Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Самоков 4х4 Екстрийм 2015 /28-29 март/

Свий

X
- 

От: Самоков 4х4 Екстрийм 2015 /28-29 март/
Както сме голяма група,така и никой не присъства в Самоков,а беше редно защото именно сме от орга-екип от ШампионатаПървоначално публикуван от Даниела Борисова Преглед на мнениеВие сте голяма група. Както и търновци. Все някой е бил свободен. Откриване е, по един човек от клуб беше редно да дойде. Първо състезание за сезона, първо за тези организатори. Малко от уважение. А дали сте имали съмнения дали ще се получи или не, като критикуват и вие сте в кюпа, защото сте част от орга-екипа в шампионата.
!
Но ако трябваше да дойде някой то това трябваше да съм аз.Съжалявам но не ми се обяснява какво ме е възпрепядствало за да не излезе,че се оправдавам.Пропускът от наша страна е факт и състезанието вече е в историята,за това в Сливен ще присъстваме ако е рекъл Господ.
Коментар
 - 

Не ми дължиш обяснение, най-малкото на мен.Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеГоспожо Борисова на съпруга Ви съм дал обяснение защо не съм участвал/таксата съм си я платил/.
Не го пожелавам на никого.
 Казах лично мнение, нищо повече.  Оправяй се за Сливен 

Коментар
 - 

Надявам се много да можем да премерим сили с най-добрите траялни "Асове" на Гърция.Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
Дано да дойдат пак и на други терени и да видим как сте спрямо тях.
Дано да дойдат пак!!!!!!!!!!!!!!

Коментар
 - 

Веднага си пролича кои е в час с нещата .Аз бих допълнил че уменията на този мъж(Дагас)са постигнати с много каране и то не само по състезания(искат се тренировки момчета)Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеДайте да не се прехласваме толкова по тези две тръбарки. Технически те са на нивото на зелената тръбарка на Илиян, а според мен отстъпват на Паяка. НО, наистина Дагас си владее машината до съвършенство! Същото не може да се каже за другия грък.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар