да му звънне да го пита и да разкаже.

3. Какъв Дакар?? Виртуален??? Защото ако е такъв, аз го играх още миналата година .... очакваме монтажи на снимки как те са на Дакар - залегнете малко на изучаване на фотошоп, защото наслагани изрезки от вестници няма да минат!

4. Е кой ограби колата??? Окачването да не е твое??? Кой скъса знамето?

От последния пост на А. Иванов преди да заключи темата защото не му е хич удобна разбрах само едно положително нещо - най сетне се е усетил, че е смешен и не се бие в гърдите какъв безкомпромисен националист е той! Има надежда все пак... бавно загрява обаче!
                              Явно някои го е срам да се покаже пред нас простите юзери и да каже истинати и самата истина.А не да ни прави на тъпанари.Това е голямо безочие,супер голяма наглост.Незнам как се мислят за вбъдеще

Коментар

... Остава да стискаме палци на другите българи, но те пък са под френски флаг...
                                Я погледни класирането и виж какво има след имената на състезателите! Сайнц, Ал Атия и Милър да не би да са под немски флаг, като карат за VW? В този спорт национални отбори няма.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X