Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРОЯН VI КРЪГ И ЗАКРИВАНЕ НА ШАМПИОНАТА ПО OFFROAD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

[quote="svilen"]
    ....Ето сега например трябва да гадая в колко часа трябва да съм на този мост до хотел "Сима" за да видя състезанието.....дано някой каже Аиде със здраве и дано повече хора се събереме горе, въпреки гадното време....ама нали го правим за спорта
    Поради лошото време и недостъпния район , няма да има възможност за наблюдение освен на моста и сервизната зона (финала на 2 етап) и моста. Сервизната зона е преди ски-пистата , до ски гардероба на 150 метра от хотел "Сима". Предполагаемо пристигане на първия състезател на моста - 13-14 часа.

Коментар

Няма проблем да се ползва колан. Просто на синтетичното въже има предпазител които съм сложил най-отпред, да пази въжето и дървото, съгласен съм, че колана е по-дебел и по нежен за дървото.

Винаги на съсътезанията има траял ( затворено трасе ) където публиката е добре дошла. Освен че трасето не трябва да се знае от състезателите на местата където може да се гледа екстрем обикновенно се стига с джипове и то в повечето случай по път по койти се движат съсътезатели, а това е опасно. Трасето не може да се отцепи цялото. За местата с асфалтов път до тях организаторите винаги на старта дават информация.

За организацията мога да кажа, че малко професионнални състаезания в БГ могат да се мерят с тазгодишния шампионат.
      IvoVarbanov.bg

Коментар

Re: ТРОЯН VI КРЪГ И ЗАКРИВАНЕ НА ШАМПИОНАТА ПО OFFROAD

Първоначално публикуван от VE LA
        Трасе !!!
        I Ден – Маршрут с лека трудност , скоростни отсечки , трудна навигация и много контроли-около 80 км. Старт на екипажите според временното класиране в националния шампионат.
        Предлагам анонса за 1 ден да се промени на " Трасе с тежка трудност, лебедкови отсечки, трудна навигация и много измръзнали контроли.....
        IvoVarbanov.bg

Коментар

Абсолютно вярно за трасето Иво ! Не предполагах , че зимата ще подрани толкова

Коментар

Е ние пак си искаме нащо де Надявам се не го приемате с лошо.
            Ще намерим начин да ви гледаме без да ви пречим

Успех на всички състезатели и организатори.

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69
              Първоначално публикуван от Явор(dorzi)
              Хотел"Сима" 8км скоростен етап.
              Не се сърдете ама ако това е информация.
              Но както и да е който ще ходи да се оправя
              Не мога да разбера какъв ти е проблема , като така или иначе не ходиш ?!? Чети и си пиши във форума и все едно си бил там , който го е страх от мечки , не ходи в гората , нали после ще си "менкате" филмчета от "ралито" ?!?
              "djipar69",в цялата тази тема показваш неприемлива за мен изнервеност и заядливост.Дано това да е свързано с това,че имаш да организираш състезание и ти ври главата,защото иначе ще търся извинение Нито ме познаваш,нито знаеш дали ще ходя да гледам а се държиш като някой тийнеджър.Аз те уважавам(въпреки,че не те познавам)покажи уважение и ти към останалите.Никой с нищо не ти е длъжен.Засрами се!!!Мога и още да пиша,но нека не се караме и всичко да мине както трябва.Успех в организацията!

Коментар

Добре хайде за Събота, ясно, че се даржи и на навигацията и ориентацията на състезателите, което е хубаво.
                Ами кажете за Неделя:
                В село Дълбок Дол близо до селото ли е полигона за затворения кръг и кажете час на старта на първия състезател?
                От главния път Троян - Дълбок Дол - София вижда ли се трасето?
                Rally Sport - News and Video - www.RallyPulse.com/Bulgaria

Коментар

Селото е преди Троян вдясно , ще има табела указваща "Off-Road Troyan 2006" , минава се през селото и на първия мост вдясно ! Ще има много табели , не се вижда от пътя за София !

Коментар

някой, който е снимал ще даде ли и на публиката нещо?

Коментар

Вчера бях там,но не видях много.Заради лошото време са се получили някакви задръствания,че май ги връщали от някъде абе все такива.Погледахме малко на "онзи" мост ама не снимах щото ми трепереха ръцете от студ.

Коментар

За съжаление времето обърка доста нещата , -10 градуса и преспи 2 метра по трасето , 7 екипажа завършиха и трите етапа - поздравления , мъжко каране !!! Днес беше уникален затворен кръг , репортажи ще има по БТВ и Нова Тв. в централните емисии ! Класиране състезателен клас- 1. Красимир Илиев 2.Янчо Терзиев 3 .Ивайло Върбанов ! Хоби клас 1. Веселин Петков 2. Румен Лилков 3. Иван Иванов , Предстои награждавне за Националния Шампионат в 16.30 часа !!!

Коментар

Вече съм седнал пред ТВ-тата и ги гледам и двете едновременно- НОВА и БТВ
                          B+

Коментар

Проблема не е в телевизорите

Коментар

В "Спортен Свят" по Нова излъчиха жестоки кадри , около 3 мин. с пряко включване.

Генерално класиране за Шампионат 2006
                              1. Красимир Илиев -Mercedes G
                              2.Десислав Славчев - Щаер Пух
                              3. Ивайло Върбанов - Toyota Land Cruiser

Хоби клас

1. Веселин Петков- Nissan Patrol
                              2. Галиан Господинов- Nissan Patrol
                              3.Андрей Христов - Mercedes G

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69
                                В "Спортен Свят" по Нова излъчиха жестоки кадри , около 3 мин. с пряко включване.
                                Да, но са мо по Нова в БТВ нямаше нищо По РТВ ще има в петък нали Иначе кадрите наистина бяха джерски-явно състезанието си го е бивало
                                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X