Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезания 4x4 през 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Според мен би било много по добре да има както трудни траял кръгове, така и скоростни. Защото все пак офф-роуда включва всякакъв вид каране /дали ориентиране, траял .../ извън пътя !
    [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

Мисля,че състезанията по офроуд през 2005 бяха доста слабички,откъм организация,претупани доста набързо с мнго,много елементарни пропуски

Коментар

Дявол Коледа

Първоначално публикуван от Пламен Бешков
        Мисля,че състезанията по офроуд през 2005 бяха доста слабички,откъм организация,претупани доста набързо с мнго,много елементарни пропуски
        Сподели с нас какви според теб са били пропуските щото така малко ника си звучи все пак нека организатроите знаят къде бъркат щом го казваш значи имаш нещо определено на ум
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Re: Състезания 4x4 през 2006

Моето мнение от край време е едно!
          Състезанията спорет мен трябва да бъдат по технични!Да се покаже майсторството на водача а пък и възможностите на машината!
          За мен лично засега като зрител най-много като състезания харесвам КОМ-ЕМИНЕ,Бистрица и Шумен!
          Може би защото са най-атрактивни!Тази година Ком-Емине е било много интересно!
          Лошото мисля е че се отделя една групичка от хора който се състезавам сами срещу себеси!И тук таме идва някой нов!Много хора предпочитат да ходят на прости офф-роуд разходки отколкото да се пуснат на някое състезание да се зорят за какво?Да се порадват че са първи!Вярно престиж ама само това!Надявам се догодина да има повече и по интересни състезатели и състезания.Това нещо спорет мен ще стимулира много хора да карат по състезания.
          А тази идея за траяли спорет мен е добра!А дали е възможно да се направи така ако някой иска да очаства да е само на траял като за него си има отделено класиране и отделен шампионат!То така ще има и някой друг спонсор!
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

ако може и някой да направи пълен списък с всички спортни прояви за 2006 и ако не може с точни дати то поне приблизителни

Коментар

Ще ви пусна датите на Доктора , Венци ако има идея кога ще прави мероприятия да съгласува и неговите дати, впрочем нищо ,че са в календара на БФАС пак могат да мърдат с по една седмица.
              Препоръката ми е да не съвпадат с датите в Гърция и Македония където ходят голяма част от атрактивните състезатели. Инфо за техните дати може да вземете от Вера.

Коментар

Ще ви пусна датите на Доктора , Венци ако има идея кога ще прави мероприятия да съгласува и неговите дати, впрочем нищо ,че са в календара на БФАС пак могат да мърдат с по една седмица.
                Ние няма да правим състезания през 2006 г., тъй че от наша страна състезателния календар е свободен.

Съжалявам, но тук е практика информация за състезания (условия и дати) да публикува само и единствено техния организатор. Това е така, за да се избягват всякакви грешки и евентуално злепоставяне на организатора.

Доктора - Светослав Дойчинов има регистрация в нашия портал и винаги е добре дошъл да публикува, каквото пожелае свързано с организираните от него прояви.
                VPetrov.photography

Коментар

Венци,не се отказвайте толкова бързо . Надявам се сега след като давам личен пример с беседване във форума ,че ще се включат и други колеги и ти ще напипаш верния тип състезания който ще ни заинтересува.Лично аз не идвах поради простата причина ,че неразбирам от ГПС, а нвигатора ми ощи по малко.На траялите около София ми се идваше но само за няколко километра не ми се разхождаше платформа.Ако ги съчетаете първия ден траял за класиране а втория такава ГПС разходка мисля , че щее много по-интересно.

Коментар

Венци,не се отказвайте толкова бързо . Надявам се сега след като давам личен пример с беседване във форума ,че ще се включат и други колеги и ти ще напипаш верния тип състезания който ще ни заинтересува.
                    Благодаря за отношението, винаги съм казвал, че ако хората повече си комуникират резултатите за всички ще бъдат по-добри...

За 2006-та наистина няма да правим състезания, всички, които ни познават с Брат ми знаят, че кажем ли нещо значи е станало. Но пък ще се концентрираме върху други мероприятия, които са ни по на сърце. И разбира се ще помагаме, с каквото можем на другите, които се нагърбват с тази тежка задача...
                    VPetrov.photography

Коментар

Благодаря за отношението, винаги съм казвал, че ако хората повече си комуникират резултатите за всички ще бъдат по-добри...

За 2006-та наистина няма да правим състезания, всички, които ни познават с Брат ми знаят, че кажем ли нещо значи е станало. Но пък ще се концентрираме върху други мероприятия, които са ни по на сърце. И разбира се ще помагаме, с каквото можем на другите, които се нагърбват с тази тежка задача...
                      Искам да кажа голямо браво на Венци защото това което прави в момента е додстойно за уважение най-малкото защото така се дава свобода на деиствие на организаторите на ралита койото няма да се чудят кога да насрочат мероприятията така че да не се засрещнат те с мероприятиоята на някой друг и от всичко това да се получи отлив на публика и участници надявам се Венци и Пламен да продължат с организирането на мероприятия като прехода КОМ-ЕМИНЕ и други такива.Хубаво е че най-накрая има някакво обединение на оффроуда в БГ,евала на Янчо че пише тук и споделя с нас дано и други състезатели се включат (тука се изключват Иво Върбанов,Митко Фулдата и go go go който също пишат тук) смятам че по пътя по който ще тръгне оффроуда през 2006 ще е успешиния
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Здравейте колеги. Искам и аз да кажа едно две неща.Първо според мен състезанията, каквито и да са , трябва малко да са съобразени с оглед външния вид на автомобилите, а именно: не е нормално аз да си мисля постоянно дали няма отнеса някой калник или някоя вежда, защото еди-кой си е решил, че щом Сузукито минава, значи всичко е наред.Нямам нищо против каквото ще да е препятствие, ако ще да е най-дълбоката река, или най-големия брод на света, но все пак някои от нас си карат машините постоянно, а смятам че всеки разбира каква е разликата между счупен ресьор или щанга и какво е смачкан калник. Ако някой си мисли , че там в дърветата се показва майсторство жестоко се лъже-там се показва кой колко пари има.
                        Според мен така мислят и други състезатели и ако се направи това, по състезанията ще се събираме повечето от нас и нещата ще бъдат доста по-достоверни и по достъпни за всички.
                        С Нисанката карам на Слънцето по сянката

Коментар

ОЩЕ ..............ОЩЕ

АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ НЕДОМИСЛИЦИ И ПРОПУСКИ СЪМ ГИ ПИСАЛ В ТОЗИ ФОРУМ НО.......

В МОМЕНТА ПРАВИМ ТРИ КОЛИ ЗА СЪСТЕЗАНИЯТА ПРЕЗ 2006г

И САМО КАТО СЕ СЕТЯ ЧЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ПРОСТОТИИ............................... :x :x :x

Коментар

важно е да се мисли позитивно и да се говори за недостатъците на нашите състезания, като за нещо, което трябва заедно да преодолеем, а не като за нещо, което определя съществуването или загиването на спорта.

съвършенни неща няма
                            drive alive

Коментар

Очертават се 4 прояви за шампионата,ако ми дойде музата ще станат 5.
                              Може да направя организация за първата седмица на април заедно с ендурото в С.Загора,след това Варна през май,Ком-Емине което нямало да е до Емине но ще стига пак до морето юли,началото на септември Габрово,и октомври нещо около София.Правете предложения ако има още мераклии да дадат някой лев за мероприятия.
                              Спряхте и с коментарите и препоръките за състезания които ще ви радват.
                              Доктора , чете,чете,пък после прави каквото си знае но коментарите ще му помогнат.Весела Коледа !!!

Коментар

Разбирасе че ще има недоволни но състезания трябва да има, те са необходимост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X