Киро каза за по-възрастните в последния момент ,зада не забравят местата и бройките на контролите.Жоро мисля , че след днешния студ кадето ти направи 4х4 скатавка и аз ще направя така в Шумен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Национален шампионат Ендуро - 2005
Свий
X
-
Вземам си таблетките редовно напоследък! А ти?Първоначално публикуван от terzievКиро каза за по-възрастните в последния момент ,зада не забравят местата и бройките на контролите.
Мисля, че ако е такова времето в Шумен, ще снимам от джипа с фотото!Жоро мисля , че след днешния студ кадето ти направи 4х4 скатавка и аз ще направя така в Шумен.
Коментар
-
Ако си спомниам правилно бяха даже по скъпи!Първоначално публикуван от Жоро ХаджиевЩо не си взех аз от Серес
, като бяха по две за лев.
Щото съм бунак
(къде ми е човечето дето си блъска главата в стената?)
Коментар
-
Вярно е.Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
Така е, ама по равното в Ню Мексико. Я тръгни да качваш по-стръмен наклон да те видя!
Говорим за състезание, а не за разходка 
Ако има по-стръмен наклон за качване в снега не става.
Иначе по равното е голям кеф да караш на странично плъзгане с моторетката върху снега. Миналата зима с Митков яко разорахме стадиона
Аз съм карал по стръмните пътечки около града но с колелото. Всичко зависи от това какъв е снега и каква е температурата на въздуха.
Понякога в на снега се кара дори по-лесно отколкото по кал.2010 CRF 250 R
Коментар
-
бе ще може да се кара но ще е много трудно
особенно за някои хора с тежки мотори
ако се съобрази трасето да няма прекалено големи наклони може да стане работата
вие като че ли сега разбрахте че в шумен ще е зимата състезанието
а то се знаеше отдавна че 3 ти декември едва ли ще е пролет
и в австрия правят зимата в снега състезания с мотори в снега но най вече по горски пътища и пътеки а не по екстремно трудни качвания пускания
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар