От: Изисквания за безопасност за клас "Експерт" и "Прото"
Позволени са следните типове седалки:
Тип рекаро и производни. Тези лично на мен са ми най-удобни за офроуд.

Тип корито и производни.

Тип "дълбоко рекаро" от автомобил - все още имам едни такива и са удобни, малко тежки идват. Аз ги подмених с китайски от първия тип и все още се чудя какво да и правя. Вариантите са или да ги продам или някой състезател да ги получи като подарък.

Седалките на Green Magic и новата шофьорска седалка на тракторчето на Пламен Исаев са малко по-различен модел и също са позволени.
Седалките на Таласъма са самоделни и също са позволени.
Тях може да ги видите на снимки от състезанията.
Ако пък някой не е сигурен в това което си е наумил да сложи, нищо не пречи да качи една снимка и още преди монтажа да проверим дали моделът е подходящ.
Позволени са следните типове седалки:
Тип рекаро и производни. Тези лично на мен са ми най-удобни за офроуд.
Тип корито и производни.
Тип "дълбоко рекаро" от автомобил - все още имам едни такива и са удобни, малко тежки идват. Аз ги подмених с китайски от първия тип и все още се чудя какво да и правя. Вариантите са или да ги продам или някой състезател да ги получи като подарък.
Седалките на Green Magic и новата шофьорска седалка на тракторчето на Пламен Исаев са малко по-различен модел и също са позволени.
Седалките на Таласъма са самоделни и също са позволени.
Тях може да ги видите на снимки от състезанията.
Ако пък някой не е сигурен в това което си е наумил да сложи, нищо не пречи да качи една снимка и още преди монтажа да проверим дали моделът е подходящ.
Коментар