Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Кърджали Off road Празник", 4-6 АПРИЛ 2014

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    Благодаря, но догодина искам да ми снимаш този с всичките му там екстри...
    Имаше няколко мацки с него, едната май му е гаджето и във всеки бивак, по различно време правеха "мокра фланелка" докато мият някоя от колите или мотора. Накрая хвърляха дрехите и народа подивяваше, но аз хванах само веднъж това шоу и нямах камера, а и от зяпачи не можеш да хванеш ред
    Не казваха предварително кога, правеха го като се прибере мотора, но трудно се хваща...просто който е наблизо намазва няколко чифта готини цици

П.П.
    Забравих да кажа, че и на Кърджали ще има подобна мивка за моторите, сега търся циците дето да мият
    Чинела, ще черпя една "мивка"
    Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 28-01-14, 21:12.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение

• По банков път по сметка на „КЛУБ 4Х4 КЪРДЖАЛИ”, Кърджали, „Пиреос Банк” BG24PIRB80621604720790, (изписвайте в основанието името си)
      • По куриер „Еконт” Град Троян 5600, Мариела Василева Христова (+359889258432)– до поискване.
      За по-лесно, ще прикача документите и тук - изтегляте, попълвате и изпращате на мейла
      Ето и анонса за първите записани...все звезди

ЗАЯВКА - BG-ACC_application_form.doc
      ДЕКЛАРАЦИЯ - BG-ACC_Deklaracia_form.doc

След като се попълнят се изпращат на registrations@atvchallenge.com !

Коментар

А аз да напомня за условията, които ще договорите за застраховките - да ги публикувате максимално бързо, за да имаме време да реагираме. Щото от проучването до момента установих, че премиите са все трицифрени ...

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
          А аз да напомня за условията, които ще договорите за застраховките - да ги публикувате максимално бързо, за да имаме време да реагираме. Щото от проучването до момента установих, че премиите са все трицифрени ...
          Ето как стоят нещата в Общинска застрахователна и мотоциклетната федерация...за тези, които ще искат годишна застраховка, мисля, че това е най-изгодно за момента.
          Чакам другата седмица цени от Виктория за Кърджали и веднага ще ви информирам !

Коментар

Абе няма ли някой моторист от ККК да каже нещо.
            Тодор Христов да не ви е адвокат бе.
            Я някой моторист да вземе думата!

Коментар

Младежите от "Крос Клуб Кърджали" са почти готови, остава другата седмица Гълъбин да провери трасето, да изготвим концепция за затворения кръг и вече спокойно да чакаме гости и мераклии и както се казва, очаквайте неочакваното, щото без изненади няма да мине

Коментар

Искам да направя едно малко, но важно уточнение във връзка с настаняването !
                За класовете МОТО/АTV е предвиден за настаняване хотел Арпезос (щаба на състезанието), както и за част от организационния комитет. След като се запълни този хотел, състезателите ще бъдат настанявани в алтернативен хотел, на около 3 км. от бивака.
                Вашите заявки за участие (респективно за настаняване) стават редовни след като се заплати таксата за участие, т.е. само пускането на заявката не ви гарантира настаняването и участието !
                С две думи, който закъснее, ще ходи пеш до хотела си след почерпките

Коментар

Искам да направя едно малко, но важно уточнение във връзка с настаняването !
                  За класовете МОТО/АTV е предвиден за настаняване хотел Арпезос (щаба на състезанието), както и за част от организационния комитет. След като се запълни този хотел, състезателите ще бъдат настанявани в алтернативен хотел, на около 3 км. от бивака.
                  Вашите заявки за участие (респективно за настаняване) стават редовни след като се заплати таксата за участие, т.е. само пускането на заявката не ви гарантира настаняването и участието !
                  С две думи, който закъснее, ще ходи пеш до хотела си след почерпките
                  Това последното прозвуча много грубо!
                  Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                  Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                    Това последното прозвуча много грубо!
                    Ами няма как, ще има и "жертви"
                    Просто организацията е голяма и изисква добро планиране, за да успеем да задоволим всички едновременно До тук има резервирани вече три хотела, остана един и половината от другия...
                    Но за това трябва и съдействие от другата страна

Коментар

Ами няма как, ще има и "жертви"
                      Просто организацията е голяма и изисква добро планиране, за да успеем да задоволим всички едновременно До тук има резервирани вече три хотела, остана един и половината от другия...
                      Но за това трябва и съдействие от другата страна
                      Съгласен !
                      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

[QUOTE=ТОДОР ХРИСТОВ;2410788]Пачароза, да си гледаш мейла А списъка...като му дойде времето
                        Само да подскажа, че "Тюфлек Рейсинг" удариха всички в земята
                        Ето и сметката за Пачароза, че не може да си отвори мейла

Ц ц ц ц ц . Е , ее , аз сега за кого да се пиша !!! 4х4 Адвенчър ....... или кам Тюфлек Рейсинг да минавам. Тез последните , хем от наща махала , хем на близо , хем и кебапчета винаги има. Да не казвам че и с КТМ-ми се напълниха , и хоп , айде и аз барабар Петко с мъжете. Теа моркови ще издържат ли 3-дни на мъжка дума .......
                        Що не си взех и аз пак една Ямашка , сега ме е страх да го стисна че току му изхвърчели карантийте.
                        Христов........ ДОНТ ВОРИ. Ще карам за теб , провала е гарантиран, поне ще имам да се оправдавам с КТМ-а .
                        ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от komarowski Преглед на мнение
                          Христов........ ДОНТ ВОРИ. Ще карам за теб , провала е гарантиран, поне ще имам да се оправдавам с КТМ-а .
                          Комаровски, от малък те помня като вечната издънка
                          За да замажеш положението, вземи жена ти да кара, че тя се справя добре, а теб няма да ти забележат издънките покрай нея

Коментар

Комаровски, от малък те помня като вечната издънка
                            За да замажеш положението, вземи жена ти да кара, че тя се справя добре, а теб няма да ти забележат издънките покрай нея
                            Христов, не закопавай Комаровски, че цяла България чете този форум.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Христов, не закопавай Комаровски, че цяла България чете този форум.
                              Комаровски не е чувствителен като теб и не ми се "вързва", а и кара за клуба от 2009-та в отбора на Поларис, а капитана беше фотограф !

Коментар

Силно участие с пет състезателя записа групата от Самоков и тук искам да благодаря на Чинела,
                                като техен ментор за изрядното записване и комуникация с младежите !
                                При моторите става "напечено" и в двата класа и засега изненадващо "бият" атевистите по организираност...а очаквах обратното

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X