Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Къде видя пренебрежение? Кой каквото го влече. Някои ги влече траял, други рали, някои си падат по жени, други пък по мъже. Въпрос на вкус, сърце и възможности.
    Точно Таргич , всеки кара каквото му е кеф ...
    Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
    ...това в Пловдив далеч не беше толкова трудно, като Габрово 2008 ...
    Сигурно е така , само че не си спомням състезание , в което трябва да се преодолява 1.70 м вода и кал отдолу ...
    Последно редактирано от Бакалов; 02-01-13, 18:52.
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Темата тук е отворена за дебати, но за Трофи.
      Няма нищо лошо в рали рейда ... на мен също ми харесва. Националния шампионат е ралиджийски. Повечето участници в шампионата (настоящи, бивши ... ) имат наистина здрави гащи и биха карали във всякакъв формат на националния шампионат.

Тук обаче не говорим за рали или Национален шампионат. Темата е за Трофи. Да се придържаме към нея. Имаме ясна позиция и представа какво мислим да правим и започнахме да го правим, Но както е писано по горе отворени сме за мнения, препоръки, още състезания и т.н. Със Свилен (Русе) също коментирахме наскоро в Бургас .... След около 3-4 седмици ще организираме една среща, която ще обявим тук и на която всеки организатор или състезател ще е добре дошъл. Искаме да направим Сериозни Трофи състезания с ясни правила и всеки който има подобни интереси, пак казвам ще е добре дошъл.
      Има си фенове за Рали, за Трофи, за Траял .... България, колкото и да е малка, има място за всички
      BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
        До по-миналата година правилника за трофи шампионата бе в книжката на бфас.
        А някой обърна ли внимание на това изречение. Има голяма вероятност, топлата вода да е вече открита. Къде може да се прочете това и да го обсъдим?
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Изчетох какво сте писали, но:
          1. Не бих искал да се държа като "някакъв", но е редно да подтикна всички към някакви действия. Среща ще правим ли? Кой е за? Кой е против? Защо?
          2. Не виждам проблем едно състезание да е валидно за 2+ шампионата. Ако БФАС иска да ползва състезанието в Русе за крайно класиране за техния рали-шампионат - аз съм 100% за. В същото време, не виждам проблем състезанието да дава точки на "България Трофи Чалиндж", ако трофи-частта отговаря на изискванията на този шампионат...
          На такъв начин на управление в белите държави му викат "гъвкавост"
          Do you feel me?

Коментар

А някой обърна ли внимание на това изречение. Има голяма вероятност, топлата вода да е вече открита. Къде може да се прочете това и да го обсъдим?
            Това ли?

http://www.bfas.bg/documents/dokumen...7edc0231e.html

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
              Изчетох какво сте писали, но:
              1. Не бих искал да се държа като "някакъв", но е редно да подтикна всички към някакви действия. Среща ще правим ли? Кой е за? Кой е против? Защо?
              2. Не виждам проблем едно състезание да е валидно за 2+ шампионата. Ако БФАС иска да ползва състезанието в Русе за крайно класиране за техния рали-шампионат - аз съм 100% за. В същото време, не виждам проблем състезанието да дава точки на "България Трофи Чалиндж", ако трофи-частта отговаря на изискванията на този шампионат...
              На такъв начин на управление в белите държави му викат "гъвкавост"
              Do you feel me?
              Не виждам проблем и двата класа да вземат точки. Даже си е съвсем нормално.

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
              Не смея да го отворя. Светна антивирусната.

Коментар

А аз ВИ моля господа организатори не обединяваите два или три формата в едно състезание,не се получава има примери за това.Пловдив беше супер,като изключим третия ден,такива трябва да бъдат.

Коментар

Не виждам проблем и двата класа да вземат точки. Даже си е съвсем нормално.

Не смея да го отворя. Светна антивирусната.
                  1. ОРГАНИЗАЦИЯ
                  1.1. Разрешение за организиране: Никакво състезание не може да се проведе без писмено разрешение за организиране и провеждане, издадено от БФАС.

Още първа точка ме срази и не мога да чета нататък ...
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Точно в Пловдив имаше и двата класа. Траяла беше тъп.

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                      1. ОРГАНИЗАЦИЯ
                      1.1. Разрешение за организиране: Никакво състезание не може да се проведе без писмено разрешение за организиране и провеждане, издадено от БФАС.

Няма да влизаме във федерацията. Дайте да гепим правилника(ако става за нещо) пък нека ни съдят после.

Коментар

Точно в Пловдив имаше и двата класа. Траяла беше тъп.
                        Това беше за забавление на публиката - състезанието се реши в предните два дни .
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                          Чети, чети.... Там има още готини неща...

Приветствам идеята с цялото сърце. Па да видим как ще се развият нещата. Стискам палци на всички, като организзатори, така и състезатели.
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Няма да влизаме във федерацията. Дайте да гепим правилника(ако става за нещо) пък нека ни съдят после.
                            Точно , щом го има донякъде готово ...

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                            Чети, чети.... Там има още готини неща...
                            Както казва моя навигатор " Не ме кефи ..." така , че няма смисъл да чета нататък ...
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                              А аз ВИ моля господа организатори не обединяваите два или три формата в едно състезание,не се получава има примери за това.Пловдив беше супер,като изключим третия ден,такива трябва да бъдат.
                              Ние мислим, че се получава. И сме пример за това. Крайно време е просто да се внимава в детайлите.
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                                Тенев за сега чете само темата и обмисля дали не е по-подходящо да се прекръсти на Bulgaria trophу Govorilnja.
                                Свинщината ще е яка.
                                Без Чаро и Свилен и без Варна естествено не виждам как може да се случи нещо, което да се нарича С България.
                                В Пловдив се опариха с шампионата...
                                Абе защо винаги акцентирате: -Лебедките това, лебедките онова, и се отнасяте с пренебрежение към " ралиджиите".
                                Да ви светна ли, до 2007-та шампионата бе яко трофи. Ама повечето тук даже не са били членове на форума.
                                Отидоха нещата към крос кънтри защото по-ясни дефиниции можеха да се прилагат. До по-миналата година правилника за трофи шампионата бе в книжката на бфас. Ама никой не се престраши и да направви едно дву-тридневно състезание.
                                Барем го прочетете.
                                Иначе е гут. Колкото повече шампионати толкова повече шампиони. На България. По нещо си.
                                Донякаде според мен Пламен е прав.Преди време всички караха Трофи и се забавляваха.Аз лично съм се кефил как се натискат на състезание кой по-бързо ще се изтегли от дадено място на лебедка.Пламен точно организира едно трофи на което имаше толкова лебедки че почти здрава кола не беше останала.Да не говорим за Габровски състезания.
                                Време беше някой да се заеме да направи нещо.И вместо да се карате кой каде и какво искал да стане ако може да помогне на тези хора който се опитват.
                                Аз лично стига да има финанси бих карал на всичките състезания който е обявил наско.А дай боже и на други по-далечни като Русе на Свилен.Само хубави хора.
                                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X