Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
    Защо на клас модифициран не вдигнем размера на гумите.
    Май там ти се кара !?
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
      Май там ти се кара !?
      Бай Матьо с тия мостове от Унимог какво се оглежда в по-лекия клас

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
        клас Модифициран - (това е бившият клас Хоби) - предназначен е за модифицирани джипове с ограничение на гуми до 85 см. Машините в този клас могат да бъдат модифицирани свободно, но трябва да се запази оригиналната рама или конструкция, като минималната и дължина трябва да бъде от предния мост, до задния и машината трябва да прилича на автомобил (да може визуално ясно да се различи моделът на джипа). Въвежда се задължително наличие на адекватна предпазна клетка, като седалките и коланите могат да бъдат стандартните за модела. Наличието на лебедка няма да е задължително.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13082012161 modifiedh.jpg
Прегледи:1
Размер:95.5 КБ
ID:5554178
        Това минава ли за клас ''Модифициран'' ?
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]670342[/ATTACH]
          Почвай да го стягаш точно за там е.

Коментар

Тъй-като Асен гори от нетърпение ще му дам някои насоки да работи по джипа.
            1.При изнесен отзад радиатор и/или резервоар купето трябва да е отделено от тях с плътна, твърда преграда(метал, автомоб.стъкло, плексиглас, поликарбонат, флексан и т.н.). Ако отзад има изнесен само резервоар той може само да е затворен в защитна кутия.
            2.Когато тръбопроводите на охл. и/или горивната система минават през купето не се разрешава използването на меки връзки и маркучи.
            3.Местата за буксиране и вдигане на джипа трябва да са боядисани в червено.
            Дерзай!
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Трасетата на Модифицираните и Прототипите различни ли ще са или едни и същи с промени

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                Трасетата на Модифицираните и Прототипите различни ли ще са или едни и същи с промени
                Модифициран (същото ще важи и в Стандартен) поне в началото ще има и затворено трасе и ще е по технологията от Разград 2013. Ще се минава през затворено трасе и след това ще има още няколко допълнителни зони (3-4). Зоните се предвижда да са общи, като разликата ще е в разположението на вратите. Зоните ще са широки и идеята е да няма път ограден с ленти, а врати с номерация и посока на преминаване. Така екипажът ще може да си направи стратегия откъде и как да премине, както и дали да заобиколи врата ако тя е непревземаема за него. Ако това се приема добре от състезателите тенденцията е да се преминава изцяло към зони и увеличаване на боят им. Отново ще има зони без помощни средства, зони с непрекъснато движение, масови зони, както и Еврораял зони.

Целта е времето за каране на даден екипаж да се увеличава, трасетата да са комплексни и разнообразни и използването на помощни средства да намалява за сметка на техничното преминаване.

Коментар

Тъй като асен НАЙСТИНА гори от нетъпение и от обеснения от разград задавам следните въпроси.
                  1.НЕ трябваше ли да има Раделение между гумите в найголемия клас.Защото тези на който почти не им се различава купето влизат в прото.
                  2.Не трябва да има мека връзка между радиатора изнесен отзад и мотора като минават в купето-Не се разрешава мека връзка или маркучи.Тоест копуваме специялно избрани тръби за веригата.ПОРЕДНА ПРОСТОТИЯ.
                  3.Повдигането на една джипка в клас прото или както е според мен след сумати изгледани филми е всякакво.Или започнахме да копираме ЕВРОТРАЯЛ.Ако от тях взимате пример кажете поне да започнем нови коли.
                  4.Като гледам просто се сменят имената.Явно еволюцията е в имената и още изисквания за раздаване на пари.
                  След толкова изисквания какво развитие ще има относно трасета.
                  Защото едната малка промяна в размера на гумите не променя нещата.Видяхме как на Лазарово се допусна джип с Бутонки в ХОБИ.Аз лично си трая защото мен не ме касаеше ама сега нали УЖ има промяна в класовете.Сигорно ще ме накарате да карам в модифициран и карам затворено трасе за ВРЕМЕ.
                  Ако съм искал щях да съм още с малките гуми.
                  Моля за обеснение какви ще бъдат трасетата и по какъв критерий ще се гледат колите.
                  https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                    2.Не трябва да има мека връзка между радиатора изнесен отзад и мотора като минават в купето-Не се разрешава мека връзка или маркучи.Тоест копуваме специялно избрани тръби за веригата.ПОРЕДНА ПРОСТОТИЯ.
                    А като ти гръмне маркуча/недай Боже/какво правиш.
                    А като ти се разлива резервоара-визирам твоя.
                    Асене ако ние не мислим за собствената си безопасност,кой ще ни опази?

Коментар

Просто мислех,че трябва да има разлика във височината на първите два класа,за да може по бързо да вземат флексовете.

Коментар

През купето тръби,но поне в единия краи трябва да влезе на маркуч,които е предназначен за такава цел.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                          [ATTACH=CONFIG]670342[/ATTACH]
                          Ако го бутнеш още малко ще стане за "Прото".
                          Измежду другото не си маскирал добре колана,с който си го вързал-нещо ми зеленее отгоре.

Коментар

След разговор с Стоян стигнахме до следния извод.
                            Ако през купето минават маркучи да бъдат покрити с ламарина с цел пръскане на маркуч.
                            Пламка.Спокойно за новата година ще има резервоар който не само няма да се пръска но и ще се пълни трудно поне да ми е кофти.
                            А я сега кажете спортните седалки какви са?Защото аз нещо немога да схвана.Имам 3,4 комплекта рекаро от голф,астра и едни от поло.Ако продам спаркото на някой ще избия парите за ламарина и ключ маса с 2 вериги защото на мен джипа ако реша да прекъсвам масата трябва да прекъсна 2 вериги независими една от друга спрямо маса
                            Шегата настрана.Каквото кажете ще се направи.Но единствено разпределението в класовете не трябваше да е така ама айде.Ще си се повозим пък каквото ще да става.Нова година нов късмет.Успех на всички участници и организатори.
                            https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                              Модифициран (същото ще важи и в Стандартен) поне в началото ще има и затворено трасе и ще е по технологията от Разград 2013. Ще се минава през затворено трасе и след това ще има още няколко допълнителни зони (3-4). Зоните се предвижда да са общи, като разликата ще е в разположението на вратите. Зоните ще са широки и идеята е да няма път ограден с ленти, а врати с номерация и посока на преминаване. Така екипажът ще може да си направи стратегия откъде и как да премине, както и дали да заобиколи врата ако тя е непревземаема за него. Ако това се приема добре от състезателите тенденцията е да се преминава изцяло към зони и увеличаване на боят им. Отново ще има зони без помощни средства, зони с непрекъснато движение, масови зони, както и Еврораял зони.

Целта е времето за каране на даден екипаж да се увеличава, трасетата да са комплексни и разнообразни и използването на помощни средства да намалява за сметка на техничното преминаване.
                              Не знам дали правилно съм разбрал но ако трите класа карат едновременно в една и съща зона както беше едната на Разград не знам тогава как времето за каране ще се увеличава като всеки ще бърза да влезе в зоната за да се вмъкне във времето и тогава техничното каране остава на заден план

Коментар

Броят на зоните ще е по-голям и не във всички ще карат и 3-те класа едновременно. Някои ще за общи само за 2 класа, може да има и зони само за един клас, а времето за преминаване на дадена зона ще е съобразено със сложността и . Например представи си 8 зони на ден за Прототип по 15 мин във всяка зона, имам предвид общото време за деня ще се увеличава, не времето в една зона
                                Последно редактирано от Стоян Францов; 14-01-14, 21:04.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X