Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Първоначално публикуван от komarowski Преглед на мнение
    Христов !
    Пущам заявката със машина КТМ. Дай-боже до старта да съм с другата кочина.
    Проблем ли ще е тая заявка, ако трябва да пусна две. Едната с КТМ , другата с ЯМАХА.
    п.с. Ще проверяват ли гумите ? Да знам с какво да ги помпя
    Проверяваме само резервните гуми Приемаме само царевично брашно, пудра захар или нишесте в най-лошия случай
    Ще пуснеш една заявка, а за марка на мотора ще пишеш Я...КТМ...АХАААААА
    Ако още се туткаш, ще спиш във фоайето и ще черпиш за наказание, щото ако съм добър ще пуснем парното в коридора

Коментар

Христов , щеше да пускаш списъка със състезателите ? Да знаем с кого ще си мерим мишоците
      ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
      тел. 0889 017703
      0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
        Христов , щеше да пускаш списъка със състезателите ? Да знаем с кого ще си мерим мишоците
        Утре след обяд, чакаме плащания и потвърждения на няколко заявки още...има конкуренция, да знаеш

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
          Има все още четири единични в Арпезос, непотвърдени и неплатени, давайте със заявките, за да се включите !
          Обмислям варианта да намаля АТВ-та с 5 броя и да пусна мотористи...
          Организирайте се и подходете малко по-сериозно !!!
          Осведомил съм ги и благодаря от тяхно име за жеста. Ако не направят нищо в срок да се оправят. Аз затова съм си подал заявка и съм платил още февруари, успех ви желая.
          IN ENDURO WE TRUST!

Коментар

Един въпрос относно тези които са непълнолетни: Може ли пишлемето да си донесе пълномощното на място, а не да го сканира и да ви го прати сега? Проблемът бил, че той не може да го извади днес или утре, а не искал да изтърва срока за записване. Сетил се и той в 90-тата минута...
            IN ENDURO WE TRUST!

Коментар

Първоначално публикуван от Venio Преглед на мнение
              Един въпрос относно тези които са непълнолетни: Може ли пишлемето да си донесе пълномощното на място, а не да го сканира и да ви го прати сега? Проблемът бил, че той не може да го извади днес или утре, а не искал да изтърва срока за записване. Сетил се и той в 90-тата минута...
              Може, не е проблем, става дума за нотариално заверено съгласие от родителите, нали ?
              Сега е необходимо само да си попълни заявката и декларацията, а документа от родителите в оригинал на място.

Коментар

МОТО трасето за ден 1 е готово на 100 %, около 40 км. забавления, като най-интересното разбира се е пред публиката на старт-финала. За втори ден около 60-70 км. като отново атракциите са на зрителската точка
                Днес ще довърша и на АТV ЕКСПЕРТ трасетата, ама и тях ги чака голяма забава
                Време е да обявим и хората, които ще се грижат за Вашето незабравимо изживяване "Hard Enduro Kardjali 2014"
                Всички трасета са плод на труда на мотористите от "Cross Club Kardjali", които са в орга екипа в следния състав :
                Николай Колев - Директор на състезанието и координатор на състезанието.
                Антон Ковачев - Техническо осигуряване.
                Месут Халил - Сервизна зона и зрителски точки.
                Данаил Николов - Контролни постове в трасето.
                Янко Димов - Комендант на цялото състезание и отговорност по сигурността.
                Жоро Хаджиев - баш идеолог на веригата, наблюдател на веригата, фото и всичко още което сега не се сещам
                Гълъбин Колев - трасе координатор и контрол, връзка със състезателите.

Младежите са се постарали много и смятат да вдигнат летвата за следващите състезания
                Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 13-03-14, 09:14.

Коментар

МОТО

Всички трасета са плод на труда на мотористите от "Cross Club Kardjali", които са в орга екипа в следния състав :
                  Николай Колев - Директор на състезанието и координатор на състезанието.
                  Антон Ковачев - Техническо осигуряване.
                  Месут Халил - Сервизна зона и зрителски точки.
                  Данаил Николов - Контролни постове в трасето.
                  Янко Димов - Комендант на цялото състезание и отговорност по сигурността.
                  Жоро Хаджиев - баш идеолог на веригата, наблюдател на веригата, фото и всичко още което сега не се сещам
                  Гълъбин Колев - трасе координатор и контрол, връзка със състезателите.

Младежите са се постарали много и смятат да вдигнат летвата за следващите състезания
                  Пропуснах хората, които ще ви гледат траковете - много са ви важни !
                  Шеф на екипа е Събин Коларов, а помощници Явор Стоев и Йордан Дараков.

Коментар

И така...няколко думи за любимите ми колеги с ATV
                    Днес приключих ДЕН2 и положението е следното :
                    1. Трасето е дълго - около 90 км. и за сметка на това е тежко...мисля да го скъся малко
                    2. Който не е сигурен в себе си, да се премести в ХОБИ, защото има доста тежки места с дълги и тесни изкачвания и странични наклони...
                    3. Трасето е много "ЕКС" и още повече КРОС
                    4. Сложете си високи гуми, има много камъни, пресичане на реки и дерета като "комини".
                    5. Има тежко каменно-скалисто изкачване (от трофи трасето) и понеже няма да се справите, специална сапьорска група ще взриви малко камъни, за да минете
                    6. Разбира се има и бързи участъци, за да ви починат ръчичките, но след тях идва пак "Секс Крос"

Това е накратко, ще ви държи влага с две думи Успокоих се, като разбрах, че Миро е минал при моторите, че на тия тежки трасета, Колев ще го отнесе като "куцо пиле домат"
                    Малко видео от скалите, по-късно и от по-гадните скали
                    Клипа не е много качестен и не знам как да го "обърна", ама ще разберете за какво иде реч

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 15-03-14, 20:26.

Коментар

Поздрав за Краси Колев Втора част по-късно От тук минава и трофито

Коментар

Поздрава перфектен ама ми няма Мърморикс-дразнителя Дочков нещо пак измъдрихте по троянски Как така без него не мога да карам спокойно така

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
                          Поздрава перфектен ама ми няма Мърморикс-дразнителя Дочков нещо пак измъдрихте по троянски Как така без него не мога да карам спокойно така
                          Ще го върнем в правата вяра, нека се порадва малко на свобода

Коментар

Ще го върнем в правата вяра, нека се порадва малко на свобода
                            Не става късно е разбра че правата е на 2 гуми
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
                              Според мене се уплаши, щото му казах, че X-Cross-а в Троян е като разходка до Беклемето в сравнение с Кърджалийския
                              Ето един подарък и за тебе, снимано е отгоре и не се вижда наклона, но да знаеш, че е достатъчен

Коментар

Голямата конкуренция и наличието на много звезди ме изпрати при моторите! Едва ли ще преживея още някой атентат. А и една гургулица ми каза, че медалите вече били разпределени.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X