От: Изисквания за безопасност за клас "Експерт" и "Прото"
Чавдаре аз лично проблем нямам.Ако си си направил труда да прочетеш какво съм написал ще се сетиш че аз лично съм твърдо За седалки и колани.Но както се съгласиха не малко хора неща от сорта мрежи и прочие са за този който РЕШИ сам да ги използва.И моля те не ми визирай хора който са е търкаляли с скорости и други формати на състезания.Защото се намесват други дисциплини.Рали шампионата защо нямат мрежи?Данеби да няма шанс да се търкалят?Не искам да се обиждаш но според мен Траяла си е траял дори както казва Витан Треил.
Витан-Каде видя че мотивирам за неспазване на безопастноста?Дали просто се стремиш да си навсякаде.
Пак казвам има сбирки в София или ако не си от тук на някое състезание вечерта не се покажеш и да си изявиш мнението пред хората.Никой няма да се разсърди или обиди.
Относно безопастноста на публиката днес лично на мероприятие в София с човек много вещ с мероприятията в света си поговорихме и сподели че на последното състезание в Северна Америка са пострадали много хора от излетяла кола в публиката даже имало и смъртен случей.Такива неща са се случвали и в Бг на друг вид мероприятия от офф-роуда.Всичко е до колтура и самосезиране на даден зрител.
Първоначално публикуван от Чавдар (V93)
Преглед на мнение
Витан-Каде видя че мотивирам за неспазване на безопастноста?Дали просто се стремиш да си навсякаде.
Пак казвам има сбирки в София или ако не си от тук на някое състезание вечерта не се покажеш и да си изявиш мнението пред хората.Никой няма да се разсърди или обиди.
Относно безопастноста на публиката днес лично на мероприятие в София с човек много вещ с мероприятията в света си поговорихме и сподели че на последното състезание в Северна Америка са пострадали много хора от излетяла кола в публиката даже имало и смъртен случей.Такива неща са се случвали и в Бг на друг вид мероприятия от офф-роуда.Всичко е до колтура и самосезиране на даден зрител.
Коментар