Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поход организиран от Land Rover Enthusiasts Bulgaria-12.2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Volk, Те АББА са си на линия от 70-те години та до сега (поне за по-старите от нас) А режисура няма както си беше материала така е публикуван (а си трябваше поокастряне тука там).
    След "обидата" към Вранглерите (да ги наречеш SUV-ове) чакам да видя отговора за Defender-a

Коментар

• ето малко снимки и от мен /сори за закъснението/:

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• nolan

nolan

Коментар

• еднодневки!
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• Малееей, с едно кръгче - два джипа троша!!
            Втория е видял за какво става въпрос и сам си е свалил окачването!

Коментар

• А някои има ли предстаава кога пак ще се трошат джипки?

Коментар

• еее чакайте малко да си оправим колите и пак се почва

с близнаците си мислим за една по "нежна" разходка по някоя кариера до софия, самоче после сигурно ще ни подведете под отговорност за строшените коли и ще трябва кебебчетата и бирата да са за наша сметка
                drive alive

Коментар

• go go go
                  Я изплюй камъчето и кажи какви двигатели и окачвания слагате с Близнаците .....
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

• слагаме 6" окачване с коил овери на моя вранглер, но петър ще направи отделна тема като завършим монтажа, има много снимки

за двигателите и за двете коли става дума за 400+ к.с. но там още е рано да се говори, като почнат да бръмчат ще напишем и за тях
                    drive alive

Коментар

• Go go go, този дето го карах не може да е бил 400 коня!?

Коментар

• ами нали и аз това написах, ще бъде
                        drive alive

Коментар

• Малеййй, аз като знам какво е един кон да те метне, представям си какво ще е 400!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X