Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Шумен трофи 2008 - за феновете

Шорти, ти въобще в час ли си?))))))))))))))))))))))))))
    ЛУД КАРЪК
    087 8888804

Коментар

Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
      Абре каскадьоро ти какво искаш и бензина ли да ти плати някой
      То тогава май няма мое се вредим от кандидати за слава
      Колега недей така защото аз се че аз се чудя как да се извиня на хората които са обидил заради него миналата година

Коментар

Не беше чак толкова зле,но ми прави лошо впечатление че с всяка изминала година състезанието все повече заприличва офф-роуд рали а не на трофи.А днес ако нямаше толкова много кал състезанието щеше да е сташно безинтересно и за догодина при липса на кал трябва да се пообработи трасето.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от komata Преглед на мнение
          Шорти, ти въобще в час ли си?))))))))))))))))))))))))))
          В час съм знам за какво се сърдите няма да бъда съдия.
          Ама за каскадьро каза че си е платил бензинаА кой трябваше да го платиАз или ти или някой друг
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от kot7 Преглед на мнение
            състезанието си беше мн добре организирано и вси4ко беше супер
            Явно колегата не е ходил на друго състезание или аз не съм бил на това
            По-скучно мероприятие не е имало в историята и името му трябваше да "Шумен Анти-Фен Трофи"
            Явно концепцията е била да се прецака публиката...и успя
            За състезателите няма да казвам нищо, защото "Не е виновен, който яде баницата, а който му я дава"
            И да мрънкат и да не мрънкат сами са си виновни, като знаят, че Киро традиционно прецаква нещата...винаги

П.П.

Адмирации за Сашо Ковачев, че осигури щедър награден фонд !!!
            Ако не беше той, не знам как Киро щеше да обяснява защо таксата е 400 лева ?!?!?
            Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 07-12-08, 22:10.

Коментар

аха, значи всички, които сте били близо сте видяли. Бях надалеко и не съм разбрал, а трябваше да ми кажете и не е оправдане че знаете че съм луд и гледате да спасите кожата на Киро.
              ЛУД КАРЪК
              087 8888804

Коментар

Колеги, аз не бях в Шумен, но искам да помоля малко да смекчите тона. Всеки има право, а според мен и трябва, да каже какво и защо му е харесало или не. Нека просто става по-цивилизовано и обсновано с факти, без заплахи и обиди. Благодаря предварително.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от komata Преглед на мнение
                  Kaskadiora, много съжалявам, че ти махнах стикерите в петък но беше по нареждане на Киро. Бях поел ангажимента да помагам и гледах да съм точен, за разлика от него, макар да се оказа, че не си е струвало.
                  Споко човече.
                  Знам, че Ви беше НАРЕДЕНО.
                  Само не разбрах, защо не ни признаха завършения етап. Все пак до там се движихме по правилника.
                  Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                  http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Тази година поне нямаше коч ! Защото пак щяха да го вземат Гърците !
                    А за тази такса 400 лв. не бензина а хотела и компания в стаите трябваше да закара !
                    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Адмирации за Сашо Ковачев, че осигури щедър награден фонд !!!
                      Ако не беше той, не знам как Киро щеше да обяснява защо таксата е 400 лева ?!?!?

Докато има хора като него КИРО ще си прави каквото си иска това е истината

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        Споко човече.
                        Знам, че Ви беше НАРЕДЕНО.
                        Само не разбрах, защо не ни признаха завършения етап. Все пак до там се движихме по правилника.
                        За това, а и за всичко трябва да питаш Киро. Решенията са еднолични.
                        ЛУД КАРЪК
                        087 8888804

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          .... и се разпънаха може би 10-15 лебедки, миналата година аз лично видях само една. ....
                          Колега това може би е само твой сън? Къде ги видя тези лебедки бе?
                          6 часа киснахме в полето за да видим нещо интересно и ако не се беше обърнал Десо .............. не знам това не беше състезанието което очаквахме. Аз съм безкрайно разочарован.

Коментар

Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
                            В час съм знам за какво се сърдите няма да бъда съдия.
                            Ама за каскадьро каза че си е платил бензинаА кой трябваше да го платиАз или ти или някой друг
                            Точно за това стана ГОЛЕМИЯТ проблем, нямаше свободна каса на която да си платя бензина а имах само 4 мин. до втория СТАРТ. За 4 минути трябваше да дотичам до джипа, да налея 20 литра през фуния, да върна тубата на ОРГАНИЗАТОРИТЕ, да се върна до джипа, да закопчея коланите и каската и да се явя на СТАРТА. (Бързи, смели, сръчни)
                            А турските и Албанските екипажи се оказа, че нямат БГ левове!!!
                            Ама кой да сети за това. И банкомат нямаше...

ПРИМЕР: Ако си бях оставил якето (с пари, документи и др.) в камиона в Шумен, с какво щях да платя в Каспичан???
                            Последно редактирано от Kaskadiora; 07-12-08, 22:30.
                            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Приятелката ми която е наистина голяма фенка и се кефи много след първите 2 двойки си легна в джипа да спи

А при този начин на организицая на третия ден трасето трабваше да е широко и бързо зада стане както трябва а не трасе за маневри !
                              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Мене ме подразни това дето каза че си си платил сам бензина малко кофти звучи
                                За другите неща мнение няма да давам нямам право защото не съм бил там...
                                RAV 4
                                F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X