Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Хм, за теб може да е изненада организираността на мотористите, но за нас е ежедневие Явно си се заблудил от бройката - очаквал си двеста мотора да се организират по - трудно от седемте АТВ-та, които евентуално могат да вземат участие в мероприятието ?!?

Коментар

Вече имаме яснота и за застраховките от ВИКТОРИЯ !
      Това е минималната сума, която изискваме като организатори, ако някой желае по-голяма сума, моля да ни уведоми на мейл !

Застраховка "Злополука на спортисти" - покрити рискове:

- Смърт от злополука по време на тренировка или състезание - изплаща се Застр. сума;
      - Трайна нетрудоспособност от злополука по време на тренировка или състезание -
      изплаща се % от Застр.сума, съгл. ТЕЛК;
      - Медицински разходи от злополука - до 500 лв.
      - Рискът "Смърт от злополука" по време на тренировка или състезание не се покрива
      за лица под 14 г.
      Застрахователна премия:

- При Застрахователна сума от 15 000 лв. - 30 лв. за трите дни на състезанието.

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
      Хм, за теб може да е изненада организираността на мотористите, но за нас е ежедневие Явно си се заблудил от бройката - очаквал си двеста мотора да се организират по - трудно от седемте АТВ-та, които евентуално могат да вземат участие в мероприятието ?!?
      Ей тука направо им заби пирон в самочувствието

Коментар

Благодаря за застрахователната информация, тази оферта е най - приемливата до момента.

А по отношение на АТВ-тата се чудя дали все пак не съм надул бройката им

Коментар

Положението е такова за атвтата защото сме напълно дискриминирани от федерацията. Колкото да звучи като реклама Тодор е човека, който най-много мисли за атв състзенията. След него е Жоро Хаджиев. Това е мое мнение базирано на последните години и регреса на атв мероприятията. Знам че се шегувате, но ми е болно като гледам темите за Atv Challenge от 2009 и като знам в днешни дни по колко се събираме. Както и да е, аз ще присъствам на това страхотно събитие, пък и с малко късмет може и да покарам..
          Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Благодаря за застрахователната информация, тази оферта е най - приемливата до момента.

А по отношение на АТВ-тата се чудя дали все пак не съм надул бройката им
            Мииии , то е така . Мотористи много, защото лесно. АТВ-исти малко, защото трудно.
            Едно не разбирам , пачему аджеба , все сме ви в устата ?
            Всъщност знам........... защото вие сте ни в краката .
            Но най-важното е , че винаги сме заедно.
            Наздраве
            ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Абе, с една дума - щото ви се възхищавам ! Хем успявате да извлечете удоволствие от аграрната дейност, хем винаги сте в призовата тройка по състезанията /ако успеете да се съберете по трима в клас, де - иначе и в призовата двойка ви се е случвало /

Комаровски, ти плати ли си таксата ? Че ми е домъчняло за теб

Коментар

Спам е, но АТВ се кара по-трудно от мотоциклет, и поддръжката му е в пъти по-скъпа, та за това са по-малко каручките.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Абе, с една дума - щото ви се възхищавам ! Хем успявате да извлечете удоволствие от аграрната дейност, хем винаги сте в призовата тройка по състезанията /ако успеете да се съберете по трима в клас, де - иначе и в призовата двойка ви се е случвало /

Комаровски, ти плати ли си таксата ? Че ми е домъчняло за теб
                  Змей, ти направо им "начупи шарнирите" с това изказване.
                  IN ENDURO WE TRUST!

Коментар

А бе то бая каруцари преминаха на правилния бряг иначе се е случвало в миналото и да сме повече и от моторите, останаха само няколко хард елемента ама е въпрос на време(сигурно бая) доде се освестят и те.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Чай ся, ти каруцар ли си или напротив !?! Ама иначе си прав - моля те да го повториш по - силно, специално за Комаровски и s_s1

Коментар

Чай ся, ти каруцар ли си или напротив !?!
                        Колегата Три Пера е каруцар под прикритие
                        За пред хората кара мотор, ама иначе в кръвта си е каруцар...и то добър
                        Тубата е пълна с негови акробатики
                        Като гледам каква любов въртите тука (явно празника ви се отразява ) днес се замислих да ви направя еднакви трасетата...да се мъкнете на гръб и да оцените "агро възможностите" на колегите :

Коментар

Чай ся, ти каруцар ли си или напротив !?! Ама иначе си прав - моля те да го повториш по - силно, специално за Комаровски и s_s1
                          Г-н Христов, ти е отговорил вместо мене помеждудругото доста правилно, иначе сега съм бездействащ каруцар поради липса на техника и съм под прикритие Мотоциклетист(некой да не си помисли че циклим паркети моторизирано) а бе да се бръмчи нещо па с кво имали некво значение.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Въх, нещата загрубяха - аз изваждам

Знам твърде добре за увлеченията на господин Три Пера към четириколесните и всичко, написано за колегите с АТВ-та, е било добронамерено и под формата на дружески шарж. Ако някой се е засегнал, дори и леко, да ме извини и да се записва в стартовия списък за Кърджали

Коментар

Много усилено вървят записванията за мото и атв класа Вече имаме и международно участие от Македония - двама с моторетки и двама с АТВ, като единия от тях Тони Димитровски в добре познат с участията му в Балкан Маратон и "ATV Challenge Cup" !
                              Очакваме включване и от Гърция, ама нещо се колебаят, че гледали по "Евроспорт" трудните трасета в Кърджали от предните издания и се плашат Питат ме ще има ли кораб за евакуация, че тия лодки не им вдъхвали доверие

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1025639_10200695184856322_1004205834_o.jpg
Прегледи:1
Размер:137.2 КБ
ID:5564499
                              Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 16-02-14, 20:00.

Коментар

По предложение на Жоро Хаджиев, голямата награда за победителя в клас МОТО ще бъде резервна гума от камион от Дакар
                                Условието е, победителя да сподели наградата с ближните колеги

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X