Първоначално публикуван от Явор(dorzi)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТРОЯН VI КРЪГ И ЗАКРИВАНЕ НА ШАМПИОНАТА ПО OFFROAD
Свий
X
-
Надявам се, че всички искате този спорт да стане малко по-популярен и известен с повече зрители, реклами, спонсори и пари. Е тогава ако сте съгласни трябва да разберете, че сами не си правите рекламата. Съвсем лесно е да разчертаете местата където ще се проведе състезанието с часа на преминаването. Най-много за час два работа на компютъра принтира се и после на 10-тина места във всеки град се лепят плакатите, а сега само догадки, къде кога от колко часа, ще имали няма ли да има ....... а повярвайте ми това, че криете трасето е в минус за всички. Нима WRC и другите по света крият трасетата? Ако трасето се знае, поне за мотопистите, полигоните може да го затворите да не се тестват, но за първия Съботен ден дори и да се тренира по трасето е в плюс за атрактивността.Rally Sport - News and Video - www.RallyPulse.com/Bulgaria
Коментар
-
съгласен съм, все още офроад състезанията ни са абсолютно аматьорски организирани. Аз съм ходил на състезания по офроад в Италия и в Русия (като зрител
) и вярваите тук нямаме допирни точки в организирането....
ама вярвам, че с годините и наще организатори ще влязат в час
Коментар
-
Мисля че е време организаторите да се замислят поне малко за тези неща.Първоначално публикуван от nikkeiНадявам се, че всички искате този спорт да стане малко по-популярен и известен с повече зрители, реклами, спонсори и пари. Е тогава ако сте съгласни трябва да разберете, че сами не си правите рекламата. Съвсем лесно е да разчертаете местата където ще се проведе състезанието с часа на преминаването. Най-много за час два работа на компютъра принтира се и после на 10-тина места във всеки град се лепят плакатите, а сега само догадки, къде кога от колко часа, ще имали няма ли да има ....... а повярвайте ми това, че криете трасето е в минус за всички. Нима WRC и другите по света крият трасетата? Ако трасето се знае, поне за мотопистите, полигоните може да го затворите да не се тестват, но за първия Съботен ден дори и да се тренира по трасето е в плюс за атрактивността.
Освен ако не държите фанатично да сте затворено общество. В което няма лошо де.
Коментар
-
Напълно съгласен, и аз по цял ден чета темата и чакам някой да напише по-подробно къде ще са местата за наблюдение и как да стигнеме до там,щото къвто и ентусиаст да си със тази оскъдна информация трудно ще бъдеш на точното място във точното време.Ето сега например трябва да гадая в колко часа трябва да съм на този мост до хотел "Сима" за да видя състезанието.....дано някой кажеНадявам се, че всички искате този спорт да стане малко по-популярен и известен с повече зрители, реклами, спонсори и пари. Е тогава ако сте съгласни трябва да разберете, че сами не си правите рекламата. Съвсем лесно е да разчертаете местата където ще се проведе състезанието с часа на преминаването. Най-много за час два работа на компютъра принтира се и после на 10-тина места във всеки град се лепят плакатите, а сега само догадки, къде кога от колко часа, ще имали няма ли да има ....... а повярвайте ми това, че криете трасето е в минус за всички. Нима WRC и другите по света крият трасетата? Ако трасето се знае, поне за мотопистите, полигоните може да го затворите да не се тестват, но за първия Съботен ден дори и да се тренира по трасето е в плюс за атрактивността.
Трябва да се разбере, че ние зрителите сме тези които популяризират спорта и правят така че и на участниците да им е готино, щот е кофти дакарате без зрители. К'во ли щеше да е F1 примерно без зрители а?
Аиде със здраве и дано повече хора се събереме горе, въпреки гадното време....ама нали го правим за спорта
Коментар
-
Задължително е Иво , част от трасето минава през природен парк "Централен Балкан" и не искам да оставяме негативно отношение към нас ! Знаеш , че не е трудно , а и не е голяма загуба на време , да му мисли брата ФлексПървоначално публикуван от Ивайло ВърбановКлетите навигатори. Това трасе ще е кеф за състезателите и много зор за ко-пилотите. Питане. Ако сме със синтетично въже, ползването на колан за дърветата задължително ли е?
Специално за Сава - цялото трасе е траял
Коментар
-
Искам да уточня - НАВСЯКЪДЕ състезанията по off-road са аматьорски ( изключая крос-рали Дакар , Ел Шот, Фараоните и още няколко в календара на FIA ) Аз съм УЧАСТВАЛ , и за публиката са затворените кръгове само.В Западна Европа( Италия, Германия,Швеция, Франция, Испания и т.н. ) е забранено да се кара в горите , правят се траяли в бивши мини ( Германия ) , частни имоти (Швеция , Италия ) ерозирали дерета и неизползваеми площи ( Испания) . Където има навигация , НИКЪДЕ не се знае трасето- справка - Берлин-Бреслау , Карпат-Трофи , Хърватия Трофи , Еврос Адвенчър , "Дойран-Македония" , "Ниш-Сърбия". Хората са открили топлата вода , ние просто трябва да си купим бойлерПървоначално публикуван от nitroсъгласен съм, все още офроад състезанията ни са абсолютно аматьорски организирани. Аз съм ходил на състезания по офроад в Италия и в Русия (като зрител
ама вярвам, че с годините и наще организатори ще влязат в час
Искам да подчертая , в България се правят едни от на-добрите трасета за каране и това е мнение на много международни екипажи и специалисти( шефа на Taubenreuther ) взели участия в наши кръгове- румънски (Шумен 2002) , словенски ( Балкан Трофи) , германски ( Кремиковци 2002 и Балкан Трофи 2006) гръцки ( Варна 2006 , Габрово 2005) . За разлика от WRC ние не сме файтонджии , които карат 50 пъти по едно и също трасе и пак не се справят
При нас е повече адреналин и приключение , защото сме си по-луди , това е ...
Коментар
-
Апропо - в Русия също не се знаят трасетата -справка "Золатая Бочка" и още десет поне на които не помня имената , а за публиката е само пролога за определяне на мястото. За Италия вече обясних , така , че явно си бил на други състезания , не по off-road !!! И ми е чудно , как разбра , че "няма допирни точки в организацията" след като не си участвал в състезания и никога не си организирал ?!? Та ти нямаш критерии за сравнение...!!!!!!!!!!Първоначално публикуван от nitro. Аз съм ходил на състезания по офроад в Италия и в Русия (като зрител
в час
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар