Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: как се засичаше времето на Шумен 4х4

За колчетата: Това колче, което изцяло дамския екипаж застъпа и повали не беше вързано с лента в момента в който га свалиха с другите колчета. Стърчеше си самостоятелно и едва когато го събориха дамите, после съдията го изправи и върза с лента, за да се вижда, а преди това беше толкова окаляно, че трудно се забелязваше да не кажа невъзможно през калнита стъкла на автомобилите.

Зрител съм и нямам симпатии към някои от участниците.

А основно за втория ден се ширеха каментари за преминаването на УжАЗ-ската на Вушев на трасето до с. Лозево. Аз гледах преминаването и мина невероятно бързо, без запъване и повторни опити, мина видимо много по- бързо от другите и с лекота. Време не съм засичал, но ние-публиката здраво се изкефихме.
    Извинете ме за спама и непрофесионалното ми изказване.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Как да кача в Vbox клип по голям от 100 мв. Как да го редуцирам до този размер или да го кача някъде другаде

Коментар

Първоначално публикуван от lilia_prim Преглед на мнение
        Как да кача в Vbox клип по голям от 100 мв. Как да го редуцирам до този размер или да го кача някъде другаде
        В какъв формат е сега и какъв е размерът?

Алтернатива за по-големи филми - http://video.google.com
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
          Зле се засичаше времето, на втория ден. Заради фикс идеята на Киро трите траяла да вървят едновременно нито публиката можеше да види всичко, нито състезателите да направят сравнение по между си, нито може да създаде добра организация на съдиите.
          Това с колчетата и наказанията за тях, само с Пламен Тенев могат да намерят общ език. Всички траяли бяха правени за самурай или в най-добрия случай витара, но и на тях им е доста тясно.
          Как съдията няма да сгреши като мери с мобилен телефон или хронометър и се занимава с това да гледа дали състезателите пляскат с ръце и се прегръщат в колата.
          А за момчетата от приморско да бяха подали контестация по надлежния ред, но колко да е времето на Фиков като камерата спирала по рано да записва.
          Аз направих предната вечер проба с телефона си и нямаше никаква разлика от от Сейкото на Иван Маринов.Ширината на траялите там където беше по тясно със сигурност беше най-малко 3 метра.Със сигурност!
          Последно редактирано от draev; 08-12-08, 18:57.
          Стоян Драев тел:+359877915301
          blood 0 RhF +

Коментар

• До: Шумен трофи 2008 - за феновете

аз сам разочарован от това састезание.не разбрах това рали ли е или трофи.моля някои ако знае да каже.беше много скучна разходка в калта.аз като зрител не разбрах кои,как и откаде минава и кои води в гонката докато не пресекат финала.

Коментар

А за времето на 28 номер на глинената кариера:беше с 55 стотни по слабо от това на Фиков и те добре го разбраха.Даже им го показахме.
              blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                Зле се засичаше времето, на втория ден. Заради фикс идеята на Киро трите траяла да вървят едновременно нито публиката можеше да види всичко, нито състезателите да направят сравнение по между си, нито може да създаде добра организация на съдиите.
                Това с колчетата и наказанията за тях, само с Пламен Тенев могат да намерят общ език. Всички траяли бяха правени за самурай или в най-добрия случай витара, но и на тях им е доста тясно.
                Как съдията няма да сгреши като мери с мобилен телефон или хронометър и се занимава с това да гледа дали състезателите пляскат с ръце и се прегръщат в колата.
                А за момчетата от приморско да бяха подали контестация по надлежния ред, но колко да е времето на Фиков като камерата спирала по рано да записва.
                приятел нещо си с грешна информация няма никакво прекъсване на видеото а дори и да има камерата спира броенето на филма и това всеки го знае не прави такива коментари че е малко тъпичко.
                а относно видеото кажете как да качим видео повече от 100мб.в вибокс и ще го видите.
                OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                www.offroadprimorsko.com
                0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                  ... а относно видеото кажете как да качим видео повече от 100мб.в вибокс и ще го видите.
                  На Google видео и Youtube можете да качите до 1 GB
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Към Модераторите на Форума:Възможно ли е да участвам с два ника във Форума.Втория да ползвам когато ме е срам да се легитимирам?
                    Към Мариян-bedniagizmi:Марияне ти да нямаш два ника във Форума?
                    blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от toush Преглед на мнение
                      Аз съм фен на offroad не съм състезател но ходя на всички състезания които имам възможност да гледам.Благодаря ви че сте дошли до Шумен задаси прекарате весело надали сте се надявали да бъдете първи при положение че тук на това "селско" състезание се събират най добрите карачи само за да се премерят защото състезанието е след завършване на спортия сезон.
                      Защо Вие не спазихте правилата,защо една съдйска грешка която най вероятно не е от голямо значение за крайното класиране.
                      Не идвайте в Шумен да търсите кусури ида пусувате Кирил елате да се забавляване Вие и публиката
                      абе ей селски ти ходил ли си на състезание да дадеш 400лв. за участие и 2000лв.за доп.разходи и някакъв измислен съдия да те класира на 4 място вместо трето.като си зяпач гледай си от поляната и не взимай оношение по въпроса.
                      OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                      www.offroadprimorsko.com
                      0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        На Google видео и Youtube можете да качите до 1 GB
                        благодарности ще го пуснем тази вечер.
                        OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                        www.offroadprimorsko.com
                        0899883765

Коментар

• До: снимки от шумен трофи 2008

Браво и Шумен да се прочуе със нещо. Знаеш ли в коя час на града е било това състезание? ( аз съм роден и израсъл в шумен)
                          CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                          http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                          http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                            Към Модераторите на Форума:Възможно ли е да участвам с два ника във Форума.Втория да ползвам когато ме е срам да се легитимирам?
                            Към Мариян-bedniagizmi:Марияне ти да нямаш два ника във Форума?

Draew защо си останал с такова впечатление?Защото ти се извиних на лични ли?Или Киро пита ?Има модератори за това ако имам дава ника нека да ме баннат.И не знам от какво да се срамувам.И защо спадаш в такива крайности ?И ако нее таина кажи ми моляте кой мие другия ник че аз несиго знам ?

П.П Имаш ми тел. можеш да ми се обадиш да си изясним нещата поне так е мъжки не да трупаме постове в форума.И да занимаваме хората с глупави вапроси
                            Последно редактирано от Yaro; 08-12-08, 23:57.

Коментар

ААААААА сега се сетих киро го е срам да влезе в темата и се крие и пише от твоя ник хахахахахахахаха
                              Последно редактирано от kinex; 10-12-08, 08:10. Причина: Обида към друг участник.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

А основно за втория ден се ширеха каментари за преминаването на УжАЗ-ската на Вушев на трасето до с. Лозево. Аз гледах преминаването и мина невероятно бързо, без запъване и повторни опити, мина видимо много по- бързо от другите и с лекота. Време не съм засичал, но ние-публиката здраво се изкефихме.
                                Всичко това е вярно, но да не забравяме, че тогава трасето вече беше станало "магистрала" по думите на някого, долу на финала. А това се случи благодарение на двете лебедки и яко боксуване на машините на Петър Минчев, и онази, много вдигнатата Тойота, не знам името на пилота, а сега не ми се рови да търся, всички се сещат за коя машина става въпрос. Та те сериозно разчистиха трасето, и след тях май, че никой не опъна лебедка горе на високото. Опа, имаше и един самурай, и те се издърпаха с лебедката, но после всички минаваха оттам без особени затруднения.
                                Сега! Не искам да кажа, че някой от по-късно преминалите е слаб карач, даже напротив, но тяхното бързо преминаване беше осигурено от първите няколко екипажа. Но това е спорта-има го и във WRC шампионата, и във Формула 1, късмет...
                                А Вушев си беше за аплодиране, и аз като всички ръкоплясках, и виках "браво".

Сега се сетих-снимах цялото преминаване на Петър Минчев, на две клипчета, и времето на първото беше над 10 минути, а на другите участници-между минута и минута и половина, това по дочутите коментари.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X