Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоков 4х4 Екстрийм 2015 /28-29 март/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Самоков 4х4 Екстрийм 2015 /28-29 март/

А бе много лесно ги пишете тези неща дай да се забавляваме ама ако биеш 600км и искаш истинки да покараш на трасето и заради слаба организация бласниш човек от публиката вътре в зоната не дай си боже знаеш ли за какво забавление става визирам моя ситуация още настръхвам.
    ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
    0879 86 85 87
    ТРОФИ БЕЗ КАЛ Е КОТО ЖЕНА С МАЛКИ ЦИЦИ,ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ НО НЕ ПЪЛНО....

Коментар

Първоначално публикуван от Milen Dechev Преглед на мнение
      Колегата "Kiko00", би ли споделил къде видя в клас Стандарт койловъри или еършокове??
      Казах каквото имах да казвам вече минало.
      Искам да запазя само хубавите спомени и моменти от този прекрасен уикенд .
      Успех на всички !
      Напред и нагоре
      Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
      0886769809-Юлиян
      kiko00@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        Понеже се заформи дискусия за техническите изисквания...
        Техническия преглед на клас ''Прото'' го правих аз. Преценил съм, че клетката на гръка е адекватна- пуснал съм го. Поемам отговорността, виновен съм, че човека стана първи- убийте ме с камъни!
        Преди две години, като се появи машината на Илиян, всички /включително и аз/ ревнахме, че е няколко класи над нашата... Никой не ни е виновен, че още се радваме на УАЗ и ГАЗ69.
        Човека има подготвена машина, какво предлагате- да чака десет години, да имаме и ние, та да караме с него ли? Длъжни сме да се развиваме. Освен всичко останало, човека си кара. Минаваше зоните за по две минути, не направи нито едно излишно движение.
        А повечето, които ревяха, че машината на гръка била не според изискванията , изобщо не бяха чели правилника. 80% от машините в ''Модифициран'' бяха без необходимите за класа си седалки и колани. 80 % от състезателите в ''Стандартен'' и ''Отворен'' бяха с велосипедни каски.
        Това беше последен компромис. На следващото състезание няма да се допускат. Не ме интересува кой колко километра е бил и че си е платил такса Ако не отговаря на изискванията- минава в клас ''Публика''. Правилника е, да се чете и спазва. Безопасността е най-важна. Поне за мен.
        Борко , ако се справиш с това , ще те поздравя лично .

Коментар

Първоначално публикуван от Z_I_P_O Преглед на мнение
          То хубаво колега ама доста от пилотите и техните машини са минали първо през стандарт а после модифициран и прото.
          Това го казваш на човек който е минал по този път, обаче без да мрънка и да спори на кого машината каква е, а е гледал с какви машини ходят хората, какво имат, какво нямат и си е доправял машината.
          Ясно е на всеки, че машина и човек се развиват в боя, а не във форума като писачи.
          А за да си в боя ще минаваш и 600км. и ще си плащаш и за ремонти и за доразвиване на машината и те така.

Коментар

А бе много лесно ги пишете тези неща дай да се забавляваме ама ако биеш 600км и искаш истинки да покараш на трасето и заради слаба организация бласниш човек от публиката вътре в зоната не дай си боже знаеш ли за какво забавление става визирам моя ситуация още настръхвам.
            На Ивайло Близнака и на Кърджали и сега също се случи подобна ситуация. С публиката ще трябва да се търсят някакви радикални мерки.

Коментар

Извинявам се за забележката към гръцките екипажи,но на телевизора ми не се вижда,че резорварите са обезопасени.Много съжелявам,че не можах да присътвам, но Сливен задължително ще доида.

Коментар

За публиката съм съгласна. Дай някакво предложение. Знаят се районите и състезанията, където публиката е проблемна. За там или полиция (ама трябва да се плати) или местни хора. Вместо да карат да се ангажират с това.
                Бяхме го обсъждали да затворим зоната докато не се изчисти от хора. Да, ама гъркът прелетява за 2 минути, няма време дори за реакция.
                В моментите когато не кара защо не пробва да разгониш 15 ромчета, които бягат като хлебарки напред-назад?

Коментар

Аз не мрънкам колега просто като дългогодишен състезател и наблюдател в автомобилния рали спорт си изказвам мнението че да не стане така както в рали спорта за 10 години състезателите намаляха с 50% поради сходни проблеми при пожение че в момента траяла е в подем като цяло оффроуда, колкото до километри те минавал сам и над 2000 км ама не сам толкова разочарован.Имам един съвет към организаторите едно състезание го правете както трябва без компромиси в дадените изиквания или по добре не го правете .Спирам да пиша че доста хора няма да ме разберат а ще изляза мрънкач
                  ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
                  0879 86 85 87

Коментар

Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнение
                    Казах каквото имах да казвам вече минало.
                    Искам да запазя само хубавите спомени и моменти от този прекрасен уикенд .
                    Успех на всички !
                    Колега не се прави така- хвърляш някакви обвинения- койоувъри, еършокове, скъсени джипове и т.н и после "Успех на всички"!
                    Когато забележиш нещо нередно подаваш писмена контестация още на самото състезание, а не после да плачеш по форумите и да пишеш общи приказки с недомлъвки!
                    Аз лично те разбирам- първо състезание за теб- стоиш с твойта лъскава Фронтера в калта, а около теб минават всякакви изрязани уроди с огромни гуми, койлоувъри по метър, реват наточени осмаци, копаят тракторки, хвърчат чимове..., а номерата на всички зацапани с кал и ти се чудиш: "Тоя в моя клас ли е?!?Ау..ми сега!!!
                    Споко, в друг клас са Биг брадър (в случая Стоян) бди...
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Защото обхождах зоните за да добият реална представа.
                      ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
                      0879 86 85 87

Коментар

Аз не мрънкам колега просто като дългогодишен състезател и наблюдател в автомобилния рали спорт си изказвам мнението че да не стане така както в рали спорта за 10 години състезателите намаляха с 50% поради сходни проблеми при пожение че в момента траяла е в подем като цяло оффроуда, колкото до километри те минавал сам и над 2000 км ама не сам толкова разочарован.Имам един съвет към организаторите едно състезание го правете както трябва без компромиси в дадените изиквания или по добре не го правете .Спирам да пиша че доста хора няма да ме разберат а ще изляза мрънкач
                        Заповядай на някое от другите състезания в Шампионата, независимо като участник или публика. Тук не мога да кажа, че вашия клас покара добре. Но Антон вече е замислил на Сливен как да подобри трасетата и да се кара по-дълго в зоните.

Коментар

Здравейте от екипаж 111, клас Стандартен. Благодаря на организаторите за подготовката на състезанието в тази брутално кална обстановка. Всичко беше много хубаво с някои дребни изключения. Имам една препоръка - да се измисли регламент за последователността при преминаване на зоните. Така ще има горе-долу еднакви условия за всички участници, защото онзи ден някои от зоните в началото бяха за Стандартен, но след няколко участника заприличаха на зони от Модифициран клас.
                          Поздрави и до скоро!

Коментар

Класирането на Прототип по зони. Доста показателно за ниво на машините.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot-10.jpg
Прегледи:1
Размер:61.5 КБ
ID:5650911

Име:Screenshot-9.jpg
Размер:61.4 КБ
ID:5650912

Име:Screenshot-12.jpg
Размер:60.4 КБ
ID:5650913

Име:Screenshot-11.jpg
Размер:61.4 КБ
ID:5650914

Име:Screenshot-13.jpg
Размер:60.7 КБ
ID:5650917

Име:Screenshot-14.jpg
Размер:58.5 КБ
ID:5650918

Име:Screenshot-15.jpg
Размер:61.3 КБ
ID:5650919

Име:Screenshot-16.jpg
Размер:62.0 КБ
ID:5650915

Име:Screenshot-17.jpg
Размер:62.9 КБ
ID:5650916

Коментар

Ден втори калта не намаляла

Име:DSC_0644.jpg
Размер:213.8 КБ
ID:5650931Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0651.jpg
Размер:145.0 КБ
ID:5650932Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0652.jpg
Размер:125.8 КБ
ID:5650933Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0660.jpg
Размер:205.3 КБ
ID:5650934Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0663.jpg
Размер:175.2 КБ
ID:5650935Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0670.jpg
Размер:192.8 КБ
ID:5650936Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0678.jpg
Размер:186.0 КБ
ID:5650937Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0690.jpg
Размер:188.7 КБ
ID:5650938Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0693.jpg
Размер:136.9 КБ
ID:5650939Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0697.jpg
Размер:135.4 КБ
ID:5650940Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0702.jpg
Размер:150.1 КБ
ID:5650941Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0710.jpg
Размер:240.4 КБ
ID:5650942Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0722.jpg
Размер:240.8 КБ
ID:5650943Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0723.jpg
Размер:230.0 КБ
ID:5650944Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0730.jpg
Размер:209.7 КБ
ID:5650945

Коментар

''''Публиката. Ей тук нещата вече стават страшни.................''''

Това е много голям проблем-манталитет и поведение което няма как да бъде променено,за съжаление,и същевременно пречка за развитието на дадения вид ''спорт''.
                                Хубаво че не е навсякъде.
                                Те си мислят че като случката се развива в техен град или село,всички са им длъжни......но добре че нямаше и този път инциденти.браво на Организацията,и браво на Участниците.
                                Занапред успех на всички!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X