Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложения за Ендурошампионат 2006.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• mom4eta ne sporete mnogo lesno se re6ava spora nali 6te se saberem i koito ima jelanie da pravi sastezanie 6tese vidi kolkosa jelae6tite i gotovo s broia na sastezaniata. jorka za baira s6te ti kaja 4e sam go probval predi 5-g i samo 40-mt a daljinata mu e 300-400mt . Sabine ti go znae6 gazoprovoda izglejda kato bebe pred toia kadeto go znam i tam 6te doidat mnogo hora biskoe do dupnica a tam ima motori i 6te stane iako po ne taka mislia, i piatno izkarvane na praznicite na vsi4i ludi glavi-motoristi.

Коментар

• Ендуро шампионат

Кажете как може да се вземе участие в шампионата. Аз съм от Хасково, събираме се два - три мотора които не членуваме в никакви клубове. За лято 2006 си подготвяме колесар и ще бъдем по мобилни. Първоначално си мислехме да го направим за да можем да обикаляме планините, но ако има възможност да се включим в шампионата ще е по добре.
      Прочетох в форума, че карането е най-вече в събота, което е малка спънка за всяка събота, но ще се постараем през повечето време да сме на линия.
      Чух че в Хасково скоро се е сформирал някакъв ендуро клуб при Бучака ама още не сум ходил до него да питам за какво става дума.

А между другото имам Хусаберг 501 някой знае ли от къде да си набавям читави части за този звер?
      Иво Георгиев
      Gworkshop

Коментар

• 0888225833 - Вендо
        Той ще ти каже за частите.
        Пък за шампионата се обадете на Бучака В момента клубът в Хасково е пред регистрация и ще можете да се включите.
        Знаеш къде да намериш Станислав предполагам, но побързайте !!!
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

• и се обадете някой път и в харманли да покараме

Коментар

• В Ямбол също имаме регистриран клуб МСК"ДИАНА РЕЙСИНГ"
            каня който желае може да влезе в клуба имаме и страница
            www.motosport-bg.com всички са добре дошли

Коментар

• имам едно интересно предложение за шампионата
              да има и класиране накрая на годината по клубове
              както е и в мотокроса
              като за класирането накрая по клубове да се взимат точките само на най добре представилите се 2 ма души от всеки клас

така ще нахъсаме още малко играта а и клубовете ще имат стимул да имат хора във всеки клас ...а и ще е и по забавно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X