Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРОЯН VI КРЪГ И ЗАКРИВАНЕ НА ШАМПИОНАТА ПО OFFROAD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ИВАНЕ , ВАЛИДНИЯ СЪСТЕЗАТЕЛЕН СПИСЪК Е ТОЗИ , КОЙТО СЕ ДАДЕ НА БРИФИНГА ПРЕДИ СТАРТА. ИМАМ ВЪПРОС КЪМ ТЕБ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА КОЕФИЦИЕНТА ?!? НА КАКВО МЯСТО ВЪВ ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ ПО КОЕФИЦИЕНТ БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ А.КОВАЧЕВ ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО ВЪВ ВАРНА ?!?
    АКО СМЯТАТЕ , ЧЕ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ВИНАГИ СА ВИНОВНИ , ТО ТОГАВА ЩЕ ВИ ПУСНА НА МАСОВ СТАРТ ПО ДВАМА И ПЪРВИЯ ДЕН И ЩЕ ИЗМЕРИТЕ ДЪЛЖИНАТА НА...ЛЕБЕДКИТЕ ! КЛАСИРАНЕТО СЕ ПРАВИ НА ТРАСЕТО С КАРАНЕ , А НЕ С ЧЕТЕНЕ НА РЕГЛАМЕНТА КАКТО ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛИЕТО !!!

Коментар

Защо тогава тези коефициенти са обявени във временното класиране на 20,10,2006?
      Дори за по-голяма яснота са в синичко....

Коментар

Първоначално публикуван от svilen
        Привет на всички любители на оффроуда
        Искам да попитам ще имали траял или екстреми по време на състезанието. През първия ден ще има ли обособени по-интересни места за наблюдение и въобще през кой ден се очертава да стане по-голямо шоу.Струва ми се че мотопистата в с. Дълбок дол не е толкова екстремна като в Габрово например и май ще се получи нещо като в Бистрица...рали а чесно казано не ми се гледат гонки.
        След като "ти се струва" не идвай , и на мен ми се стори , че Петерханзел беше на Бистрица , ама е бил Долфи...
        През първия ден , както написах по-горе , може да наблюдава на Беклемето , моста по главния път над пистата за биатлон !

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/
          Отново и отново ...
          Добре дошли в "шампионата"
          Мисля си , че е време всички да се приземите и да не се изявавате във форума , а на трасето и на състезания. Ако никой не организираше състезания , къде щяхте да карате ?!? Имайте малко уважение към хората , които хвърлят нерви и пари за да си правите кефа !!! Аз мога отговорно да заявя , че от 2002 година насам , това е най-организирания шампионат и с най-ясни правила , въпреки недостатъците , все пак сега се учим !?!?!?! А в Троян , ще бъде всичко по регламент , щом толкова сте го чели и научили . Ако състезател пръдне извън трасето - 2 часа !!! Имайте уважение и си покажете мурафетите на трасето !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от nadia
            Защо тогава тези коефициенти са обявени във временното класиране на 20,10,2006?
            Дори за по-голяма яснота са в синичко....
            За да може на всички да им стане ясно кой е временния водач и защо е толкова важно последното състезание от шампионата.

Не мисля че е редно ,хора,които не участват в състезанията, да взимат отношение по тази тема.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov
              [size=7]
               Резултатите от крайното класиране от всяко състезание се изразяват в точки по следната схема:

1 място – 10 точки 3 място – 6 точки 5 място – 4 точки 7 място – 2 точки
              2 място – 8 точки 4 място – 5 точки 6 място – 3 точки 8 място – 1 точка

 Присъдените точки от всяко състезание се умножават по коефициента на същото състезание.
               Точките от всички състезания се сборуват.
               Сборът на точките от всички състезания се дели на “коефициент”, който е равен на сбора на всички коефициенти на отделните състезания и има числово изражение.
               Резултатът, получен като частно е средноаритметичния брой точки, натрупан за Националния шампионат. Резултатът се закръгля до втория знак след десетичната запетая включително, като цифрата на хилядните закръгля стотиците надолу, ако е от 0 до 4 и нагоре, ако е от 5 до 9.
              Средноаритметичният брой точки за Националния шампионат, калкулиран на база натрупаните точки от всички състезания, валидни за шампионата по гореописания начин, е критерия за класиране в Националния шампионат. По-големият следноаритметичен брой точки означава по-предно класиране. В случай, че след приключване на последното състезание от шампионата и калкулиране на резултатите за крайното класиране има екипажи с еднакъв средноаритметичен брой точки, критерий за по-предно класиране става броят на победите и съответно по-предните класирания от отделните състезания.

ВАЖНО: На конференцията по офроуд от 13.03.2006г се взе решение чрез гласуване, относно въвеждането на специална клауза в Правилника за провеждане на Национален шампионат по офроуд на България, регламентираща класирането за Националния шампионат на състезателите, които са едновремено и организатори на състезания от шампионата. Състезателите, които организират състезание от шампионата не участват в това състезание и полагат всички усилия за перфектното протичане на мероприятието, като не получават точки за шампионата. Този факт автоматично намалява шансовете им за генералното класиране. Класирането на тези състезатели за Националния шампионат по офроуд става по същата схема, както при всички останали, като “коефициентът”, с който се дели сбора от натрупаните от тях точки от всички други състезания е равен на сбора на всички коефициенти на отделните състезания, с изключение на това, което сами организират. Коефициентът също има числово изражение.

Господа и дами организатори извинявам се ако съм засегнал някого да знаете че е нарочно.

Я виж ти , ами ние четем едно и също ...

Коментар

надя е нясно с нещата в офроуда, защото миналия сезон ми беше навигатор и даже май спечелихме нещо веднъж

иначе незнам защо всеки път трябва да има такива разправии. ако аз бях на мястото на десо в този момент щтях да поискам да стартирам първи зада не остава място за интриги и съмнения.

така и така започнах да пиша, ще има ли този път дрегер на старта, защото пиенето и карането според мен са несъвместими, а троян е грана на ракията
                drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go

така и така започнах да пиша, ще има ли този път дрегер на старта, защото пиенето и карането според мен са несъвместими, а троян е грана на ракията
                  Бях пропуснал този момент , ще има , благодаря ти !

Коментар

Shushi това което написах е само във вашата градинка с доктора заедно или начело както Ви харесва повече. Аз мисля, че правилно съм прочел регламента и вместо да правите поредните циркове трябва да застанете и да кажете, че можете да спечелите без машинациите на доктора, като стартирате първи и спечелите. Тогава никои няма да ви се сърди и дано тогава почерпите за титлата.
                    Тодоре ако във Варна се стартираше по временно класиране, а то се стартираше по жребии, Сашо Ковачев щеше да стартира последен, но във всяко следващо състезание щеше да му се отчита, че е с едно състезание по малко, както е и правилно да бъде.
                    За всички които не искат да разберат или не им изнася да разберат ще задам въпроса по простичко, какво щеше да е класирането за шампионата към момента ако нямаше да се организира Троян. Ето на това му казвам времено класиране. Ако все още сте неразбрали оборете ме.
                    Тодоре надявам се, че реда на стартиране няма да бъде същия като публикувания стартов списък.

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69
                      Имайте уважение и си покажете мурафетите на трасето !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Както винаги - с удоволствие !

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov
                        Shushi
                        Тодоре ако във Варна се стартираше по временно класиране, а то се стартираше по жребии, Сашо Ковачев щеше да стартира последен, но във всяко следващо състезание щеше да му се отчита, че е с едно състезание по малко, както е и правилно да бъде.
                        За всички които не искат да разберат или не им изнася да разберат ще задам въпроса по простичко, какво щеше да е класирането за шампионата към момента ако нямаше да се организира Троян. Ето на това му казвам времено класиране. Ако все още сте неразбрали оборете ме.
                        Тодоре надявам се, че реда на стартиране няма да бъде същия като публикувания стартов списък.
                        T.e. А.Ковачев щеше да има 0 точки , защото коефициента му се дели на нула ?!? Това е смешно , а ако нямаше Троян , щяхме да имаме шампион на България !!! Но , Троян е в календара и ще го има !

Коментар

Иване , този регламент е от март месец ! Защо досега не повдигнахте въпроса за коефициента преди Варна , Ком-Емине , Габрово , Бистрица ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?! Ако сте го чели сега за първи път , лошо - значи цяла година сте карали без да знаете правилата. Ако сте си го чели от началото , означава , че тълкувате избирателно поради ситуацията ?!?! Нали така излиза ?!? Успех на всички в Троян , регламента е този , който сме приели !

Коментар

""РЕКЛАМА

Всички участници с подаване на регистрационен талон за участие в състезанието се задължават да поставят рекламата на спонсорите на проявата върху автомобилите си, на предвидените за това места.
                            Участникът може да се освободи от задължението си към рекламата, чрез заплащане такса от 250 лева..
                            Реклама на конкуренти на спонсорите на мероприятието и също така собствена реклама се позволява само след уговорка с организатора. ""

Абе организаторите, кьде в друг шампионат или в друго сьстезание сте чували за подобно нещо

вие сте направо мозьчни донори бе

значи , ако сам се финансираш, чупиш кола за хиляди, отделяш от личният си бюджет в името на спорта и на любимото хоби и случаино решиш да си направиш малко реклама трябва да си плащаш !!!!!!!!!!!!

ПЛАЩАЙ!!!! организаторите трябва да "захлебят"!!!

Дами и господа генерирали това изумително правило ЖАЛКИ СТЕ ! ! !

само не скачаите с номера че защитавате спонсора.......... що ли на рали "NESTLE....." сме виждали и други реклами освен на шоколад......... и не съм чувал Субару или Форд да са си плащали за това

А за начина на точкуване .......... просто нямам думи.............

сега ще си почина малко от емоциите които ме обхванаха и след малко пак ще ви пиша

Коментар

Първоначално публикуван от nitro

""РЕКЛАМА

Абе организаторите, кьде в друг шампионат или в друго сьстезание сте чували за подобно нещо

вие сте направо мозьчни донори бе

значи , ако сам се финансираш, чупиш кола за хиляди, отделяш от личният си бюджет в името на спорта и на любимото хоби и случаино решиш да си направиш малко реклама трябва да си плащаш !!!!!!!!!!!!

ПЛАЩАЙ!!!! организаторите трябва да "захлебят"!!!

Дами и господа генерирали това изумително правило ЖАЛКИ СТЕ ! ! !

А:
                              Г-н Нитро или по-скоро г-н Никой , почивай си по-дълго и off-road-а ще спечели ! Явно наистина имаш нужда от мозъчно донорство !!!

Коментар

По спокоино , даваи го по полека явно съм прав!!!!!!!!!!!!

Просто нямаш какво да кажеш ..... как го каза... аха г-н НИКОЙ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X