Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезания 4x4 през 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

добре че най - накрая се намериха разумни хора да изгонят "батето" сега трябва да се намерят други разумни дето да го сложат в зтвора
    drive alive

Коментар

срещу тия пари да вземат да направят и награден фонд, не са малко а този лиценз как се взема "на ти 150 кинта дай ми лиценз" или ?

Коментар

Не става въпрос дали имам секретарка или не,а за отличните ми оценки по Български език.Мога за невярващите да представя фотокопия от бележниците си.За хората които имат проблеми с правописа давам евтини уроци на ул."Васил Калчев" N3.Издавам и лицензи - 20 лв.
        Коя Федерация иска тези пари за лицензи?Тази на Доктора или БФАС?
        Принципно е редно лицензите да се издават от Федерацията
        безплатно!!!
        Докторът няма ли да организира среща тази година да обсъдим състезанията?Предлагам да му съберем по 20 лева,за да го подсетим!

Коментар

Първоначално публикуван от Dolfi
          Докторът няма ли да организира среща тази година да обсъдим състезанията?Предлагам да му съберем по 20 лева,за да го подсетим!
          Точно това обсъждахме с Терзиев в събота на награждаването на ендурото.В най скоро време трябва да се съберем и да обсъдим вида на състезанията през тази година и дали тези пари да не останат в клуба.Утре съм в София и ще говорим с Доктора за дата и място на събирането.

Коментар

Бях на учредяването на БЕФ и трябва да кажа ,че мотористите много конструктивно/без бой/ стигнаха до някакви решения за новия сезон.
            Такава сбирка каквато предлага Долф задължително трябва да направим и който не присъства да не се сърди за новия ред.Зада се случи това мероприятие някой трябва да се нагърби с минимална организация все пак,ако от Софиянци където са повечето от колегите и според мен е най-удобно не иска никой аз мога да отделя малко време по въпроса.Тъй като първата дата за Варна не е толкова далеч
            предлагам да обсъдим дата за събирането 04,05 февруари.Долфи доказа ,че е по-добре с граматиката затова е хубаво да направи едно кратко изложение на проблемите които има според него , който иска също да набележи проблеми и решения.Според мен е добре да гласуваме и някаква вноска в този клуб защото само като искаме качество от Доктора трябва да му предоставим и някакви средства за да го постигне/съответно и начин на контрол/ Мотористите си спретнаха една ревизионна комисия, която си мисля ,че би свършила работа и в нашия случай. Предлагайте и други дати които са удобни според вас и разпределение на задачи за решаване.

Коментар

Първоначално публикуван от terziev
              Бях на учредяването на БЕФ и трябва да кажа ,че мотористите много конструктивно/без бой/ стигнаха до някакви решения за новия сезон...
              Мотористите си спретнаха една ревизионна комисия, която си мисля ,че би свършила работа и в нашия случай.
              А бе, Янчо що говориш в трето лице множествено число?!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев

Ами, чувствам се малко чужд,не сте ми дали още нито една купа

Коментар

Първоначално публикуван от terziev

Ами, чувствам се малко чужд,не сте ми дали още нито една купа
                  Тъй кажи де.
                  Ама нали знаеш, в клуба си има правила: т.10, чл.1, ал. 4 "... три каки - една купа"

Коментар

Ама нали знаеш, в клуба си има правила: т.10, чл.1, ал. 4 "... три каки - една купа"
                    Супер,аз пък си мислех , че трябва да се науча да карам.

Коментар

Ами-и-и, няма такова нещо.
                      Пък и ти си готов вече с карането
                      Сега изразходванме по един рейс (на два етажа) каки за спонсорство на Закриването и аз, ти и Чемшира трябва да караме на сухи тренировки известно време

Коментар

Още едно състезание през 2006 (Родопи 2006) За повече информация тук:
                        http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3027
                        VPetrov.photography

Коментар

Още едно състезание в тазгодишния календар. За повече информация тук:

http://www.offroad-bulgaria.com/view...?p=41786#41786
                          VPetrov.photography

Коментар

Казах на Доктора тази седмица в София да пише и организира сбирката , ама той не ебава.Долфи, дали нямаш малко време да направиш ти нещо по въпроса ? Ние за което ще се отблагодарим в пълен амбалаж.

Коментар

От моя страна няма проблеми.На 31 януари резервирам "Мохабет зала"
                              номер едно в "Кемпински-Зографски".Ще говорим само за офроуд и аз имам нови предложения.От мен - агнето.Навити ли сте?

Коментар

Някакв приблизителен час зада мойем да се организираме от Варна да доидем
                                Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X