Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезания 4x4 през 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Dolfi
    От моя страна няма проблеми.На 31 януари резервирам "Мохабет зала"
    Много хубаво , че си навит да организираш срещата но тук във форума си пишем 4 човека никой не взема отношение сега когато му е времето а после ще зяет. Ако ще приказваме аз ,ти ,Иво и Фулдата много ще е едно агне, трябва и Иван Маринов да дойде.Довечера ще съм в Корнера ако искаш скочи и Доктора да притесним малко. Тодор Христов ще кара пак и той е в София утре.Трябва по телефоните да информираме някои хора и затова мисля , че времето до 31 е кратко

Коментар

Агнето решихме да изядем сами с Долф.Няма да викаме Иван Маринов, само Ева.
      Доктора съвсем по мъжки предложи сбирката да е на 02.02.ха ха ще му носим и подаръци, светал празник.Според мен другата по-подходяща дата е 08.03 , пак ще му носим подаръци.

Коментар

Първоначално публикуван от terziev
        Намирисва ми на тройка и агне.Браво,браво.Етва е живота.
        B+

Коментар

Доктора съвсем по мъжки предложи сбирката да е на 02.02.ха ха ще му носим и подаръци, светал празник.Според мен другата по-подходяща дата е 08.03 , пак ще му носим подаръци.
          Янчо ще говоря с Десо пък може и ние да доидеме да оправиме некой преден калник от агнето

Коментар

ей най - накрая хора дето говорят за хапване, а нищо неказват за пиене

има някаква вероятност да не съм в българия, но ако съм ще дойда с кашонче червено вино против студ
            drive alive

Коментар

е най накрая някой да каже нещо за пииване
              WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Не се притесняваите толкова от мен, аз агнешкото не го уважавам толкова, виж свинското е друго. А за Ева телефон Терзиев има ама само и обещава и тя се надява а после аз трябва да го замествам.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov
                  А за Ева телефон Терзиев има ама само и обещава и тя се надява а после аз трябва да го замествам.
                  Аз ще се оправя с агнешкото а на теб разчитам да не ме посрамиш при Ева, не съм свикнал да приказват лоши работи зад гърба ми.
                  За 02.02 Док , каза в Корнера или в една съседна кръчма , който най-много приказва ще плаща сметката.

Коментар

Аз ще се оправя с агнешкото, а на теб разчитам да не ме посрамиш при Ева
                    Стори ми се,че включи на "задна",Терзиев!

Коментар

• Миналата година имам едно състезание, но тази година мисля поне да ги удвоя, така че и аз може да намина! Много забавления гледам, че предлагате, но вече почнах диета за новия сезон, така че ме отпишете от агнешкото
                      ----------------------------
                      Адам
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

• Събирахте се, пък не казахте какво решихте за новия сезон...
                        Посветете и нас в тайнството
                        [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

• Първоначално публикуван от Sofia
                          Събирахте се, пък не казахте какво решихте за новия сезон...
                          Посветете и нас в тайнството

Събрахме се , пихме по бира и взехме единодушното решение нищо да не решаваме Доктора да продължава да се ебава, ние да продължаваме да го плюем , после заедно да си пием бирата и въобще какво му е чак толкова лошо на старото , че да го променяме.

Коментар

• Снощи в Старозагорски мин.бани се състоя историческа среща на организаторите на кръгове от Републиканския шампионат по off road.
                            Много важно решение бе да се регистрира единен Съюз на клубовете в България с единен календар.
                            Друго важно решение бе: Организаторите на кръговете да не карат на собствените си състезания и за да не са ощетени, точкуването да става минус един осреднен резултат, както е при нас в ендурото.
                            Доста предложения се направиха и за увеличаване атрактивността на състезанията чрез по-продължителен и голям сеир за публиката.
                            Повече подробности скоро ще ви каже предполагам Докторът.
                            Аз напуснах Ялта към 24 часа, че днес имахме работа по трасето за кръга в Стара Загора.
                            С Доктора нямахме никакви противоречия относно сътрудничеството между ендурото и 4Х4, тъй като няма да правим мероприятия заедно, защото си пречим.
                            Пожелавам успех на новия Съюз и вярвам в бъдещето му
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

• Хубаво, че все пак има някакви решения. Важно е да има повече състезания а не само 5. Лично за мен няма значение дали ще карат или не . Просто ми се кара повече. Също така трябва да се спре със спекулациите, тоя, оня, трето, пето. Колкото по-прости са правилата, толкова по добре. Едно коректно описано трасе и сериозни времеизмервачи решават всички проблеми и никой няма да търси под вола теле.
                              IvoVarbanov.bg

Коментар

• Това с точките е добро решение но трябва да се уточни колко точки ще се дават на организаторите или ще се отнемат на останалите. И това да стане преди началото на шампионата за да няма сърдити.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X