Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоков 4х4 Екстрийм 2015 /28-29 март/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Самоков 4х4 Екстрийм 2015 /28-29 март/

Баи Матю това бяха едни от наи добрите машини които някога съм виждал на трял във България ако те неставаха за състезание нашите са за скраб
    Последно редактирано от valerisuper; 29-03-15, 20:10.

Коментар

Благодаря на Орга-Тима за това състезание, и хубавите моменти прекарани с вас. Успех, и все така добре да се развиваме, и все така да ни посещават чужди екипажи, защото има какво да научим от тях. И мен ме е яд, че в България няма такива машини, но като се има в предвид кризата и обстоятелствата в които живеем, няма как да караме скоро тези тръбарки. Успех
      0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Съгласен съм,но в правилника е посочено какво трябва да се направи.А за машините дума няма,че карат момчетата евала.Точно такава конкуренция ни трябва,но трябва за Сливен да бъдат по правилника.Друго което искам да предложа за догодина датата да се измести през лятото,за да бъде приятно на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнение
          Хм ...Не знам за гърците ??? Машините им бяха на топ ниво .Ама ,ще изчакам официалното класиране и ,ще дам и моето мнение .

п.п Това ми е първото състезание в този спорт и май ,ще ми е и последното
          Сподели -разочерованието

Коментар

Много малко километри ни делят от Гърция а каква разлика има в машините при нас и там.
            Видях на живо какво могат и не спирам да си задавам въпроса защо сме толкова изостанали.

Коментар

Първоначално публикуван от valerisuper Преглед на мнение
              Баи Матю това бяха едни от наи добрите машини които някога съм виждал за трял във България ако те неставаха за състезание нашите са за скраб
              В БГ засега има една машина за истински траял (жълтата на Илиян).Да не се засегнеш нещо но това не са машини за траял.

Коментар

При всички случаи състезанието ако го има ще е в друг месец ,тук е мястото да кажа ЕВАЛА на ОРГА ТИМА че успяхме да проведем едно невъзможно от към атмосферни условия състезание БРАВО,а за Сливен е обяснено на всички на които машините не са им по правилник че може да са пътували напразно ако не са отстранили предписанието.

Коментар

Аз нямам,но мисля,че за да има желание някой нещо да прави трябва да се спазват всички точки от правилника и правилника да бъде валиден поне 3 години.Мисля,че имаме способни екипажи и техниката ако е на ниво ще се представяме много по добре.

Коментар

ДА така е не се изразих правилно имах предвид участие в траялно състезание а машината на Илиян си е перфектна .

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
                      В БГ засега има една машина за истински траял (жълтата на Илиян).Да не се засегнеш нещо но това не са машини за траял.
                      А за какво са?щом не са за траял.
                      SUZUKI VITARA V6
                      HONDA CBR 919RR
                      MERCEDES ML
                      MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot-8.jpg
Прегледи:1
Размер:70.1 КБ
ID:5650777

Име:Screenshot-7.jpg
Размер:116.7 КБ
ID:5650778

Име:Screenshot-6.jpg
Размер:91.1 КБ
ID:5650779

Име:Screenshot-5.jpg
Размер:63.3 КБ
ID:5650780

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                          Изгежда някои корумпиран съдия е взел някое евро за да пусне гърците,аз мисля,че те не са по нашия правилник за безопасност.Мисля,че правилата са за всички,а да не дава господ да стане някоя беля.
                          Машините на гърците отговарят напълно на изискванията за прото. Даже специално за това състезание сложиха странични панели.

Тази машина незнам за какво е щом не е за траял. Дано да дойдат пак и на други трасета и да си премерят отново силите с нашите състезатели.

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
                            Сподели -разочерованието
                            Голямо е ?
                            Нямам претенции за класирането. Аз съм на място на ,което съм заслужил .Може би! Просто това ,което прочетох (в правилника ) като изисквания за клас Стандартен и това ,което видях на място имаше огромно разминаване . Вероятно и тук правилата са за да се нарушават.
                            Напред и нагоре
                            Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                            0886769809-Юлиян
                            kiko00@abv.bg

Коментар

Честито на победителите!
                              Искам да отправя специален поздрав към Асен за третото място.
                              Честито Асенчо!
                              ТЛК-120 Николай Колев
                              0898521295

Коментар

Колега ,по конкретно посочи проблема с недомлъвки няма да го решим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X