Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

От гръцките форуми

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:891582_820573717969995_4974096787576265613_o.jpg
Прегледи:1
Размер:153.4 КБ
ID:5578521

Име:10256414_820616991299001_7367514084703227441_n.jpg
Размер:110.5 КБ
ID:5578518

Име:1045247_820573904636643_8311068228359013339_n.jpg
Размер:107.6 КБ
ID:5578519

Име:10259713_820574054636628_2963848989851897556_n.jpg
Размер:151.2 КБ
ID:5578520
    Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 09-04-14, 19:41.

Коментар

Специален по-здрав за колегите АТВ-исти, скоро ще им пусна много атрактивни снимки и видео

Име:atv.jpg
Размер:149.8 КБ
ID:5578995

Коментар

За повече шарени картинки - клюцай QUAD .

Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Благодаря за прекрасните снимки!

Моля организатора да публикува тук в тази тема класиране при АТВ с времена и наказания, като картинка или пдф.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Благодаря за прекрасните снимки!

Моля организатора да публикува тук в тази тема класиране при АТВ с времена и наказания, като картинка или пдф.
            ATV_MOTO_FINAL.pdf

Коментар

Генчев, не се възгордявай от това незнайно как образувано "Крайно Класиране". Вярно е че ние не бяхме чули лично от гн. Тодор Христов за 40км ограничения на асфалт и последстивие потвърдено от член на организаторите че няма огранияния, и са ни наложени наказания затова, но как при положение че аз карах заедно с Ангел и го водих 2-та дни на на вигацията съм 30м след него в класирането. Цанко уж нямаше класиране от втория ден а сега има, и тоя Методи който се пръкна от незнай къде, Гн Христов гарантира за него а няколко човека повърдиха че първия ден е карал друг човек, а втория ден ни уби,вас специално със 1час. Та както и да е, бих се радвал да греша но миля че не е нормално да излиза друго класиране без никакво обяснение как е получено и при положение че аз съм водил Ангел 2та дни на навигацията и на затворения кръг съм със секунди преди него в крайното класиране съм с 31м след него и сега вече 5ти по класиране. Но както се говори, това било нормално за състезанията организирани от гн Христов. Ще се радвам да бъда опроверган и ще се равам да върна купата ако се докаже че обявеното класиране наистина отговаря на реално каквото се случи. Вместо да се стимулира този спорт с чисто и открито класиране, тези неясноти ни карат да се замисляме за по нататъшни участия и оттегляне от спорта.

Ивайло Ар.

Коментар

Жестоки снимки от Жоро Хаджиев ето тук - 509 броя И страхотни попадения от Ivan IvanoFF - ATV and MOTO

Име:img_1690.jpg
Размер:660.8 КБ
ID:5579668

Име:img_1895.jpg
Размер:140.4 КБ
ID:5579669

Име:img_1728.jpg
Размер:701.9 КБ
ID:5579673

Коментар

Още яки снимки от гръцкия фотограф

Име:10245293_823861657641201_697741149720450933_n.jpg
Размер:90.2 КБ
ID:5579789

Коментар

"Поискай и ще ти бъде дадено....." така рече Господ, така направих и аз.

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                    .......
                    П.П.
                    Забравих да кажа, че и на Кърджали ще има подобна мивка за моторите, сега търся циците дето да мият
                    Чинела, ще черпя една "мивка"
                    МиФка нЕма, платих си самичък 5 лв. като поп.

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                    Чинел, извинявам се ! Има медали, специално изработени и утре справедливостта ще възтържествува !
                    Класиране за пенсионерите нЕма, камо ли медали.....

Сега чак ги разбирам хората защо роптаят, а никой не ги ебава освен по изборно време.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                      "Поискай и ще ти бъде дадено....." така рече Господ, така направих и аз.

МиФка нЕма, платих си самичък 5 лв. като поп.

Сега чак ги разбирам хората защо роптаят, а никой не ги ебава освен по изборно време.
                      Само на младите миФки и свирки без парЕ!

Ние пенсиите трЕбЕ да си плащаме...
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Трай бабо за хубост дето се вика, ще обърна специално внимание тия дни...

Препоръчвам на колегите да си купят новия брой на Аутобилд, има фолио с две страници жестока снимка, а вътре има още и на джипарите

Име:АУТО-1.jpg
Размер:165.6 КБ
ID:5580370 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:АУТО-22.jpg
Размер:126.6 КБ
ID:5580371
                        Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 17-04-14, 12:16.

Коментар

Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнение
                          Генчев, не се възгордявай от това незнайно как образувано "Крайно Класиране". Вярно е че ние не бяхме чули лично от гн. Тодор Христов за 40км ограничения на асфалт и последстивие потвърдено от член на организаторите че няма огранияния, и са ни наложени наказания затова, но как при положение че аз карах заедно с Ангел и го водих 2-та дни на на вигацията съм 30м след него в класирането. Цанко уж нямаше класиране от втория ден а сега има, и тоя Методи който се пръкна от незнай къде, Гн Христов гарантира за него а няколко човека повърдиха че първия ден е карал друг човек, а втория ден ни уби,вас специално със 1час. Та както и да е, бих се радвал да греша но миля че не е нормално да излиза друго класиране без никакво обяснение как е получено и при положение че аз съм водил Ангел 2та дни на навигацията и на затворения кръг съм със секунди преди него в крайното класиране съм с 31м след него и сега вече 5ти по класиране. Но както се говори, това било нормално за състезанията организирани от гн Христов. Ще се радвам да бъда опроверган и ще се равам да върна купата ако се докаже че обявеното класиране наистина отговаря на реално каквото се случи. Вместо да се стимулира този спорт с чисто и открито класиране, тези неясноти ни карат да се замисляме за по нататъшни участия и оттегляне от спорта. Ивайло Ар.
                          Сега видях мнението ти, ще проверя, защото аз класиране не правя, имаше си съдии и ще питам.
                          Не ми харесаха някои съждения, които са безпочвени... За ограничението казахме на брифинга и никой освен мен няма право да отменя ограничения, т.е. варианта - "казал-рекъл един човек на друг човек" не важи !
                          Смяташ, че е нормално да раздаваш газ по селата, ако няма ограничение ли ? И после да се чудите, защо не Ви пускат да карате и обществото се настройва срещу нас ?!?
                          И вариациите "еди какво се говори на мой познат негов братовчед на съседа му" не ми звучат сериозно и ще ти отговоря само на конкретните питания, след като проуча от съдиите и времеизмерването !

Коментар

Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнение
                            Генчев, не се възгордявай от това незнайно как образувано "Крайно Класиране". Вярно е че ние не бяхме чули лично от гн. Тодор Христов за 40км ограничения на асфалт и последстивие потвърдено от член на организаторите че няма огранияния, и са ни наложени наказания затова, но как при положение че аз карах заедно с Ангел и го водих 2-та дни на на вигацията съм 30м след него в класирането. Цанко уж нямаше класиране от втория ден а сега има, и тоя Методи който се пръкна от незнай къде, Гн Христов гарантира за него а няколко човека повърдиха че първия ден е карал друг човек, а втория ден ни уби,вас специално със 1час. Та както и да е, бих се радвал да греша но миля че не е нормално да излиза друго класиране без никакво обяснение как е получено и при положение че аз съм водил Ангел 2та дни на навигацията и на затворения кръг съм със секунди преди него в крайното класиране съм с 31м след него и сега вече 5ти по класиране. Но както се говори, това било нормално за състезанията организирани от гн Христов. Ще се радвам да бъда опроверган и ще се равам да върна купата ако се докаже че обявеното класиране наистина отговаря на реално каквото се случи. Вместо да се стимулира този спорт с чисто и открито класиране, тези неясноти ни карат да се замисляме за по нататъшни участия и оттегляне от спорта.Ивайло Ар.
                            Иво, и аз сега видях твоя пост. Не съм се възгордял, не карам за класиране, мен ме от ендурото ме влекат малко по-други неща. Нали знаете, че от ендурото най-трудното е карането, аз съм по другата част. Поисках класирането с наказанията именно защото видях хора да профучават на 20-300 м. в страни от трака, който показва моя ГПС. И ми е интересно моя ГПС ли е с грешка, бъгнал ли се е, или някои карат през просото. Въпреки всичко не получих разпечатка за наказанията. Мисля, че вече писах, че с навигацията ми не се разбирахме. За класиране на някои състезания единствено съм се застъпвал за сина ми Иван и то ако съм убеден, че е бил прав. За ограничението: на моя ГПС си пишеше "40" и трака беше с червен цвят. И аз не съм чул на брифинга за ограничение, но нещо ми светна и не превишавах 40. Освен това на всички пътища с трайна настилка и в селата аз на състезание повече с от 50 км/ч не карам, независимо от това, че организатора е казал, че няма ограничения. Ти и Ачо карате много добре и сте прекрасен тандем. Но това НЕ ти дава право да пишеш, че съм се възгордял. Надявам се, че ще покажете на състезанието в Кърнаре колко сте добри и че заслужавате и по-добро класиране от колегата с Ренегада. Също се надявам, че ще направите още едно много добро състезание във Велико Търново с перфектни организация, трасета, съдийство и да не забравите кетъринга.

Коментар

По въпроса за номер 222, Методи Павлов с ренегада в кое трасе е карал и дали изобщо е карал ето видео от траковете ДЕН1, Цанко, Методи, Ангел и Ивайло - трасе на експертите !

Коментар

Кой в края на трака след 3,40м. отиде за гъби?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X