Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРОЯН VI КРЪГ И ЗАКРИВАНЕ НА ШАМПИОНАТА ПО OFFROAD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Даже не ми се и занимава , явно безхаберниците тук се изявяват скрити под анонимността , но нейсе , явно без такива не може...(((
    А един старшина казваше -Колкото по-малко говориш(пишеш) по-малко глупости ще кажеш(напишеш) !!!

Коментар

Уважаеми nitro,

Моля да считате това съобщение за официално предупреждение. Езика който се използва тук следва да е много ясен и без никакви лични нападки. Освен това темата е конкретно за състезанието в Троян а не е обсъждане на правилата за реклама.

Моля всички да спазват правилата за добър тон защото в противен случай диалог няма да има!
      VPetrov.photography

Коментар

Това с рекламата не е дело на организаторите, драги nitro. Има го от мноооого години. Естествено е, че всеки, или поне повечето участници имат личен спонсор, който е поставил рекламни знаци на автомобила им. Тук става въпрос по-скоро, ако откажеш да сложиш стикерите на спонсорите на състезанието, които не са очевадно големни и по принцип не нарушават нечие право. Но конкретен пример: Ако на теб ти е спонсор OMV, а състезанието е спонсорирано от Shell, възможно е ти или твоят спонсор да откажете да сложите конкурентните стикери. Е, тогава цакаш като поп. Ако ли пък не си караш със стикери и на Shell и на OMV и точка. Нормално е ако налееш един чувал пари да искаш всяка състезателна единица да е с твоите отличителни знаци, и ако не - да поискаш обезпечение. Така е и в много други състезания. А в тези на писта проблема е решен елементарно - спонсорираш пистата. Но все пак говорим за рали, оф-роуд рали, а не за Ф1.

Коментар

Иване , този регламент е от март месец ! Защо досега не повдигнахте въпроса за коефициента преди Варна , Ком-Емине , Габрово , Бистрица ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?! Ако сте го чели сега за първи път , лошо - значи цяла година сте карали без да знаете правилата. Ако сте си го чели от началото , означава , че тълкувате избирателно поради ситуацията ?!?! Нали така излиза ?!? Успех на всички в Троян , регламента е този , който сме приели !
          Повярвай ми регламента и начина на смятане на точките съм го прочел и асимилирал доста преди някои от организаторите на състезания дето се чудеха да организират или не, защото това ги бърка за шампионата.

Не сам повдигнал въпроса, досега защото смятам че всеки организатор има право да реши как ще стартират участниците:
          1. В Пловдив и Варна стартирахме по жребий, което според мен не е лош вариант, защото по този начин няма да ги има всичките тези сметки на пре..... другарче.
          2. На Ком-емине стартирахме първите трима по реда на класирането от миналата година и после по реда на записване (ей това второто никва логика ама организатор и тои не е кои да е, а доктора той си знае)
          3. В Габрово единствения такъв състезател беше Пламен Тенев, който беше достатъчно назад в класирането, че не мога да кажа дали щеше да си промени мястото.
          4. За Бистрица според мен това е поредната грешка на организаторите за Пламен Тенев, че не го пуснаха преди Янчо. Аз лично никога не сам го слагал в сметките и затова го забелязах вече след като стартирахме, иначе повярвай ми щях да си го кажа както си казах и другите неща които сметнах за нередни.

И накрая Тодоре съжалявам, че всички организатори те насадиха на пачи яйца и те оставиха да оправяш на Десо шампионата. Аз лично не бих желал да съм на твое място и се надявам, че ще коригирате стартовия ред. Ако беше публикувал, че старта е по жребий или нещо друго разбирам то си е твое право, но ти написа още преди месец, че стартираме по временното класиране (да ама на Десо не му изнася).
          И всяко друго решение освен Десо да стартира първи ще бъде едно побутване и един реверанс към него. За масови стартове с Десо или Янчо всички видяхме какво стана в Габрово и Бистрица затова смятам, че ще бъде неоправдан риск за състезателите.
          И пак питам какво е временното класиране към момента за шампионата
           Средноаритметичният брой точки за Националния шампионат, калкулиран на база натрупаните точки от всички състезания, валидни за шампионата по гореописания начин, е критерия за класиране в Националния шампионат. По-големият следноаритметичен брой точки означава по-предно класиране.
          Поздрави на всички организатори, състезатели и зрители и се надявам да се видим в Троян. (не е ясно аз като какъв състезател или зрител, това до голяма степен зависи от организаторите)

Коментар

Иване,
            Трябва да ти призная, че ти наистина се открояваш от ВСИЧКИ участници в офроуда и от участниците във форума. Но за твое съжаление с МНОГО ЗЛОБА И МЕКО КАЗАНО НЕГАТИВИЗЪМ!
            Плюеш по ВСИЧКИ наред и ИНТРИГАНСТВАШ!
            Като толкова не ти харесва провеждането на шампионата и РЕВЕШ от директния сблъсък – THE CHOICE IS YOURS!
            Пък и какви толкова са ти претенциите – та ти реално си участвал 2 (ДВА) ДНИ в отбора на БУЛМИКС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С Троян ще ти станат 3(три) Дори и траялите да броиш – където не виждам твоето ЗНАЧИМО участие ще станат максимум 6 (шест) дни. Не ми е работа, ама много дълго ще дишаш праха на Борето. Той лично в отбора на БУЛМИКС ИМА 12 дни в този шампионат!!! Аз лично съм свидетел колко МНОГО ИНТРИГИ НАПРАВИ СРЕЩУ НЕГО! Ти си грозна картинка бе “брат”!!! Ама Долфи си знае какво прави, той си избира с кого да кара.
            А ако беше прочел регламента в началото на сезона, едвали щеше да ДА СЕ ЧУДИШ КАК И ЗАЩО СИ НАКАЗАН НА “КОМ – ЕМИНЕ” !!!!
            На тебе ВЕЧНО всички са ти криви.
            Сега и Тодор урежда на Десо шампионата.
            Пламен Тенев пък не си го отчел.
            Браво бе ПИЧ. Тебе пък с какво ли ще те отчетат!
            А за твое успокоение, Ако спечелим, ще почерпим! Говоря в множествено число, защото НИЕ сме ОТБОР! Уважаваме и достойното представяне на конкурентите.
            ШАМПИОНАТА и състезанията са за хора със СЪРЦЕ, а не за РЕВЛЬОВЦИ! Мисля, че за това изречение дори и Долфи ще ме подкрепи! Пък знае ли човек!
            Пожелавам на ВСИЧКИ участници в Троян УСПЕХ!
            Очаквам и някой поне да изкаже благодарности на ВСИЧКИ организатори, които вложиха много желание, нерви и финансови средства за да го има този ШАМПИОНАТ!

Коментар

SHUSHI това, което ти наричаш реване за мен е да си търся правата. Аз съм член на този отбор (макар и не като навигатор) доста преди да се появи Борко, но не разбирам защо го намесваш него. Може би точно тази разлика между нас е наложила смяната, а иначе аз доста неща съм научил от Борко и не го крия. А повярвай ми направил съм много за да не сядам на навигаторското място при Долфи, макар че съм имал тази възможност доста пъти преди това да се случи. Ако искаш питай Сашо Ковачев и Долфи, когато регламента се спазва и правилата са ясни както е в Германия "РЕВАЛ" ли сам както ти го казваш, не вършил съм си работата.
              Мисля че след това което постигнаха нашите два екипажа на BERLIN-BRESLAU 2006 просто няма нужда на никого да доказваме, че можем да печелим без интриги и машинации.
              А ВАШИЯ отбор нека има доблеста да застане в петък и да каже на всички НИЕ ВОДИМ ВЪВ ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ И МОЖЕМ ДА ПОБЕДИМ ДОРИ И ДА СТАРТИРАМЕ ОТ ПЪРВО МЯСТО.
              А във връзка с Ком-Емине нашия отбор беше наказан неоснователно и не по правилата и никои не ни даде основателно обяснение за наказанието. Между другото в Габрово на състезанието лично доктора (можеш да го питаш) след като си поговорихме призна, че е станала грешка.

Коментар

Красивоооо !!! Обичам ги тези хора , ей ! Умеят да направят един " шампионат" интересен , а ? Имам предвид организаторите ! ОБОЖАВАМЕ /Ели и аз/ да караме криво и сложно трасе и откъм навигация и откъм препятствия , просто НИ Е КЕФ ! Интригите обаче , са нещото , заради което се махнахме от "ОТВОРЕНИЯ" клас .
                Имам въпрос към организаторите :
                РЕГЛАМЕНТА ДАЛИ Е ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ СЪСТЕЗАНИЯ ?
                Защото аз съм си направил труда да ги прочета и ми се набиват в очите някои различия ?! [/b]

Коментар

шуши, за наказанието на ком - емине има много просто обяснение, но не ми се иска да ви занимавам с тези глупости, все пак там борбата беше за някое си място и според мен не си заслужава дори да се мисли по въпроса.

а сега борбата е по - сериозна и е нормално да има такива спорове.

тодоре, защо не направиш един жребий за стартиране, така има голяма вероятност да угодиш на всички освен това ще избегнеш много нприятна ситуация, ако десо спечели и всички те обвинят че едва ли не ти си го направил шампион. те са добър отбор и не заслужават такива приказки.
                  drive alive

Коментар

купон !!!!

Коментар

Извинявам се, че прекъсвам завихрилата се дискусия, но искам да попитам Т. Христов дали в събота ще има някакви обособени места за гледане и снимане, за да си направим план за деня, след като стартират.
                      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Наистина никой не каза нищо по въпроса.Явно пак ще е секретно състезанието

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi)
                          Наистина никой не каза нищо по въпроса.Явно пак ще е секретно състезанието
                          Секретно е , като не четете написаното в темата за Троян...

София , за журналистите ще има осигурен транспорт по местата за снимане , само ми се обади !

Коментар

Хотел"Сима" 8км скоростен етап.
                            Не се сърдете ама ако това е информация.
                            Но както и да е който ще ходи да се оправя

Коментар

Явно мостът е единственото място, на което ще се събират зрителите. Дано от там гледката към пистите за биатлон (така нареченото "ухото") да е добра.
                              Хотел Сима се намира в курорта Беклемето (прохода Троян-Кърнаре), той е последният ако идвате от Троян. Има доста табели по пътя за там.
                              Пожелавам весело изкарване на всички зрители и състезатели.

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69
                                София , за журналистите ще има осигурен транспорт по местата за снимане , само ми се обади !
                                ОК, аз ще бъда в Бели Осъм от петък с колегите от Спийд-прес и Автотруд и в събота ще дойдем да откриването и там се присламчим към организирания транспорт, че сме с лека кола. Благодаря!
                                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X