Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014
Свий
X
-
От: "Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014
Благодаря за прекрасните снимки!
Моля организатора да публикува тук в тази тема класиране при АТВ с времена и наказания, като картинка или пдф.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеБлагодаря за прекрасните снимки!
Моля организатора да публикува тук в тази тема класиране при АТВ с времена и наказания, като картинка или пдф.
Коментар
-
Генчев, не се възгордявай от това незнайно как образувано "Крайно Класиране". Вярно е че ние не бяхме чули лично от гн. Тодор Христов за 40км ограничения на асфалт и последстивие потвърдено от член на организаторите че няма огранияния, и са ни наложени наказания затова, но как при положение че аз карах заедно с Ангел и го водих 2-та дни на на вигацията съм 30м след него в класирането. Цанко уж нямаше класиране от втория ден а сега има, и тоя Методи който се пръкна от незнай къде, Гн Христов гарантира за него а няколко човека повърдиха че първия ден е карал друг човек, а втория ден ни уби,вас специално със 1час. Та както и да е, бих се радвал да греша но миля че не е нормално да излиза друго класиране без никакво обяснение как е получено и при положение че аз съм водил Ангел 2та дни на навигацията и на затворения кръг съм със секунди преди него в крайното класиране съм с 31м след него и сега вече 5ти по класиране. Но както се говори, това било нормално за състезанията организирани от гн Христов. Ще се радвам да бъда опроверган и ще се равам да върна купата ако се докаже че обявеното класиране наистина отговаря на реално каквото се случи. Вместо да се стимулира този спорт с чисто и открито класиране, тези неясноти ни карат да се замисляме за по нататъшни участия и оттегляне от спорта.
Ивайло Ар.
Коментар
-
Жестоки снимки от Жоро Хаджиев ето тук - 509 брояИ страхотни попадения от Ivan IvanoFF - ATV and MOTO
Коментар
-
"Поискай и ще ти бъде дадено....." така рече Господ, така направих и аз.
Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение.......
П.П.
Забравих да кажа, че и на Кърджали ще има подобна мивка за моторите, сега търся циците дето да мият
Чинела, ще черпя една "мивка"
Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеЧинел, извинявам се ! Има медали, специално изработени и утре справедливостта ще възтържествува !
Сега чак ги разбирам хората защо роптаят, а никой не ги ебава освен по изборно време.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение"Поискай и ще ти бъде дадено....." така рече Господ, така направих и аз.
МиФка нЕма, платих си самичък 5 лв. като поп.
Класиране за пенсионерите нЕма, камо ли медали.....
Сега чак ги разбирам хората защо роптаят, а никой не ги ебава освен по изборно време.
Ние пенсиите трЕбЕ да си плащаме...Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеКласиране за пенсионерите нЕма, камо ли медали.....
Препоръчвам на колегите да си купят новия брой на Аутобилд, има фолио с две страници жестока снимка, а вътре има още и на джипарите
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 17-04-14, 12:16.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнениеГенчев, не се възгордявай от това незнайно как образувано "Крайно Класиране". Вярно е че ние не бяхме чули лично от гн. Тодор Христов за 40км ограничения на асфалт и последстивие потвърдено от член на организаторите че няма огранияния, и са ни наложени наказания затова, но как при положение че аз карах заедно с Ангел и го водих 2-та дни на на вигацията съм 30м след него в класирането. Цанко уж нямаше класиране от втория ден а сега има, и тоя Методи който се пръкна от незнай къде, Гн Христов гарантира за него а няколко човека повърдиха че първия ден е карал друг човек, а втория ден ни уби,вас специално със 1час. Та както и да е, бих се радвал да греша но миля че не е нормално да излиза друго класиране без никакво обяснение как е получено и при положение че аз съм водил Ангел 2та дни на навигацията и на затворения кръг съм със секунди преди него в крайното класиране съм с 31м след него и сега вече 5ти по класиране. Но както се говори, това било нормално за състезанията организирани от гн Христов. Ще се радвам да бъда опроверган и ще се равам да върна купата ако се докаже че обявеното класиране наистина отговаря на реално каквото се случи. Вместо да се стимулира този спорт с чисто и открито класиране, тези неясноти ни карат да се замисляме за по нататъшни участия и оттегляне от спорта. Ивайло Ар.
Не ми харесаха някои съждения, които са безпочвени... За ограничението казахме на брифинга и никой освен мен няма право да отменя ограничения, т.е. варианта - "казал-рекъл един човек на друг човек" не важи !
Смяташ, че е нормално да раздаваш газ по селата, ако няма ограничение ли ? И после да се чудите, защо не Ви пускат да карате и обществото се настройва срещу нас ?!?
И вариациите "еди какво се говори на мой познат негов братовчед на съседа му" не ми звучат сериозно и ще ти отговоря само на конкретните питания, след като проуча от съдиите и времеизмерването !
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнениеГенчев, не се възгордявай от това незнайно как образувано "Крайно Класиране". Вярно е че ние не бяхме чули лично от гн. Тодор Христов за 40км ограничения на асфалт и последстивие потвърдено от член на организаторите че няма огранияния, и са ни наложени наказания затова, но как при положение че аз карах заедно с Ангел и го водих 2-та дни на на вигацията съм 30м след него в класирането. Цанко уж нямаше класиране от втория ден а сега има, и тоя Методи който се пръкна от незнай къде, Гн Христов гарантира за него а няколко човека повърдиха че първия ден е карал друг човек, а втория ден ни уби,вас специално със 1час. Та както и да е, бих се радвал да греша но миля че не е нормално да излиза друго класиране без никакво обяснение как е получено и при положение че аз съм водил Ангел 2та дни на навигацията и на затворения кръг съм със секунди преди него в крайното класиране съм с 31м след него и сега вече 5ти по класиране. Но както се говори, това било нормално за състезанията организирани от гн Христов. Ще се радвам да бъда опроверган и ще се равам да върна купата ако се докаже че обявеното класиране наистина отговаря на реално каквото се случи. Вместо да се стимулира този спорт с чисто и открито класиране, тези неясноти ни карат да се замисляме за по нататъшни участия и оттегляне от спорта.Ивайло Ар.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
Коментар
-
Кой в края на трака след 3,40м. отиде за гъби?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар