Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

http://www.standartnews.com/sport/st...at-175436.html

Коментар

Вярно ли е, че е взето решение на трофито да се допускат автомобили без регистрация??
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Да не мислиш,че съм те излъгал,вярно е...временно на първо време.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Вярно ли е, че е взето решение на трофито да се допускат автомобили без регистрация??
          Не без регистрация, а без гражданска и преглед!
          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Същата работа. Молете се да не стане инцидент. Успех.

Коментар

В Трофито 99% са с изменена конструкция на автомобила!Следователно може да има редовна регистрация след техно тест.Няма ли такава автомобила не може да мине ( редовно ) на преглед и гражданска.(от там идва всичко)
              Затова в декларацията , ще има точно такава точка!
              1. При възникнали инциденти на трасето и около него в дните на състезанието, независимо при какви обстоятелства, в това число и повреда на управлявания от мен автомобил, няма да имам съдебни или финансови претенции към организаторите.
              2. При инцидент с мое участие, поемам отговорността, към нанесените материални и нематериални щети, към трети лица.

Коментар

Първоначално публикуван от OnlyGodCanJudgeMe Преглед на мнение
                ... Затова в декларацията , ще има точно такава точка!
                1. При възникнали инциденти на трасето и около него в дните на състезанието, независимо при какви обстоятелства, в това число и повреда на управлявания от мен автомобил, няма да имам съдебни или финансови претенции към организаторите.
                2. При инцидент с мое участие, поемам отговорността, към нанесените материални и нематериални щети, към трети лица.
                Такива декларации ги има отдавна и сме ги подписвали преди състезание. Само че никой да не си прави илюзии, че на организаторите ще им се размине кофата с мастило, ако, недай Боже, стане някакъв инцидент.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Такива декларации ги има отдавна и сме ги подписвали преди състезание. Само че никой да не си прави илюзии, че на организаторите ще им се размине кофата с мастило, ако, недай Боже, стане някакъв инцидент.
                  До такова решение стигнахме на срещата.(недай си Боже стане нещо искаме или не кофата си е наша)!
                  Ако имате предложения отворени сме да ги чуем.

Коментар

Тарга, моля те разясни това твое мнение!

Защото аз мога да кажа следното (и което май всички знаем):
                    1. На практика подготвена трофи кола не може да мине преглед. Ако изискаме преглед, трябва да узаконим беззаконието, т.е. да принудим състезателите да минават преглед по "другия начин". Ако някой няма връзки е прецакан.
                    2. Гражданската важи за републиканската пътна мрежа. НО пък те не важи ако нямаш минат преглед (така че виж 1 )
                    3. Дори да са изпълнени 1 и 2 не се знае някой старателен застраховател няма да поиска екпертно мнение относно техническото състояние на автомобила с видимо променена конструкция. При това положение прецаквате и човека който ви е уредил прегледа!
                    4. Ако човек се позаинтересува как се регистрират състезателните автомобили, може да намери решение на проблемите, но не знам дали ще му хареса финансовата страна ...

От гореизложеното може да се направи извода че гражданската и прегледа могат да ни помогнат (евентуално) в случай на инцидент когато се движим по асфалтов път от републиканската пътна мрежа.
                    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

По добре е да узаконим беззаконието, отколкото да я подкараме съвсем през просото. Иначе ще се появят съвсем безумни конструкции и ще стане свинщина. Разбирам организаторите, че искат масовост на мероприятията, но това е нож с две остриета. Безумно изглеждащите конструкции са невероятно проходими, калниците и стоповете им са от скрапа и шанса за добро класиране се подобрява драстично. Това ще доведе до отлив на нормално изглеждащи и много по-трудни (скъпо) за възстановяване автомобили. Все пак, организаторите решават. Аз, като прост навигатор, няма как да участвам в шампионата, заради изтеглянето му на запад от нашата махала.

Коментар

... Аз, като прост навигатор, няма как да участвам в шампионата, заради изтеглянето му на запад от нашата махала.
                        Eййй, много сте нахални! Па вземете и вие да попътувате малко из Родината да видите как е!
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Дори и узаконен състезателен а-л пак няма право да се движи по републиканската пътна мрежа.

Коментар

Тарга, не се втелявай де.
                            И сега караме по трофита с коли без застраховки и преглед. Демек-ако апокалипсиса който рисуваш с безумни конструкции, ама печелещи състезанията и сега е възможен. Но повечето машини са що-годе нормално изглеждащи, с някои изключения разбира се. Не виждам нищо страшно в това, че джиповете няма да имат застраховка и преглед. Когато се налага движение по асфалт обикновено имаме ограничения на скоростта, та риска от инциденти е доста малък. Ако на някого му се случи лош късмет да го спрат полицаи по асфалта-риска и отговорността са си негови. Слезем ли от пътя-застраховките не важат. Така, че няма страшно, аз съм ЗА това да не се изискват застраховки и прегледи за да участваш в състезание. Иначе рискуваме участниците да са сами такива с много свободни пари за да направят машина по всички закони и да е легална, и такива които имат връзки за минаване на преглед. И изведнъж участниците ще се редуцират до няколко човека.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

По скоро ще бъдат само за богати хора....

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Тарга, не се втелявай де.
                                И сега караме по трофита с коли без застраховки и преглед. Демек-ако апокалипсиса който рисуваш с безумни конструкции, ама печелещи състезанията и сега е възможен. Но повечето машини са що-годе нормално изглеждащи, с някои изключения разбира се. Не виждам нищо страшно в това, че джиповете няма да имат застраховка и преглед. Когато се налага движение по асфалт обикновено имаме ограничения на скоростта, та риска от инциденти е доста малък. Ако на някого му се случи лош късмет да го спрат полицаи по асфалта-риска и отговорността са си негови. Слезем ли от пътя-застраховките не важат. Така, че няма страшно, аз съм ЗА това да не се изискват застраховки и прегледи за да участваш в състезание. Иначе рискуваме участниците да са сами такива с много свободни пари за да направят машина по всички закони и да е легална, и такива които имат връзки за минаване на преглед. И изведнъж участниците ще се редуцират до няколко човека.
                                Не се втелявам, явно според постовете ми излиза, че съм против тежкото трофи и лудите конструкции. Напротив, много ги харесвам и двете. През цялото време искам да предпазя организаторите и участниците от това, ако не дай боже стане грешка, да не ни забранят окончателно и завинаги. То и това време ще дойде, но нека да го отложим колкото може. Прекратявам писанията. Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X