Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРОЯН VI КРЪГ И ЗАКРИВАНЕ НА ШАМПИОНАТА ПО OFFROAD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тодоре първо да ти кажа пред всички, че доста нерви изхабихме и ние състезателите и вие организаторите, но се получи добро и весело състезание.
    Старата страница на доктора не работи, но от началото на годината Иво Върбанов направи нова и аз съм говорил с него, че с голямо удоволствие ще предостави правата на някой като Вера или друг от организаторите на състезания да обновява информацията вътре. И по този начин ще имаме представителна страница на шампионата.
    Мисля, че това е по-лесен и разумен начин за продължаване на старата традиция поставена от доктора.
    Нека използваме това, че в състезанията участват хора с много и разнообразни професии и интереси.
    Това е линка: http://www.4x4bulgaria.com/
    И накрая не знам как ще ви прозвучи, но в Сърбия и Македония със сигурност преди да направят техните състезания, ги съгласуват с нашия шампионат до колкото може, но при нас се направиха някой промени в последния момент и те не можаха да реагират навреме. Иначе имат желание да идват тук защото нивото на нашите състезания е доста високо.

Коментар

Ако някой има филмче от Троян нека го пусне, че ние от вътре да видим как е изглеждало от страни. Защото втория ден определено се получи шоу, но докато си вътре нямаш време да гледаш много какво става около теб.
      Благодаря Ви предварително.

Коментар

Иване , благодаря за оценката ! Имам УНИКАЛНИ снимки и ФИЛМ ! Трябва да ми направиш оферта на която да не устоя При Крум Савов другата седмица ще има 10 мин, филм. Пропуснах да ти кажа (искам тук да го направя) , че ми се обадиха от "Балкан Стар" да ти благодаря на теб и Краси за представянето и ,че другата седмица сте поканени с мен да ви наградят и те ! ( и тука ще искам процент )

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69
          Пропуснах да ти кажа (искам тук да го направя) , че ми се обадиха от "Балкан Стар" да ти благодаря на теб и Краси за представянето и ,че другата седмица сте поканени с мен да ви наградят и те ! ( и тука ще искам процент )
          Ех,защо не си купих Мерцедес!!!!

Коментар

[quote="VE LA"]
            Първоначално публикуван от djipar69
            Ех,защо не си купих Мерцедес!!!!
            Ще се сетиш , там е верния път

Коментар

Клуб CRAZY JOB поздравява своите съклубници Янчо Терзиев и Митко Ангелов, които достойно защитиха името и характера на клуба в Троянския кръг
              Момчета, скоро ще си получите призовете, щото сега ги уговаряме. Искат по 100 евро на приз, а бюджета на клуба е на изчерпване !
              ... да вземем да ви продадем на Балкан Стар за по-голяма сума ли ?
              -------------
              Тодоре, поздравления за атрактивното състезание
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Жоро , благодаря ти ! За Терзиев ще вземеш някой лев , вече го искат от няколко места...

Коментар

На победителите - Честито, на всички завиждам (благородно) за готиното приключение което сте си спретнали в заснеженото Беклеме - едно от най-красивите места в прекрасната ни Родина. Чакам филмче

Коментар

Поздрави за организаторите и съдиите и честито на победителите!

Според че отдавна това място се полагаше по право на Красимир Илиев (Долфи) но разни пречки все се появяваха... Най-накрая заслужено Долфи и Иван са на стълбицата и то на правилното място! Честито!

Браво и на Иво Върбанов който тази година даде изключителна заявка - гледайте го внимателно следващата година...
                    VPetrov.photography

Коментар

• Ето и хубави кадри, предоставени ни любезно от организаторът Тодор Христов:

Самият той стои гордо до призовете за Националния Шампионат !

"На тези, които име студено, бързо тук, че Верчето ви чака!"

В борба с ниските температури и снега.

Победителят в състезателния клас Краси Илиев.

Финалистите на старта.

Краси Илиев и Янчо Терзиев.

Мъжка борба!

Иво Върбанов в полет.

Делфинът преценява дължината ...на лебедката си.

Победителите в двата класа.

Победителите в състезателния клас.
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

• С тия калища които се заформят ще е доста интересно и зрелищно да се направи и клас АТВ

Коментар

• Ей, тесен ви е ендурошампионатът вече

Коментар

• Ами, място бол, но повечето АТВ-та са спортни и такива като мен с двойно по-голямо тегло разчитат най-вече другите да правят грешки за да се вредим на по-предни места в класирането, а те вече се поизучиха и много задобряха та почваме да изоставаме в класацията.

Коментар

• Ми направете си подклас 4х4

Коментар

• За три четири бройки на БЕФ и през ума им няма да мине, за което ги разбирам, нормално е. А и теденцията е да се копуват повече спортни АТВ-та /поне аз така мисля/ на които не съм фен.
                                Абе догодина ще дойда на някой ваш кръг да се поизкалям малко. Ще врътна една две обиколчици с несъстезателен характер Или преди джиповете за да разкалям повече .

Но да не "разводявам" повече темата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X