Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРОЯН VI КРЪГ И ЗАКРИВАНЕ НА ШАМПИОНАТА ПО OFFROAD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Втория ден беше зрелищен. Особено изпреварванията между Янчо Терзиев и Долфи!
    Но като цяло трасето беше за малки и леки джипки. Голямо зрелище също направиха две сузукита, които се бутаха и изпрреварваха, като на рали.
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Няма ли накрая никой да сложи снимчица или филмче?!

Коментар

да като цяло беше наистина хубаво и имаше зрелища, само че духаше отвратителен вятър и беше много студено....
        Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Гледах всякакви ТВ- та ама нищо..............
          много ми е криво като става така !
          Десетки хора ( състезатели ) са се бъхтали 2 дена, десетки организатори са мръзнали като кучета по баирите, а в спортната емисия на БТВ казаха за шампионите по самбо ( БРАВО ) , продължиха с това кой футболист колко пъти е кихнал днес и завършиха че "Шалке0... " не знам кво си е победило не знам кво си в Бундес лигата ............ !!!!!!!!!!!!!!!
          И накрая оня ( водещия) каза - " това бяха най-важните новини....."
          Тъпо!
          Извинете ме ако съм прекалено емоционален

аз искренно съчувствам на състезателите и организаторите , че медиите проявават такова неразбиране за огромния вложен труд и средства,а това че след седмица ще има репортаж........

как да се развива ауто спорта ? кои спонсор ще даде пари, като не го вижда никои ?

Искам да дам моят скромен съвет на организаторите не само на това състезание а изобщо ( някои от тях ми се сърдят маи, но аз съм много прям човек и говоря ( пиша ) каквото ми е на сърце.)

И тъй, ще ви дам еди прост пример
          Представете си че имате хамстер ... и тои се казва '' Джиминухунухуахуа..."
          и искате да го види цяла България......... какво правите ? не знам, ама ще ви кажа какво направи еди мой познат. Плати на Роси Кирилова или 700 или 800 евро плюс разходите на екипа и, и половин час по национален ефир даваха гадинката му

Разбирате ли какво искам да кажа?
          Аз познавам доста журналисти и затова не си купувам вестници.........

Разбира се има много и кадърни !

Маи се разприказвах повече от колкото трябва, но в резюме ще кажа, че ............. ай вие разбрахте

P.S. Ако има правописни грешки в текста ми, много моля българистите в този форум да са милостиви

Коментар

Nitro вчера имаше кратки емисии в новините на БТв, както и репортаж по Нова. Този тип състезание се снима от доста малко журналисти и не е лесно да бъде отразен на момента. По-разширени репортажи ти обещавам да има през уикенда -в Ринг и прадаванията на НОва - Мотошоу и Сп.свят, също по 7 дни и печатните медии. За F1 Racing, Мотор шОУ и няколко други,п за които съм сигурен...
            Живей за всеки дъх!

Коментар

Ima xora i izvan granicite na rodinata koito se valnuvat ot tozi spotr , i kogato pusnat material za 3 min. kak da ne se draznish [/code]

Коментар

Колеги , на този сайт има доста добри снимки !!!
                http://bulpressphoto.com/members/index.php

Коментар

Най после .Виждам участвали са и някакви сърби с G.
                  B+

Коментар

Ето снимки от мен в Неделя:
                    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74600

Както се вижда беше доста кално, а и студено.
                    Това състезание беше по-различно от останалото, най-вече заради старта по двойки и тройки на финала и терена около 700-800 метра в кал.
                    И една забележка, ако ми позволите, малко се позабави старта с 1 час, ама хайде това не е проблем
                    Rally Sport - News and Video - www.RallyPulse.com/Bulgaria

Коментар

Да и сърби имаше с Mercedes G. Макар, че на втория ден в калта не бяха кой знае колко силни, важното е, че имаше участие от чужбина. Догодина ако дойдат и от други страни ще е чудесно. Но за това трябва малко повече реклама и все пак има сайт на който може да се изнесе календара плюс изисквания и място на проявата, а не във форума, където едвали някой Румънски екипаж би прочел нещо и то на български език!
                      А и може да се свържите с колеги от други страни и да се направи обмен на идей и състезатели

Коментар

Трасето беше с дължина 1500 метра и се правеха две обиколки.Забавянето се яви от закъснението на състезателите , които бяха си блокирали джиповете на паркинга( беше препълнен) пред хотела и закъсняха с пристигането.Мисля , че по този начин на стартиране е по-зрелищно и се виждат възможностите на всички

Коментар

Прав си за сайта , в момента действам по въпроса , настоящия няма да работи вече.Проблем се оказа и несинхронизирането на календарите-за догодина ще го избегнем.Иначе , има желаещи от Гърция , Румъния, Сърбия , Германия и Македония.

Коментар

Да затворения кръг беше много зрелищен и видяхме много интересни моменти особено карането на Иван Попов и на Долфи
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Това да се чува. Звучи много интересно и ще става все по интересно и с чужди състезатели. А съм сигурен, че ще има много желаещи да карат в България, защото нали при тях немогат да си карат така свободно из планините. А тука имаме страхотни трасета
                              А сега като ще сме една общност всички в ЕС трябва да е по-лесно с участията.
                              Хайде успех с новият сайт и да ни информирате когато е готов. Успех!

Коментар

Според мен истинското шоу и истинското каране направиха Янчо и Долфи ! Мъжко каране , пак според мен , те са най-добрите в момента ( Терзиев да не си мисли , че му правя фелацио )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X