Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
    Ето траковете от ДЕН 2 и с това мисля, че получаваш отговор за Методи -(в синьо 222-2) с двете видеа с тракове от двата дена. Вижда се, че "убива" всички, щото си кара човека...и кара с Цанко, а Цанко каза, че е бил същия, няма размяна

За Ден 2 съм съгласен и за 222 че си кара момчето. Чак пък да ни убива, само да отбележа че от вълнение забравих да заредя сутринта на Ден 2 и малко след старта ми светна лампата на бензина и веднаха намалих темпото с надеждата да стигна до средата на трасето, както бяхте обявили че има бензиностанция, но уви 5-6км преди това угаснах за бензин и бях теглен с въже. Та както писах по рано нов състезател съм и има още да се уча. Благодаря за поясненията само искам да получа отговор защо излезе ново крайно класиране и аз и нагел сме с по 1-2 позиции по надолу в класирането?

Поздрави,

Ивайло

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      За съжаление, вече съм там.
      То затова няма управия в тази Държава
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

И последния репортаж по телевизиите вече мина и е време да се направи кратко обобщение за случилото се в Кърджали !
        Благодарение на самоотвержените фотографи и оператори Веско (Vesur), Жоро Хаджиев, Наско Марков, Румен Петков, Иван Иванов, Димитър Дюлгерски и още много фенове с техника в ръка на трасето, това състезание стана най-отразяваното с над 5000 снимки във форума и социалните мрежи, както и в сайта на надпреварата. Държа да подчертая, че качеството на снимките и моментите, които са запечатали са на изключително ниво и както вече забелязвам, много хора си ги сложиха по аватарите
        Телевизиите ни отделиха над 1:30 време по различни новини и предавания, а публикациите в преса и интернет издания достигнаха 100. Внимание ни обърнаха BTV, BNT, BTV Action, HOBI TV Iи регионалните телевизии, а репортажи в престата имаше в “AutoBild”, „24 часа”, „Стандарт”, „СЕГА” и много други спортни и регионални издания, което доведе до още по-голямо популяризиране на спорта и удовлетворение за спонсори и състезатели.
        Благодаря на всички оператори и фотографи и както казва Жоро Хаджиев – Дай ми маТриал и екшъна го имаш
        Ще Ви го осигурим в Самоков през септември и всички сте отново добре дошли
        И за да приключа с медийния разбор (техническия по-късно) ето първа част от жестокото предаване на Оги Начев и „Дивата Муха”

Коментар

За миФката се извинявам, явно не се доразбрахме с MA-FRA и не доведоха девойките, щото щяло да вали...
          За класирането грешката е лично моя, въпреки, че Мариела ме подсети няколко пъти. Ето как изглежда в двата класа общо:

1. Кирил Палев - 4:16:58
          2. Деян Димитров - 5:11:24
          3. Ненчо Стефанов - 5:13:55
          4. Иван Илчев - 5:50:03

Организационния екип реши да връчи тържествено медалите по време на откриването на "Ендуро Самоков" - 6-7 септември, кръг от веригата. Също така ОРГА ЕКИПА поема таксите за участие и за четиримата за "Ендуро Самоков 2014".
          По-късно Жоро Хаджиев ще пусне тема за състезанието и подробности.
          Снимките са ясни но това не ми е ясно

Коментар

Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнение
            За номер 222 за първия ден се съсгласяваме само защо обаче ном 1111 заобикаля една немалка част от трасето и пак е 2ри в "новото крайно класиране". В такива случаи какво е наказанието? Благодаря предварително.
            В правилника пише, че се наказва "съкращаване на трасето с цел облагодетелстване", а в случая с Цанко, освен, че не се е облагодетелствал, е навъртял около 2 км. повече, т.е. сам се е наказал с повече време и обикаляне.
            Ако беше съкратил трасето с 2 км. или си беше "икономисал" някой екстрем, тогава подлежи на наказание.
            Извинявам се, че късно ти отговарям, но мненията ти излизат по-късно и късно ги виждам, явно трябва да ги одобрява модератор първо, а през това време Пачароза дъни яко спам и задава отговори и не виждам предишните мнения D...
            За наказанията ще ти отговоря утре, че нямах време днес да се занимая...

Коментар

Защо да е спам

Това ти си го писал и ако е така и мен защо ме няма в класирането.

Пост № 8.
              Значи правим възрастовата граница 43 +

44г. с време 4.23.52 или не съм си дал под масата
              Последно редактирано от Pacharoza; 23-04-14, 21:31.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                Защо да е спам

Това ти си го писал и ако е така и мен защо ме няма в класирането.

Пост № 8.
                Значи правим възрастовата граница 43 +

44г. с време 4.23.52 или не съм си дал под масата
                Освен, че не си дал под масата , не си писал и в заявката, че искаш класиране и в този клас !
                По тази причина не е класиран и Николай Мартинов, който е доста над теб като години и като време...
                Мислех, че ще се усетиш, ама ти напористо продължаваш и ако цялото напъване е заради безплатното участие, то аз ти го осигурявам заради постовете и поддържането на интереса към темата (за което ти благодаря )
                Смятам, че въпроса е изяснен и няма да досаждаме повече на хората
                Гледай в това видео има мотори И джипове Втора част на бруталното видео на "Дивата Мухаааааааа "

Коментар

Ааа безплатен обяд няма има нещо мътно тук.

Коментар

Съгласен съм с отговора. Въпроса с побликуването на мненията го решихме с помоща на Жоро Хаджиев.

Коментар

В правилника пише, че се наказва "съкращаване на трасето с цел облагодетелстване", а в случая с Цанко, освен, че не се е облагодетелствал, е навъртял около 2 км. повече, т.е. сам се е наказал с повече време и обикаляне.
                      Ако беше съкратил трасето с 2 км. или си беше "икономисал" някой екстрем, тогава подлежи на наказание.
                      Извинявам се, че късно ти отговарям, но мненията ти излизат по-късно и късно ги виждам, явно трябва да ги одобрява модератор първо, а през това време Пачароза дъни яко спам и задава отговори и не виждам предишните мнения D...
                      За наказанията ще ти отговоря утре, че нямах време днес да се занимая...
                      Съгласен съм с отговора. Въпроса с побликуването на мненията го решихме с помоща на Жоро Хаджиев.

Коментар

Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнение
                        ... Ние мислим да не участваме на кърнаре тази година а само ще прескочим с шосейните мотори да ви видим. Малко сме разочаровани от организацията от миналата година и затова няма да участваме. Ако състезанието е честно и добре организирано ще го посетим следващата година. Заповядайте във Велико Търново, ще се постараем добре и питай ако има някакви въпроси.Поздрави, Иво
                        А какво ви е разочаровало миналогодишното състезание в Кърнаре? Заповядайте сега, когато и Христов е сред състезателите.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И да приключа с техническия аспект на състезанието, преди да постна и последната част на предаването "Дивата Муха"
                          Оказа се, че този формат има доста предимства и постигна целите като замисъл. Няма да описвам положителните неща, че ще звучи като самохвалство, ще напиша, за нещата, които не успяхме да направим или пропуснахме, за да не се повторят в следващите издания в Самоков през септември и догодина в Кърджали през април.
                          Започвам с моторите, защото бяха най-много и им се полага Момчетата от Крос Клуб Кърджали" се справиха перфектно с трасетата и там драма няма, просто трябва да са още една идея по-трудни за ЕКСПЕРТА и затворения кръг да има повече препятствия и това е лесно преодолимо за следващите издания.
                          За АТV ЕКСПЕРТ трасето малко се бях престарал и се получи по-тежко от колкото очаквах и за целта за следващия път ще има "по-меки" трасета, т.е. ще намалим камъните и реките
                          За да няма грижи с GPS-ите ще маркираме малко повече трасетата на възловите места и ще помогнем, но в случая малко ще загубят тези, които се справят добре с навигацията.
                          Проблемите ни дойдоха от неизползваната система за проследяване и технически фалове, което затрудни и обърка много класиранията и крайните резултати. Наложиха се корекции посред нощите, а това не е хубаво за такова голямо състезание...
                          Не успях да използвам транспондерите в пълното им качество и предназначение и на затворения кръг системата се затрудни с коефициента, което наложи ръчно вкарване, изчисления и наказания по 99 часа и т.н.
                          Вече имаме решение, въпреки, че македонския екип каза, че се опитвам да събирам литър с килограм + сантиметри
                          Друг проблем се оказа и стартирането и финиширането от едно и също място, което доведе до голямо напрежение в първия ден, в който нарушихме часовия график...
                          За следващите издания, в които имам участие като организатор ще има отделен екип, с отделен отговорник, който само ще координира с мен нещата, а сам ще води брифингите, съдиите и контролите и ще "обгрижва" АТВ/МОТО състезателите
                          За Самоков съм си харесал Гълъбин, че и той като мен още има енергия да се занимава, но подробности ще пусне по-късно Джордж Хаджиев - медийния експерт, фотографа от "National Geographic", БТА, Ройтерс и "Animal Planet"
                          Благодаря на всички състезатели и фенове уважили ни с присъствие, за следващия път ще се постараем повече
                          И за да завърша темата, ето и последния половин час от бруталната "Дива Муха" - има много мАтори и каручки

Коментар

За класирането грешката е лично моя, въпреки, че Мариела ме подсети няколко пъти. Ето как изглежда в двата класа общо:

1. Кирил Палев - 4:16:58
                            2. Деян Димитров - 5:11:24
                            3. Ненчо Стефанов - 5:13:55
                            4. Иван Илчев - 5:50:03

Организационния екип реши да връчи тържествено медалите по време на откриването на "Ендуро Самоков" - 6-7 септември, кръг от веригата. ......
                            Тошо, може пак нещо да не съм разбрал, ама кво стана с тия медали?
                            Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                              Дидо и нашите за ATV ги няма

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                                Дадох ги за награждаването в Самоков, че не успях да присъствам, трябва да са ви ги дали там...ще проверя

Първоначално публикуван от momchil bjala Преглед на мнение
                                Дидо и нашите за ATV ги няма
                                Нали се разбрахме с теб лично да ви ги връчим на Самоков ?
                                Нямаше клас АТВ и сега ще ти ги пратя по куриер и не виждам къде е драмата...
                                Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 17-09-14, 11:11.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X