Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Дългоочаквания клип от Шумен 4х4

Браво на вас , шоуто е било на ниво
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Да става много весело имаме един клип дето камерата скача на ляво и дясно и като гледам много бавно вървят нещата и на 3:26 бялата кола изчезва. Пита се могат ли съдиите да определят времето при положение, че са сбъркали??? Колеги от Приморско не може, защото времето може да е 3:27, 3:30, 3:40, и т.н. но колко точно е? Вие можете ли да кажете. Защото предния път когато ви попитах се направихте на знаещи.
      А преди да казвате вижте записа на Чавдар (V93) там колата се насочва към излизане от траяла на 2:16.
      Та в тази връзка малко помислете преди да говорите, не че организатора е безгрешен.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
        ... А преди да казвате вижте записа на Чавдар (V93) там колата се насочва към излизане от траяла на 2:16 ...
        Моето видео НЕ може да се използва за засичане на времето, защото:

1. Започва не от момента на старта, а от успешното преодоляване (от 2 опит) на първия ров.

2. В него липсват известен брой секунди - преминаването около дървото в горния край на трасето.

3. Камерата се премества към Патрула преди Г-то да е финиширало (около 2:34)

Това, че камерата скача наляво-надясно не мисля, че дава отражение върху времето. Просто говори за това, че операторът е бил неопитен и е допускал резки движения на камерата.

По горното клипче наистина не може да се установи точното време за преминаване на Г-то, но пък ясно се вижда, че при официално записано време 2:48, на 3:26 колата е още в трасето. Т.е. на лице е доста сериозно разминаване ...
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 10-12-08, 18:15.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

1. Започва не от момента на старта, а от успешното преодоляване (от 2 опит) на първия ров.

2. В него липсват известен брой секунди - преминаването около дървото в горния край на трасето.

Това, че камерата скача наляво-надясно не мисля, че дава отражение върху времето. Просто говори за това, че операторът е бил неопитен и е допускал резки движения на камерата.

По горното клипче наистина не може да се установи точното време за преминаване на Г-то, но пък ясно се вижда, че при официално записано време 2:48, на 3:26 колата е още в трасето. Т.е. на лице е доста сериозно разминаване ...
          поздравявам те за разбирането от твоя страна че май другите дето защитават киро или се правят че не разбират или така им утърва в случая. ние нямаме претенций към фиков ние имаме претенций към съдийте и към киро че след показване на материала и засичане с хронометър времето на видеото виждаме че има разлика от 2.48както е на списъка с класирането до 3.26 с заснетото от камерата.
          OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
          www.offroadprimorsko.com
          0899883765

Коментар

• КОЙ И ЗАЩО ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА ЗА ШУМЕН ?!?

Смятам, че читателите на този форум заслужават да знаят кой и защо заключи темата за "Шумен 2008"
            След като състезанието се анонсира и рекламира тук толкова агресивно, организаторите сипеха пост след пост ( три теми с по над 70 поста ) извднъж се оказа заключена темата, няма официално класиране и настоящият форум директно, нагло и безапелационно се игнорира
            Това показва супер неуважение към четящите и пишещите тук и моля отговорните Супер Модератори да вземат отношение и такива постъпки да не се толерират
            Цветан Петров
            "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
            0888865583

Коментар

• До: КОЙ И ЗАЩО ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА ЗА ШУМЕН ?!?

Цветане, темата бе заключена от организатора на тази проява. Отговорни модератори и супер модератори взеха отношение по въпроса и препоръчват на всеки който има какво да каже относно това нещо да пише в раздела където този организатор няма права на модератор.

Демек пишеш на точното място....
              Последно редактирано от Goblin; 10-12-08, 21:41.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

На "някой" не му изнасяха писаниците и ПРАС катинара!
                Ама този НЯКОЙ явно има права на модератор.
                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Е все пак това е състезанието на Киро и темата за състезанието на Киро в която Киро е модератор !
                  И Киро е модератор само и единствено зада дава инфо а той ........
                  Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Така е, Киро си е сменил ника от Сико на 4х4 Шумен и е заключил темата. Той е Модератор в целия раздел за неговото състезание и той решава какво да прави. Не искам пак да коментирам действията му, но аз други сайтове няма да чета. Сайтове, за които има директен линк оттук, но там за нашия Форум няма нито линк, нито дори името ни не се споменава. Администрацията на нашия сайт да решава, за мен темата Шумен е приключена и това състезание не съществува. Обиден съм за това отношение и настоявам за бързи действия от страна на Админите.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                      Така е, Киро си е сменил ника от Сико на 4х4 Шумен и е заключил темата. Той е Модератор в целия раздел за неговото състезание и той решава какво да прави. Не искам пак да коментирам действията му, но аз други сайтове няма да чета. Сайтове, за които има директен линк оттук, но там за нашия Форум няма нито линк, нито дори името ни не се споменава. Администрацията на нашия сайт да решава, за мен темата Шумен е приключена и това състезание не съществува. Обиден съм за това отношение и настоявам за бързи действия от страна на Админите.
                      Напълно подкрепям.Не може тука да се рекламират други сайтове.Щом тук се приканваше за записвания на състезанието,тук се слагаха клипове,снимки,дискусии,критики т.н трябва и обяснение най-малкото,което е една измислена таблица с резултати.
                      [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                      [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                      [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                      [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Това състезание беше обречено още с обявяването му. Някой хора успяха с подмолните си действия да очернят името на тази проява защото явто искат да монополизират всичко с този вид спорт и частната поява като състезанието в Шумен им е трън в очите. Някой членове на форума за които състезанията в България са "Друсни полянка" а състезателите са "Отбор Цървул" обикаляха като пчелички и нахъсваха всички. Накрая дори определиха проявата като "Селска" а друга подобна поява бе определена като "фарс" , се оттеглиха като победители. Е успяха да постигнат своето макар че един път не са участвали в шуменското състезание с високопроходим автомобил понеже им е под достойнството. Никой на сила не ги е карал да ходят ......

Срам ме е че съм член на този форум щом има такива провокатори.
                        За трите дни на състезанието видях какви интриги са въртят.Фитилджиите бяха направо невероятни с изказванията си.
                        Последно редактирано от kinex; 11-12-08, 09:21. Причина: цензурирано
                        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                          Срам ме е че съм член на този форум щом има такива провокатори.
                          Не поставяй всички под един знаменател.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Да от второто препятствие, но там се губят съвсем малко, не една минута.
                            И друго предния път като им писах, че като го няма финала не може да се каже за колко е минал колегата се направи на мого отворен. Нека сега да каже колко е времето на Г-то според него.
                            Никой не казва, че не може да има грешка ама пък чак такъв проблем не е, още повече че не променя класирането.

Коментар

Заключването на темите само по себе си показва, че всички претенции и критики към организатора са основателни и той няма какво да отговори...
                              Аз съм само недоволен зрител, но... не срешнах доволни "колеги"

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                                Не поставяй всички под един знаменател.
                                Зад думите ми има определени имена.Лошото е че манталитета ни е такъв че започне ли някой да плюе на ляво и на дясно всички се включват в плюенето. Дори и членове на клуба в който членувам се включиха в това и аз съм им го казал в очите но продължават с плюенето.
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X