добре че най - накрая се намериха разумни хора да изгонят "батето" сега трябва да се намерят други разумни дето да го сложат в зтвора
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Състезания 4x4 през 2006
Свий
X
-
Не става въпрос дали имам секретарка или не,а за отличните ми оценки по Български език.Мога за невярващите да представя фотокопия от бележниците си.За хората които имат проблеми с правописа давам евтини уроци на ул."Васил Калчев" N3.Издавам и лицензи - 20 лв.
Коя Федерация иска тези пари за лицензи?Тази на Доктора или БФАС?
Принципно е редно лицензите да се издават от Федерацията
безплатно!!!
Докторът няма ли да организира среща тази година да обсъдим състезанията?Предлагам да му съберем по 20 лева,за да го подсетим!
Коментар
-
Точно това обсъждахме с Терзиев в събота на награждаването на ендурото.В най скоро време трябва да се съберем и да обсъдим вида на състезанията през тази година и дали тези пари да не останат в клуба.Утре съм в София и ще говорим с Доктора за дата и място на събирането.Първоначално публикуван от DolfiДокторът няма ли да организира среща тази година да обсъдим състезанията?Предлагам да му съберем по 20 лева,за да го подсетим!
Коментар
-
Бях на учредяването на БЕФ и трябва да кажа ,че мотористите много конструктивно/без бой/ стигнаха до някакви решения за новия сезон.
Такава сбирка каквато предлага Долф задължително трябва да направим и който не присъства да не се сърди за новия ред.Зада се случи това мероприятие някой трябва да се нагърби с минимална организация все пак,ако от Софиянци където са повечето от колегите и според мен е най-удобно не иска никой аз мога да отделя малко време по въпроса.Тъй като първата дата за Варна не е толкова далеч
предлагам да обсъдим дата за събирането 04,05 февруари.Долфи доказа ,че е по-добре с граматиката затова е хубаво да направи едно кратко изложение на проблемите които има според него , който иска също да набележи проблеми и решения.Според мен е добре да гласуваме и някаква вноска в този клуб защото само като искаме качество от Доктора трябва да му предоставим и някакви средства за да го постигне/съответно и начин на контрол/ Мотористите си спретнаха една ревизионна комисия, която си мисля ,че би свършила работа и в нашия случай. Предлагайте и други дати които са удобни според вас и разпределение на задачи за решаване.
Коментар
-
А бе, Янчо що говориш в трето лице множествено число?!!!Първоначално публикуван от terzievБях на учредяването на БЕФ и трябва да кажа ,че мотористите много конструктивно/без бой/ стигнаха до някакви решения за новия сезон...
Мотористите си спретнаха една ревизионна комисия, която си мисля ,че би свършила работа и в нашия случай.
Коментар
-
Тъй кажи де.Първоначално публикуван от terzievАми, чувствам се малко чужд,не сте ми дали още нито една купаПървоначално публикуван от Жоро Хаджиев
А бе, Янчо що говориш в трето лице множествено число?!!!

Ама нали знаеш, в клуба си има правила: т.10, чл.1, ал. 4 "... три каки - една купа"
Коментар
-
Още едно състезание през 2006 (Родопи 2006) За повече информация тук:
http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3027
Коментар
-
Още едно състезание в тазгодишния календар. За повече информация тук:
http://www.offroad-bulgaria.com/view...?p=41786#41786
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар