Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
    Голямата конкуренция и наличието на много звезди ме изпрати при моторите!
    Едва ли ще преживея още някой атентат. А и една гургулица ми каза, че медалите вече били разпределени.
    Дай тая гургулица да ми шепне и на мене на...ушенце

Коментар

Така ли ??? Тази гургулица след като ти каза да не я гръмна че не долетя до мене Мислех че сме отбор а ти ме заряза като кос яйцата си ....

Коментар

Тодоре пускай тоя списък да ги видим тези звезди.И пиши кой на кое място е да видим кво остава за нас

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
          Тодоре пускай тоя списък да ги видим тези звезди.И пиши кой на кое място е да видим кво остава за нас
          E как кои.... Големата и малката, третата не се е записала поради изчерпване на лимита. А бе не се напъвайте много че така или иначе Зорница пак ще ви начатка.
          Последно редактирано от Tpunep; 17-03-14, 18:58.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            E как кои.... Големата и малката, третата не се е записала поради изчерпване на лимита. А бе не се напъвайте много че така или иначе Зорница ще ви начатка.
            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Вожде, не се меси като не знаеш класирането, но все още може да се размести! И внимавай да не видя Денка да ти бута цвайката някъде.
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                E как кои.... Големата и малката, третата не се е записала поради изчерпване на лимита. А бе не се напъвайте много че така или иначе Зорница пак ще ви начатка.
                За АТV няма лимити, те така или иначе са като белите мечки и цикъла на бабите...на изчезване един вид
                А за да не ви убива ентусиазма, Зорница съм я пратил в рали-рейда...засега, ако още малко я ядосвате, ще я пусна да ви начатка

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
                  Вожде, не се меси като не знаеш класирането, но все още може да се размести!
                  И внимавай да не видя Денка да ти бута цвайката някъде.
                  Абе ти хубаво избяга от Злоси при моторите, ама ако Денка те бие при моторите, ще трябва да се прехвърлиш на UTV, че там няма жени...все още

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                    За АТV няма лимити, те така или иначе са като белите мечки и цикъла на бабите...на изчезване един вид А за да не ви убива ентусиазма, Зорница съм я пратил в рали-рейда...засега, ако още малко я ядосвате, ще я пусна да ви начатка
                    Не знаех, че ти "пускаш" да "начатка", ама нали съм млад и имам време да се уча, така че давай, не ме е срам да се наредя накрая на опашката, стига само кебапчетата и бирата да не свършват. Кое му е гадното на ендурото, нали знаете?
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• От: "Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Христов, като гледам каруцарите се събраха за едно каре белот, няма да скучаят, но дай малко повече инфо за ендурото.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        Не знаех, че ти "пускаш" да "начатка"...
                        Значи вече знаеш
                        Аз съм я учил на тактика и мурафети и това имам предвид, ама нейсе...тя си бие качествено и без наставления вече
                        Ето и предварителния списък на АТВ категорията !

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Христов, като гледам каруцарите се събраха за едно каре белот, няма да скучаят, но дай малко повече инфо за ендурото.
                          При моторите ще е весело, гарантирам
                          Видях част от трасето, което са ви подготвили младежите от "Крос Клуб Кърджали"
                          И двата дни са готови, тази седмица предстои последна проверка от Гълъбин, с тракер, за да видим как действа.
                          Има камъни на корем, изкачвания, спускания, пътечки и комини и изобщо, пълен набор от удоволствия
                          Ето и списъка на потвърдените заявки за двете категории, има чужденци и в двата клас, белким се научат и те на "мазо ендуро "

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                            има чужденци и в двата клас, белким се научат и те на "мазо ендуро "
                            Не вярвам .
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              Да, бе, да. Видя ли списъка от линка на Тодор? Има повече каручки отколкото мотоциклети експерт? Какво става, толкова ли Ви е страх, или зимата Ви дойде в повече?
                              Последно редактирано от s_s1; 18-03-14, 17:43. Причина: бързопис
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Колеги, моля разгледайте списъците АТV/MOTO и ако има нужда от корекции, казвайте, за да коригираме !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X