Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поход организиран от Land Rover Enthusiasts Bulgaria-12.2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

дифендера е на баща ми, веднъж му го върнах окалян и с една спукана гума и той ми забрани под страх от най страшното да правя такива своеволия с лиюбимата му кола

каза ми да ходя да си троша дръгливия вранглер и да не се занимавам дифендера МУ

на кратко това е причината да дойда с вранглера, който е без амортисьори, без сериозни гуми и без част от гумените тампони

щом няма да трябва резачката ще взема една каса безалкохолно
    drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
      дифендера е на баща ми, веднъж му го върнах окалян и с една спукана гума и той ми забрани под страх от най страшното да правя такива своеволия с любимата му кола
      Фенове сме на баща ти

Коментар

май и аз искам, но ще видим

Коментар

ПРиятно возене момчета (и момичета ако има) ... и да са ви вкусни наденичките (е ... за акво пак си мислите )

Софианита ...
          Първоначално публикуван от sofianita
          недей така, само ЗАЗ-а е с пусков самолетен двигател
          Моля те погледни в тази тема:
          http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=1859

И стига с разпространението на легенди - ако на ЗАЗ-а двигателя му е бил пусков на някой самолет или хеликоптер - назовете името му ...
          Аз залагам 3 наденички (на дървени въглища), че твърдението е абсурдно ...
          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

само понеже съм забравана не го назовавам, но ще г о направя обещавам

знавм го от хора които са карали дори от колите от времето когато и чистачките са се местели ръчно от вътрешната страна

Коментар

Естествено, че няма да режем гората, там дето отиваме си има добре оформено огнище. Ще вземем и въглища и въпроса е приключен. А скари ако има поне две-три, ще е супер, че както усещам, групата нараства доста. Общата дължина на маршрута е около 160 километра, от които 120 асфалт.
              И предлагам, за да не делим бащата на GoGoGo от любимия му Дифендър 90 и за да можем да го видим, нека двете поколения в семейството дойдат с двете коли по отделно
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Злати,пиши и една тройка и от мен Успях да приведа
                Самурая във вид годен за пидвижване
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev
                  Естествено, че няма да режем гората, там дето отиваме си има добре оформено огнище. Ще вземем и въглища и въпроса е приключен. А скари ако има поне две-три, ще е супер, че както усещам, групата нараства доста. Общата дължина на маршрута е около 160 километра, от които 120 асфалт.
                  И предлагам, за да не делим бащата на GoGoGo от любимия му Дифендър 90 и за да можем да го видим, нека двете поколения в семейството дойдат с двете коли по отделно

Бройте още една кола!Само кажете каде е сборния пункт!
                  https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел
                    Чети по-нагоре в темата!..
                    ...Старта е в 9 часа на 11 декември от паркинга на магазин Мосю Бриколаж в Люлин. Това е на кръстовището на бул. Европа и околовръстното. Тъй като денят вече е доста къс, ще тръгнем не по-късно от 9 и 30, който дошъл, дошъл.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                      Първоначално публикуван от ДиДжейДавел
                      Чети по-нагоре в темата!..
                      ...Старта е в 9 часа на 11 декември от паркинга на магазин Мосю Бриколаж в Люлин. Това е на кръстовището на бул. Европа и околовръстното. Тъй като денят вече е доста къс, ще тръгнем не по-късно от 9 и 30, който дошъл, дошъл.

Екстра!Аз ще дойда с Калоян "TEACHER" с вранглера!Та с сава да станат 2!Да защитат името си!
                      А не ми се вярва да има много сняг!
                      Имам само 1 въпрос!До определеното място неможе ли да се стигне по планината?Тоест офф-роуд!Или сички искат асфалт!

Коментар

как ми се идва и на мен.....но от кам обурудване сам трагедия
                        ------------------------------------
                        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

ако става въпрос за джипа от аватара изобщо не си зле, напротив, по - добре си от повечето други. това е кола, която е винаги готова

ако дойдеш и ти и калоян и ако прилъжем още някой с вранглер може да зесенчим дифендрите
                          drive alive

Коментар

с кофти гуми сам..малатеста каиман...ако ниама сняк добре но ако има...а бе ще се пробвам.Надявам се че нямя да са необходими лебедка и котва
                            ------------------------------------
                            тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                              ако става въпрос за джипа от аватара изобщо не си зле, напротив, по - добре си от повечето други. това е кола, която е винаги готова

ако дойдеш и ти и калоян и ако прилъжем още някой с вранглер може да зесенчим дифендрите

А дано!Завися от калоян!Такаче дано има време да дойдем!

Коментар

Колеги, прогнозата за събота и неделя е снеговалеж, така че Ви моля да тръгнем добре подготвени. Абсолютния минимум е поне добри гуми. Мисля, че по една лопата във всеки джип също няма да е излишна. Надявам се да има поне три добре оборудвани джипа, че ако се наложи да се теглим с лебедки... Който има радиостанции, да ги вземе задължително. Здрави въжета за теглене също няма да са излишни. Абе кой каквото оборудвани има, сега ще е момента да го тестваме.
                                GoGoGo, вашето Вранглер общество е доста силно. Все още не познавам Калоян, ама един път те видях на един паркинг с оня новия Вранглер, дето е на човека от Киров-Бош. Та ако поканиш и него, пък и Сашо Тоягата, ще направите много добро представяне.
                                А това за баща ти и любимата му кола е съвсем сериозно, кажи му че нашия клуб го кани персонално и съвсем официално да дойде с късия Дифендър.
                                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X