Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Момчета , хайде да спрем вече ... повечето се познаваме лично и знам , че всички караме заради тръпката и адреналина , не мисля че някой участва заради прословутия награден фонд . Вярно , че в Самоков имаше доста неуредици , но това не трябва да ни отказва от участието във веригата , тъй като състезанията които ни предстоят са достатъчно утвърдени и мисля , че проблемите няма да се повторят . Пък ако се случи нещо подобно , знаете че не мълча на никого ... Правилника го има , добър или не ще караме по него и заедно ще изчистим пропуските . Поздрави на всички и успех в състезанията .
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Такааа, гледах, гледах, но вече някои хора прекалиха!
      Лично аз поемам отговорноста за въвеждането на точковата система и наистина, може и да не беше най-доброто решение, но това е вече факт и не може да го промениме. Даже съжалявам, въобще че с Наско се намесихме. Състезанието още в петък тръгна не както трябва- промяната на трасето и не въвеждането на контролно време за етапите и по-точно за втория провалиха състезателния ден. За съботата мога само да кажа- несъобразени спец. етапи с тяхното времеизмерване, за неделята- много постно трасе с рали елементи.Това накратко за трасето!
      А сега да кажа няколко думи за изказванията на определени (ощетени) хора.
      Жоро, ти направо си го казваш, че ние сме изменили начина на оценяване за да се облагодетелства някой или някои екипажи.Съвсем накратко ще ти кажа защо така решихме и въобще не мисля повече да обяснявам.Несъобразеното времеизмерване или по-точно несъобразените спец. етапи от 2-рия ден и тяхното времеизмерване, драстичната промяна на трасето от 1-вия ден и бързото трасе от неделята ни накараха да вземем това решение, като предложението за въвеждане на точки го направих лично аз, като с това исках да се намали тежеста за класирането от 1-вия и 3 тия ден.Не мога да разбера защо намесваш Милен в каквото и да било.Този човек си мълча и през трите дни и не е казал и дума по какъвто и да е повод относно състезанието.Този човек е подкрепял и е допринесъл за оффроуда в България в последните години достатъчно, за да има подобни изказвания по негов адрес.
      Айде ако обичате, недейте да отблъсквате и без това малкото останали хора, които подкрепят офроуда в скапаната ни държавица.
      Всичките тия натъкмявания и натъманявания са плод на богато въображние или неосъществени амбиций.
      Абе големи разбирачи и философи се навъдиха тука, направо не е за вярване!
      0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
        като с това исках да се намали тежеста за класирането от 1-вия и 3 тия ден.
        Всичките тия натъкмявания и натъманявания са плод на богато въображние или неосъществени амбиций.
        Влади, може и да сте искали да постигнете това, но на практика се получи точно обратното. Двата екипажа дето се излязоха ненадейно накрая на 2-ро и 4-то място, през втория ден просрочиха контролното време минимум с половин час( да не кажа и час), защото бяхме на финала, пиехме бира и гледахме. Това сравнено с малкото време за минаване на екстремите(6-15 минути) трябваше да ги изпрати много назад в класирането. Този половин-един час , както и да карат не можеха по никакъв начин да компенсират в неделя на трасе минаващо се за 5 минути.
        Разбира се това наистина са просто разсъждения от моя страна, защото още няма излязло класиране и говоря по спомен, какво съм видял по временните класирания. Може и аз да съм в грешка....

Относно неосъществените амбиции- ние със Стоян сме наясно, че с настоящата подготовка на екипажа и машината нямаме никакви шансове за призовите места( даже и за 5-цата). Това не значи, че ще си мълчим, когато ни ощетяват...
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Vitan Преглед на мнение
          Че колко пък да е секретен (секретен" - таен, поверителен, скрит, конфиденциален...)? Мнение 242 на стр. 13 от тая тема не е ли точно правилник?
          Колега това означава ли, че във веригата ще участват само хора разполагащи с компютър, интернет и четящи този форум?
          Ако да, обявете го ясно, за да си разпечатват предварително правилника, когато идват на състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
            Влади, може и да сте искали да постигнете това, но на практика се получи точно обратното. Двата екипажа дето се излязоха ненадейно накрая на 2-ро и 4-то място, през втория ден просрочиха контролното време минимум с половин час( да не кажа и час), защото бяхме на финала, пиехме бира и гледахме. Това сравнено с малкото време за минаване на екстремите(6-15 минути) трябваше да ги изпрати много назад в класирането. Този половин-един час , както и да карат не можеха по никакъв начин да компенсират в неделя на трасе минаващо се за 5 минути.
            Разбира се това наистина са просто разсъждения от моя страна, защото още няма излязло класиране и говоря по спомен, какво съм видял по временните класирания. Може и аз да съм в грешка....

Относно неосъществените амбиции- ние със Стоян сме наясно, че с настоящата подготовка на екипажа и машината нямаме никакви шансове за призовите места( даже и за 5-цата). Това не значи, че ще си мълчим, когато ни ощетяват...
            Никой не ви е казвал да си мълчите, обаче да плювате така на посоки по хора, които се мъчат да направят нещо в този спорт, направо е недопустимо и то от вас, които се занимавате с организиране на състезания. Аз, както и Наско, както и другите не го правим срещу заплащане а го правим, защото искаме този спорт да го има. Всички ние месеци преди да направим състезанието си, зарязваме каквато и да е работа, бизнес и семейство и започваме да правим трасета, организаций и т.н. и т.н. и никой това не го вижда, а накрая се намери някой, който да ти убие мерака за каквото и да е.Омръзнало ми е от интриги и от хора, които си бъркат по дупките за щяло и нещяло!
            0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
              Никой не ви е казвал да си мълчите, обаче да плювате така на посоки по хора, които се мъчат да направят нещо в този спорт, направо е недопустимо и то от вас, които се занимавате с организиране на състезания. Аз, както и Наско, както и другите не го правим срещу заплащане а го правим, защото искаме този спорт да го има. Всички ние месеци преди да направим състезанието си, зарязваме каквато и да е работа, бизнес и семейство и започваме да правим трасета, организаций и т.н. и т.н. и никой това не го вижда, а накрая се намери някой, който да ти убие мерака за каквото и да е.Омръзнало ми е от интриги и от хора, които си бъркат по дупките за щяло и нещяло!
              Влади , имате железни нерви , направо ви завиждам благородно за търпението .

Коментар

Мисля,че всичко ще си дойде на мястото,а за наградният фонд...по-скоро се напъваме за да покажем кой е по-добър офроудър

Коментар

ВАЖНО!!!
                  Поради редица организационни проблеми ТРОФИ БЪЛГАРИЯ 2013 е с нови дати! Датите са окончателни!

28-30.06.2013г.
                  BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Наско как ще се записваме

Коментар

През сайта като миналата година, тези дни ще го отворя, но нали знаеш че рали няма да има само Трофи ...

Коментар

В информационната тема на Веригата е временното класиране по точки до момента.
                        http://www.offroad-bulgaria.com/show...69#post2204869

Моля, ако някъде бъркам, организаторите да ме поправят.

Искам пак да напомня, че точките се водят на пилота. Навигатори и автомобили могат да се сменят за отделни състезания.

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                          Моля, ако някъде бъркам, организаторите да ме поправят.
                          На 10-то и 13-то място е един и същи екипаж.

Коментар

Мерси, коригирано е

Коментар

Във връзка с факта че на ТРОФИ БЪЛГАРИЯ 2013 ще участват доста чуждестранни екипажи искам да поясня, че класирането и точките за Веригата ще бъдат Отделни от класирането за самото състезание. Както е записано в правилника чуждестранни екипажи могат да участват в класирането за веригата само ако изрично заявят това преди състезанието. Предполагам че само от страна на Сръбските екипажи може да има такова желание. И така класирането за Веригата ще се прави като се изключат чуждестранните екипажи които изрично не са заявили желание за участие.

Коментар

В потвърждение на предният пост искам да обявя, че до настоящият момент само един Сръбски екипаж е заявил участие във Веригата. Останалите чуждестранни екипажи няма да събират точки .
                                Освен чуждестранните екипажи няма да се взема предвид класирането за веригата и на Българският екипаж: Боян Иванов / Владимир Раденков

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X