Абе Жоро, ти си навсякъде  . Кога вадихте G-то, кога там в снега с ученичките, ... пък сега и на това мероприятие.
 . Кога вадихте G-то, кога там в снега с ученичките, ... пък сега и на това мероприятие. 
Ама то, който го може, го може. Евала.
Браво, страхотно сте си прекарали. И на мен ми се идваше , ама не мога да смогна.
					 . Кога вадихте G-то, кога там в снега с ученичките, ... пък сега и на това мероприятие.
 . Кога вадихте G-то, кога там в снега с ученичките, ... пък сега и на това мероприятие. Ама то, който го може, го може. Евала.
Браво, страхотно сте си прекарали. И на мен ми се идваше , ама не мога да смогна.

. За тръгналите си по-рано (хората с Мицубишито и Жоро Хаджиев) се пазят специално по половин кило наденички и бутилка тъмна бира, като се видим, ще им ги връча, да си ги пекат, пък ще им помогнем в яденето
 . За тръгналите си по-рано (хората с Мицубишито и Жоро Хаджиев) се пазят специално по половин кило наденички и бутилка тъмна бира, като се видим, ще им ги връча, да си ги пекат, пък ще им помогнем в яденето 

)аз за съжаление не мога да влизам там
)аз за съжаление не мога да влизам там
Коментар