Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Не съм искал да те обидя, просто се подразних на новото класиране, как се озовах 2 места по надолу. Ние си бяхме на брифинга но изчаквахме пред залата да не пречим да прикючат джиповете и така и не разбрахме че вече говорят за нас. На моя ГПС не ги показваше означения само цветове и не разбрахме за ограниченията и от трака. Както и да е, всички сме страхотни и ще се учим от грешките си и ще се срещаме отново. Хайде поздрави от Велико Търново и да дойдете на нашето състезание което организираме на 16-18ти Май.

Иво

Коментар

Просто бях подразнен от новото класиране което разпространихте. Незнам кои разсъждения са безпочвенни защото в чите на няколко колеги всичко е както го описах. За брифинга е вярно че сте казали и не споря затова, ние бяхме там просто изквахме пред вратата да свършите с джиповете и не разбрахме момента кога сте започнали да говорите за нас. Никога не съм казвал че е номално да се дава газ по селата и със съгласен че трябва да има ограниченипросто нашето обечдение беше че няма такива ограничения и сме все пак на състезание за време. Каквото било било, преглътнах си класирането в края на състезанието но просто много ме подразни това новото класиране което качихте преди няколко дни. Ако това е вярно ми дайте адрес да ви изпратя купата обратно защото не желая та притежавам нещо което не съм заслужил. И въпреки тези недуразомения, състезанието ви беше страхотно и добре организирано и обезателно ще дойдем пак. И все пак всеки се учи от грешките си, а аз със нов състезател ще знам за какво да внимавам в последващите състезания. Поздрави, Ивайло

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Кой в края на трака след 3,40м. отиде за гъби?
        Е, то си пише: N:1111 (Цанко Цанков).
        Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнение
          .... Цанко уж нямаше класиране от втория ден а сега има, и тоя Методи който се пръкна от незнай къде, Гн Христов гарантира за него а няколко човека повърдиха че първия ден е карал друг човек, а втория ден ни уби,вас специално със 1час. Ивайло Ар.
          Ето траковете от ДЕН 2 и с това мисля, че получаваш отговор за Методи -(в синьо 222-2) с двете видеа с тракове от двата дена. Вижда се, че "убива" всички, щото си кара човека...и кара с Цанко, а Цанко каза, че е бил същия, няма размяна

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            "Поискай и ще ти бъде дадено....." така рече Господ, така направих и аз.

МиФка нЕма, платих си самичък 5 лв. като поп.

Класиране за пенсионерите нЕма, камо ли медали.....
            За миФката се извинявам, явно не се доразбрахме с MA-FRA и не доведоха девойките, щото щяло да вали...
            За класирането грешката е лично моя, въпреки, че Мариела ме подсети няколко пъти. Ето как изглежда в двата класа общо:

1. Кирил Палев - 4:16:58
            2. Деян Димитров - 5:11:24
            3. Ненчо Стефанов - 5:13:55
            4. Иван Илчев - 5:50:03

Организационния екип реши да връчи тържествено медалите по време на откриването на "Ендуро Самоков" - 6-7 септември, кръг от веригата. Също така ОРГА ЕКИПА поема таксите за участие и за четиримата за "Ендуро Самоков 2014".
            По-късно Жоро Хаджиев ще пусне тема за състезанието и подробности.

Коментар

И още малко от медиите В неделя 30 мин. с "Дивата и муха" и Оги Начев
              А това го изнамерих най-после в сайта на BTV

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                За класирането грешката е лично моя, въпреки, че Мариела ме подсети няколко пъти. Ето как изглежда в двата класа общо:

Организационния екип реши да връчи тържествено медалите по време на откриването на "Ендуро Самоков" - 6-7 септември, кръг от веригата. Също така ОРГА ЕКИПА поема таксите за участие и за четиримата за "Ендуро Самоков 2014".
                Еее, БРАВО! По добре късно отколкото никога.
                Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Иво, и аз сега видях твоя пост. Не съм се възгордял, не карам за класиране, мен ме от ендурото ме влекат малко по-други неща. Нали знаете, че от ендурото най-трудното е карането, аз съм по другата част. Поисках класирането с наказанията именно защото видях хора да профучават на 20-300 м. в страни от трака, който показва моя ГПС. И ми е интересно моя ГПС ли е с грешка, бъгнал ли се е, или някои карат през просото. Въпреки всичко не получих разпечатка за наказанията. Мисля, че вече писах, че с навигацията ми не се разбирахме. За класиране на някои състезания единствено съм се застъпвал за сина ми Иван и то ако съм убеден, че е бил прав. За ограничението: на моя ГПС си пишеше "40" и трака беше с червен цвят. И аз не съм чул на брифинга за ограничение, но нещо ми светна и не превишавах 40. Освен това на всички пътища с трайна настилка и в селата аз на състезание повече с от 50 км/ч не карам, независимо от това, че организатора е казал, че няма ограничения. Ти и Ачо карате много добре и сте прекрасен тандем. Но това НЕ ти дава право да пишеш, че съм се възгордял. Надявам се, че ще покажете на състезанието в Кърнаре колко сте добри и че заслужавате и по-добро класиране от колегата с Ренегада. Също се надявам, че ще направите още едно много добро състезание във Велико Търново с перфектни организация, трасета, съдийство и да не забравите кетъринга.
                  Генчев, не съм искал да те обидя просто се подразних от новото "крайно класиране" и понеже ти попита, има чувството че имаш нещо общо с разместването в класирането. Малко разочарован съм как се развиха неща но наистина ние сме си виновни в крайна сметка че не сме разбрали правилно за оганиченията за асфалт, също на моя ГПС не пише нищо само траковете в различни цветове и чак като го закачих на компютара видях къде пише ораничение 40км/ч. Както и да е нов състезател съм и още се уча и въпреки всичко състезанието беше страхотно. Също съм ти мн благодарен че се съсгласи да ми прелееш малко бензин когато имах нужда, оценявам го. Ние мислим да не участваме на кърнаре тази година а само ще прескочим с шосейните мотори да ви видим. Малко сме разочаровани от организацията от миналата година и затова няма да участваме. Ако състезанието е честно и добре организирано ще го посетим следващата година. Заповядайте във Велико Търново, ще се постараем добре и питай ако има някакви въпроси.

Поздрави,

Иво

Коментар

Сега видях мнението ти, ще проверя, защото аз класиране не правя, имаше си съдии и ще питам.
                    Не ми харесаха някои съждения, които са безпочвени... За ограничението казахме на брифинга и никой освен мен няма право да отменя ограничения, т.е. варианта - "казал-рекъл един човек на друг човек" не важи !
                    Смяташ, че е нормално да раздаваш газ по селата, ако няма ограничение ли ? И после да се чудите, защо не Ви пускат да карате и обществото се настройва срещу нас ?!?
                    И вариациите "еди какво се говори на мой познат негов братовчед на съседа му" не ми звучат сериозно и ще ти отговоря само на конкретните питания, след като проуча от съдиите и времеизмерването !
                    Гн. Христов,

Не знам кои разсъждения са безпочвени като те са на базата на разсъжденията и набюдението на няколко от участниците, но мисля че вече няма значение. Просто бях подрзнен от новото "крайно класиране" което разпространихте на което аз и моя съотборник бяхме свалени съответно от 2то и 3то място на 3то и 5то. Мисля че не е редно да излиза по различно класиране след награждаването и ако това е окончателно моля да ми дадете адрес да ви върна купата с която ме наградихте на състезанието.

Относно брифинга ние бяхме там от самото начало до самия край, просто изчаквахме пред залата за да приключите с джиповете и така и не разбрахме кога сте започнали да говорите за АТВта. Както и да е това си е наша грешка и не обвинявам никого, въпреки че няколко човека ще потрърдят че представител от организаторите потвърди че няма да има никакви скоростни ограничения така че може да имате в предвид за бъдещи състезания по важните правила да са хартия, но вие си знаете най добре.

По въпроса за скороста в населени места никога не съм смятал за нормално да се кара бързо и съм съгласен че трябва да има ограничения.

И въпреки тези недоразумения състезанието ви беше страхотно и много добре организирано и определено ще участваме пак ако решите да го организирате отново. Само да добавя че се състезавам отскоро и се уча още. Също не съм от тези които обичат да създават проблеми, просто това класиране което се появи впоследствие доста ни посдразни мен и Ангел.

Поздрави,

Ивайло

Коментар

Колеги, не се притеснявайте, за Методи това беше първо състезание, все пак има късмет на начинаещия, та най вероятно ако някой път пак се появи от някъде на състезание, няма да бърка класиранията Колкото до това кой е карал всеки един от дните, ще направя проверка в клуба да не стане объркване, че с тези каски не се знае кой, кой е ...
                      Последно редактирано от rocky; 19-04-14, 19:36.
                      BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

За миФката се извинявам, явно не се доразбрахме с MA-FRA и не доведоха девойките, щото щяло да вали...

Ехооо ми аз къде съм Пак на черешата, нали 43+
                        Последно редактирано от Pacharoza; 19-04-14, 23:43.
                        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                          Ехооо ми аз къде съм Пак на черешата, нали 43+
                          Малък си още, тук са 45+, като порастеш се обади пак, а сега бягай да си играеш в пясъка.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Малък си още, тук са 45+, като порастеш се обади пак, а сега бягай да си играеш в пясъка.
                            В такъв случай вземи си кофичката и идвай при мен и ти не си за там.

Пост № 8.
                            Значи правим възрастовата граница 43 +
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                              В такъв случай вземи си кофичката и идвай при мен и ти не си за там.
                              За съжаление, вече съм там.

Коментар

По въпроса за номер 222, Методи Павлов с ренегада в кое трасе е карал и дали изобщо е карал ето видео от траковете ДЕН1, Цанко, Методи, Ангел и Ивайло - трасе на експертите !

За номер 222 за първия ден се съсгласяваме само защо обаче ном 1111 заобикаля една немалка част от трасето и пак е 2ри в "новото крайно класиране". В такива случаи какво е наказанието? Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X