От: ИЗГУБЕНИ КРАЙ НОВИ ПАЗАР 3-4 АВГУСТ 2013
Коко,благодаря за топлите думи,но всичко което правя е от сърце,заради приятелството и общата страст.Благодаря ви,че ми дадохте възможност да бъда част от вас при подготовката на мероприятието.Спомените са незабравими.Сега ми липсва Кольо,с него доста се позабавлявахме.И да не забравя-Коле пази ми лентата дето я сложи на газовата бутилка и на Приморско да ми я върнеш
!!!!!!
Първоначално публикуван от koko_np
Преглед на мнение

!!!!!!
и няколко мои приятели: Петя, Ицо Тивчев, Станислава, Боби, Чавдар, да не забравим и Ицо Панов, Радо-метала и Цветомир Генчев. Последния помогна много в преговорите със спонсорите и като цяло прие идеята с организацията както се казва присърце. Свилен от NetWorx пък от раз, още на Нова черна, обеща да осигури озвучаването за откриването и награждаването. Благодаря и на нашите "адреналинки", ако позволят така да ги нарека, Василена и Деси + тяхната малка помощничка - дъщеричката на Панов, които раздаваха минерална вода Девин и вафли Мото на екипажите на старта. Има и други хора, които помогнаха с техника, но тях няма да изброявам.
Коментар