Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

4 104 KRASIMIR KOLEV - Винаги съм бил 105 ако може корекция не че е от голямо значение де

Коментар

браво на АТВ-тата

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
        4 104 KRASIMIR KOLEV - Винаги съм бил 105 ако може корекция не че е от голямо значение де
        Грешката е техничеська, в най-важния спиък (на Мариела) си номер 105 Ще го поправим, пък ти пак ще черпиш

Коментар

Първоначално публикуван от momchil bjala Преглед на мнение
          браво на АТВ-тата
          И понеже АТВ-истите са много послушни (засега ) ще има и специална награда за тях
          Първият в класирането на АТV ЕXPERT ще получи награда лебедка за АТВ предоставена от "Zundert Extreme", които по време на състезанието ще представят новият модел ATV Can-Am 6х6 !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:maxresdefault.jpg
Прегледи:1
Размер:129.9 КБ
ID:5571946

Коментар

Уважаеми колеги мотористи и АТВ-исти, днес прикличиха записванията за "Кърджали 4х4" ! Днес след 16 часа ще публикувам окончателния списък със записани и платени заявки !
            Благодаря на всички подходили отговорно към организацията ! Hard Enduro трасетата Ви очакват

Коментар

Пропуснах да кажа, че за АТВ категорията бях решил да бъде лежерен първия ден, обаче вчера нещо не бях на кеф и съм им "втвърдил" и късия етап
              Обаче за компенсация, през втория ден по средата на етапа ще им направя почивка 20 мин. за вафличка и зареждане, който има нужда
              Във втората част ще ви трябват много ръчичките и е хубаво да ги подготвите
              Мястото за неутрализация е и зрителска точка, под моста на Джебел и може да се стига с кола, т.е. ще ви снимат и ще се радват

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                Пропуснах да кажа, че за АТВ категорията бях решил да бъде лежерен първия ден, обаче вчера нещо не бях на кеф и съм им "втвърдил" и късия етап Обаче за компенсация, през втория ден по средата на етапа ще им направя почивка 20 мин. за вафличка и зареждане, който има нужда Във втората част ще ви трябват много ръчичките и е хубаво да ги подготвите Мястото за неутрализация е и зрителска точка, под моста на Джебел и може да се стига с кола, т.е. ще ви снимат и ще се радват
                Вафличка, ААА вафличка!!! Дядо ти като е стигнел съседното село с каручката морен, припотен само Фафлички ли е пил?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Вафличка, ААА вафличка!!! Дядо ти като е стигнел съседното село с каручката морен, припотен само Фафлички ли е пил?
                  Генчев, всичко може да се пие, ама после ви идва най-тегавата част и ще ти се припикае от наливните "ФаФлички"

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                    Генчев, всичко може да се пие, ама после ви идва най-тегавата част и ще ти се припикае от наливните "ФаФлички"
                    Ако не си в обсега на Жоро Хаджиев можеш да мочаш на воля, но не можеш да пиеш бира.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И все пак нека всички състезатели се подготвят за вечерните партита в Кърджали да вземат подходящи мезета качествени ракии и голямо количество аналгин (да не прецакаме състезанието) - ЩЕ ИМА OFF ROAD ПРАЗНИК все пак.
                      По контролите ще се приемат всякакви рушвети от парче сланина до шише вино, вървят всички валути (без драхми) резервните гуми са с предимство в зависимост от пълнежа(за връзка Т.Христов). За съжаление не мога да съдействам за GPS Контрола там работят с пликчета и вземат решения според пълнежа хаххахахахаха ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ.
                      Колев

Коментар

Първоначално публикуван от Делта Преглед на мнение
                        И все пак нека всички състезатели се подготвят за вечерните партита в Кърджали да вземат подходящи мезета качествени ракии и голямо количество аналгин (да не прецакаме състезанието) - ЩЕ ИМА OFF ROAD ПРАЗНИК все пак.
                        По контролите ще се приемат всякакви рушвети от парче сланина до шише вино, вървят всички валути (без драхми) резервните гуми са с предимство в зависимост от пълнежа(за връзка Т.Христов). За съжаление не мога да съдействам за GPS Контрола там работят с пликчета и вземат решения според пълнежа хаххахахахаха ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ.
                        Аз предлагам да им направим специалитета "Пиле във Варел по Сървайварски" в събота вечерта...стига да имат сили...

P.S.

Да сложите и моя процент в рушветите от контролите...може и наливно

Коментар

Тези два дни бяха оползотворени максимално
                          Готови и проверени са трасетата на АТВ/МОТО и тази вечер по-късно очаквайте отзивите на проверяващите

Коментар

ЕЕЕ чакаме......

Коментар

Такаааа... трасето за АТВ първи ден е леко, бързо, доста разнообразно и с перфектна навигация. Има едно кратко спускане на което трябва да се внимава доста защото е стръмно, почвата е рохка и свлича задницата на атв-то. Ден втори: какво ли да кажа - Христов се е постарал (престарал) да го направи мнооого тегаво! Трасето в началото е бързо, но след средата започва "секса". Навигацията е изключително трудна, на много места ГПС-а дава отклонения. Трасето е много уморително, бавни участъци се редуват с бързи, на които е по добре да се почине отколкото да се дава пълна газ. Широки и ниски атв-та нямат големи шансове да завършат! Трябват високи гуми, защото са само камъни! КТМ-а с RAZR2 нямаше почти никъде проблеми, но има доста тесни участъци между дървета, където по широка машина ще има ядове. Камъните са на корем, има и няколко прагчета, но с повече газ всичко се минава. Тези които са несигурни, според мен или да карат по двойки или да минават в хоби! Ааа, най хубавата част - има едни тръни, които свалят кожата и са най отвратителното нещо, което съм виждал. За сметка на това са в изобилие, най вече на по гадните места. Още веднъж: трасето е с трудна навигация и доста изморително, има някои места свързани с много "секс", та надценили се експерти ще страдат много!!! Ако някой си мисли, че е разходка в парка - бърка много!
                              Последно редактирано от mirodo; 24-03-14, 10:49. Причина: Допълнение.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
                                Такаааа... трасето за АТВ първи ден е леко, бързо, доста разнообразно и с перфектна навигация. Има едно кратко спускане на което трябва да се внимава доста защото е стръмно, почвата е рохка и свлича задницата на атв-то. Ден втори: какво ли да кажа - Христов се е постарал (престарал) да го направи мнооого тегаво! Трасето в началото е бързо, но след средата започва "секса". Навигацията е изключително трудна, на много места ГПС-а дава отклонения. Трасето е много уморително, бавни участъци се редуват с бързи, на които е по добре да се почине отколкото да се дава пълна газ. Широки и ниски атв-та нямат големи шансове да завършат! Трябват високи гуми, защото са само камъни! КТМ-а с RAZR2 нямаше почти никъде проблеми, но има доста тесни участъци между дървета, където по широка машина ще има ядове. Камъните са на корем, има и няколко прагчета, но с повече газ всичко се минава. Тези които са несигурни, според мен или да карат по двойки или да минават в хоби! Ааа, най хубавата част - има едни тръни, които свалят кожата и са най отвратителното нещо, което съм виждал. За сметка на това са в изобилие, най вече на по гадните места. Още веднъж: трасето е с трудна навигация и доста изморително, има някои места свързани с много "секс", та надценили се експерти ще страдат много!!! Ако някой си мисли, че е разходка в парка - бърка много!
                                Дочкооов...стресира народа и колегите останаха без букви...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X